Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой ще уволни Бойко Борисов?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой ще уволни Бойко Борисов?

http://www.uvolnenie.org/

Вероятно повечето сте чули или прочели за тази странна и тайна кампания. Може да ви се струва глупаво, но на мен ми е много любопитно какво ще се случи на 17 юли и кой стой зад всичко това. Някой ако знае нещо или предполага - до сподели.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

БСП ще пуснат кандидат президент.
    Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
    Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

На мен не ми се струва глупаво.Въпроса е дали ще има ефект от това тайнство.Надявам се да има
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
        БСП ще пуснат кандидат президент.
        И аз така мисля
        Няма по-големи царе на компромати и интириги от комунистите
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Аз също бих искал да уволня ББ, както и комунистите и техните наследници, всъщност ББ е производно на Партията Майка.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            всъщност ББ е производно на Партията Майка.
            В доста по-чудовищни мащаби обаче
            Страшното е ,че има много хора,които са доволни от това
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Свободата не е за всеки.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                И аз така мисля
                Няма по-големи царе на компромати и интириги от комунистите
                Вики, това според мен е история проектирана от ГЕРБ за да обезмисли всякакви по-нататъшни компромати ... комунетата нямат толкова смелост и идеи за да направят тва - освен, че техния стил е подчертано изнасилено дефанзивен ...

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:42 ----------

Аз също бих искал да уволня ББ, както и комунистите и техните наследници, всъщност ББ е производно на Партията Майка.
                не скачайте да уволнявате без да мислите щото не знаете за какво и как ще се използва тази кампания - имайте едно на ум най-малкото ставате обект на извратена пипълметрия а знайте, че колкото и хора да уволнят ББ виртуално кервана си върви а кучетата си лаят и т.н.
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Найтролер, не скачам, даже съм почти сигурен, че като излезе всичко на яве ще бъда разочарован.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Найтролер, не скачам, даже съм почти сигурен, че като излезе всичко на яве ще бъда разочарован.
                    за жалост тука в майка България (сега дали е майка или татко не мога да кажа) политиката е доста особена тема - недоразвита или прекалено странно развита ... К.Иречек е описал едни неща останали непроменени и до днес.

Щото аз имам един стих (прошавайте за стихоблудството)
                    Съдбата, Съдбата - жестока е тя
                    за един е майка, а за друг ... баща
                    Last edited by nightroller; d.m.y г., 20:49.
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                      Вики, това според мен е история проектирана от ГЕРБ за да обезмисли всякакви по-нататъшни компромати ... комунетата нямат толкова смелост и идеи за да направят тва - освен, че техния стил е подчертано изнасилено дефанзивен
                      Да ,и ти си прав.Който и да е -успява да разбуди духовете

Comment

Да ,и ти си прав.Който и да е -успява да разбуди духовете
                        да Вики, така е но доколко ще ги разбуни и доколко ще издържи това ... аз искам да вярвам, че наистина това е инспирирано от хората недоволни от управлението но съм супер песимистичен ... все пак двайсе и кусур години наблюдавам какво се случва и т.н.
                        И знаеш ли защо съм песимистичен - нито една смяна на режим или политика тука не е дошла от обикновените хора - нито една - всички промени са направени от политически партии и организации - ако три поредни смахнати правителства ние обикновените хора сме възпитали самосъзнание дотолкова, доколкото да направим някакъв толкова добър протест - аз ще бъда щастлив ... но по-скоро вярвам, че тази история е родена в главата на поредния нашмъркан ПиАр отколкото е създадена като спонтанна идея ...
                        Last edited by nightroller; d.m.y г., 21:07.
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

"Събудените