Първоначално публикувано от Derry
Покажи съобщение

А не мисля, че са американците-по простата причина, например в Египет режима на Мубарак получава ежегодно над 1 милиард долара за военна и друга помо-от САЩ.Оня лудия от Либия, беше трън в очите на всички, накрая като гръмна една дискотека в Лондон ли, в Берлин ли беше и самолета над Шотландия им писна и на европейците даже, понеже Европа е много по омунчена в поведението си към исляма-също най вече по икономически причини.Даже и ние, като верни помияри на Москва накрая усетихме, чрез процеса срещу българите нрава на Кадафи.Но той пък като цяло се спогоди донякъде със Запада и също гонеше ислямистите, а кой иде след него евентуално не се знае.Тунис и особено Мароко са в сферата най вече на Франция.
Виж, руснаците имат изгода, китайците също и въобще ако мислите, че пък точно на Русия и Китай им дреме за човешкия живот..., че те в собствените си държави си третират населението като крепостни, та за чуждото ще мислят.Всеки иска пари и власт, а в подобни държави още повече.Че един как иначе един никому известен доскоро Путин, стана милиардер за два мандата, мислите ли че Бушовите /те са с по два манадта май и двамата/ или Клинтън е станал милиардер за мандатите си?Не са.
Но все си мисля, че най много изгода имат пак повтарям ислямистите, а че арабите са прости, няма спор, не знам дали си живял там или си имал добри познати, които да са живели-например в Либия.Не че са лоши като хора, ама .....не случайно един милион евреи през 70 години на миналия век ги направиха на маймуни-100 милиона араби, с големи армии и пари.А сега кажете колко са лоши и евреите, па и американците пак забъркайте

Comment