Известие

Collapse
No announcement yet.

Напрежението в северна Африка и арабските страни.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разбира се, че може да говори каквото си иска, в смисъла-каквото той мисли.За това е избран.Избирателите си правят оценката за него, аз лично бих гласувал за Хиларито след това й изказване!
    А няма какво да оставям Франция, Либия е била и ще бъде основно нейно владение, макара и не впрекия смисъл.Това пролича и в тая кризи, война ли, няма значение терминът.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Фред,

чета ти постовете, гледам ти възрастта (надявам се че коректно си я въвел, а не си добавил 20-30 години ей така за "тежест") и се чудя и се мая ...
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Според мен това изказване на Хилари си беше чиста проба гаф. Брутална демонстрация на сила и безнаказаност в пълно противоречие на правилата на дипломацията.

А защо не беше и нямаше как да бъде осигурен справедлив процес на Кадафи - казах го в предходен пост, щяха да се изкарат доста кирливи ризи на високопоставени политици и едри бизнесмени, които дълги години са си бъркали по дупките с тоя изрод.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Почват да правят каквото си искат и това е само началото.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
            Фред,

чета ти постовете, гледам ти възрастта (надявам се че коректно си я въвел, а не си добавил 20-30 години ей така за "тежест") и се чудя и се мая ...
            Ми и аз се чудя и се мая, за други неща де..., та всеки има на какво да се чуди.Аз най вече, как за 50 години промивка, българи могат да жалят тоя плъх Кадафи, от който пострадаха и българи ,само и само да развеят знамето на антимамериканизмът у нас.Абе бива омраза към империализма, ама чак пък толкоз.../тук не включвам коолио/.Като съм на толкова години, тряба да мразя американците и да харесвам плешиви и ниски дждуджета от КГБ, които си менкат властта, както им дойде ли?Да ама не, би казал Бочаров, който е май около 90 те
            ПП -за Свет - на толкоз съм, иначе позаслабнах спрямо 40 те, тогава бях към 105 кг сега съм поолекнал
            Айде лека нощ, ще гледам "Истински лъжи" по бТВ eкшън,,
            Last edited by fred; d.m.y г., 23:31.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Ми и аз се чудя и се мая, за други неща де..., та всеки има на какво да се чуди.Аз най вече, как за 50 години промивка, българи могат да жалят тоя плъх Кадафи, от който пострадаха и българи ,само и само да развеят знамето на антимамериканизмът у нас.Абе бива омраза към империализма, ама чак пък толкоз.../тук не включвам коолио/.Като съм на толкова години, тряба да мразя американците и да харесвам плешиви и ниски дждуджета от КГБ, които си менкат властта, както им дойде ли?Да ама не, би казал Бочаров, който е май около 90 те
              ПП -за Свет - на толкоз съм, иначе позаслабнах спрямо 40 те, тогава бях към 105 кг сега съм поолекнал
              Тоя Кадафи не го жаля, даже ми е все едно за него каквото си надробил това си сърба ама ония убавци западните демократи еле па американските такива се убиват да реват, че всичко се прави за вездесъщата демокрация, за справедливост, за хуманност, за хубав живот ако щеш и каквито си помислиш хубости и прелести пък то в крайна сметка е за едните пари. Е аз тия няма как да ги уважавам, че те до преди 40 години не се возеха на едно с негрите, сега са самата доброта.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Пак ви казвам, прочетете "Владетелят" и тогава си помислете дали да слагате действията на политиците в морални категории.
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение

"Кой не скача е червен!" - все си мислех, че на тоя лаф се връзват само "зелените" тийнове ...

Извинявай Фред, но разсъждаваш много тесногръдо и наивно, а имам усещането, че претендираш за малко по други неща.
                  Лицемерие и демагогия - това са двете думички, които според мен описват най-правилно политиката във варианта ѝ от другата страна на Атлантика. Лошото, е че тоя стил започва да приижда и насам, което не ме кара да се чувствам щастлив и горд от факта.
                  Last edited by CBET; d.m.y г., 09:07.
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• [QUOTE=CBET;955094]"Кой не скача е червен!" - все си мислех, че на тоя лаф се връзват само "зелените" тийнове ...

А замислял ли си се че те се връзват на такива лафове защото и родителите им се връзват на тях и няма кой да ги просвети и да им обясни как стоят нещата на практика. А иначе политиката си е мръсна работа и често се налага на практикуващите да викат на черното бяло и обратното.
                    Стила на САЩ не се е променял никога и вероятно няма да се промени до разпадането им. Тъжното е че у нас все повече хора се меркантилизират и почват да мислят с една гънка. На тях е безмислено да им се обяснява че след месец ако бай Мангал реши да прави бунт "любимите му ЕС и САЩ" ще кажат че не бива да се подтискат малцинствата и ще защитят тях. Тези хора утре ще идат да гласуват за ........ (днес е събота и няма право на предизборна агитация) щото добивът на шистов газ за тях е "спасение от руската зависимост".
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Най-тъжно, че тесногръдите папагалски клишетата въведени още след Втората световна война по отношение на разитите държави от комунистите се потватарят и в 21 век и то българите- едни от най-пострадалите от съветското владичество.
                      Промити мозъци, ми обясняват, какво трябвало да ми обяснят родителите?!Ми те вашите, като ги гледам, какво са ви обяснили, срам ме хваща.Не знам защо не се погледнете вие, какъв ви е мирогледа, ами сте седнали да критикувате моя.Гордея се, че не съм папагал в хора на бетонните глави.
                      Преди да критикувате американската политика вижте тая, от която и в момента зависим най много. Руската политика.Която налага полуфеодалното управление (като на Лукашенко, който и на тях вече им е неудобен)А в собствената им държава продължава да цари простотия, корупция.Управлява се от алчни кръгове, формирани в миналото, които сега зад маската на старата идеология трупат милиарди на гърба на простия мужик.
                      Един ми говори за шистов газ, а дума не обелва за милиардите, които някои искат да платят за безмислена АЕЦ-проект, в който никой нормален бизнесмен, компания или държава не ще да участва.Ами монополиста на петрол у нас, да не би да е американска компания?
                      Има една поговорка-разбира ли свиня от кладенчова вода?Е не разбира, ясно е.И гледа да се отъркаля в кладенеца, за да стане локва.Като някой му каже, че е прасе, реве че е обиден и иска да си се търкаля в калта още.
                      Айде наздраве, днес е ден за размисъл, който има с какво да мисли де
                      Съжелявам и аз, ама каквото повикало, такова се обадило.Който се е обидил, да ме прощава, ама първо де си види простотиите, които е написал и на които отговорям. Аз лично не се чувствам обиден, само се чудя, колко е трудно да мръднеш малко съзнанието си.
                      Last edited by fred; d.m.y г., 10:13.
                      sigpic

Comment

• Само да те питам дали си чел книжката посветена на острова от където си написал че си
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Чел съм много неща - от Марко Марчевски е книгата, знам какъв е, сега ми кажи, че накрая лошите империалисти подпалиха острова.Ами той човека това си е вярвал-това е написал.
                          Но подхода ти е правилен, само дето трябва да се прочетат още поне няколо хиляди книги-даже и да е произволно, все ще му влезе на човек нещоVНо това трябва да започне от ранна възраст.
                          До към 15-17 години бях комунист, по убеждения-това ми беше втълпено-после както се казва прогледнах,
                          Last edited by fred; d.m.y г., 10:19.
                          sigpic

Comment

• Добре, добре образовай се от CNN и филмите за Рамбо. Само те съветвам да пропуснеш 3 та серия в която той помага на афганистанския народ който се бори срещу окупиралата го армия

---------- Post added at 07:23 ---------- Previous post was at 07:19 ----------

[До към 15-17 години бях комунист, по убеждения-това ми беше втълпено-после както се казва прогледнах,[/QUOTE]

Аха после ти втълпиха друго значи. Пък сега ще ти втълпят трето и ти все ще си проглеждаш
                            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                              Добре, добре образовай се от CNN и филмите за Рамбо. Само те съветвам да пропуснеш 3 та серия в която той помага на афганистанския народ който се бори срещу окупиралата го армия

---------- Post added at 07:23 ---------- Previous post was at 07:19 ----------

[До към 15-17 години бях комунист, по убеждения-това ми беше втълпено-после както се казва прогледнах,
                              Аха после ти втълпиха друго значи. Пък сега ще ти втълпят трето и ти все ще си проглеждаш [/QUOTE]

Гледал съм и Рамбо, гледал съм и Покаяние гледай ти,Прочети книгите на комуниста Оруел, писани преди 80 години-за комунизма.Тоя човек въпреки, че е бил комунист, бързо вижда какво е това всъщност.
                              А никой нищо не ми е втълпил, освен че завърших икономически техникум и УНСС, също така изкарах и казарма, ходих по бригади, прчетох още няколко хиляди книги /като добавиш и четените преди това, които бяха доста голяма цифра/ и разбрах, че по скоро налъмите в банята ще цъфнат /и налъми съм виждал /, отколкото комунизма и социализма са нещо рационално и човешко.
                              Втълпяването е до време на глуповат мозък.Не случайно и повсмесетно комунисти изтребват, гонят, а по късно и купуват интелигенцията.Защото умния човек не се лъжие лесно...а недоразвития ум си крета до гроба с едно и също в глават..
                              Айде, че отивам по задачи
                              Last edited by fred; d.m.y г., 10:47.
                              sigpic

Comment

• Много жалко. Много жалко, че още се делим на русофили и русофоби, на американофили и американофоби, а не си гледаме в собствения двор. Наистина не разбирам - защо е нужно да заемаме нечия страна в световните конфликти, а не си гледаме в нашия двор и нашите приоритети.
                                Явно това е резултатът от толкова години викане на ура, долу и да живей, за да се получи така, че иначе интелигентни хора, каквито не се съмнявам, че са участниците в темата, да изпадат под влияние на разните фИлии и фобии и да се нападат и обиждат.

Comment

Working...
                                X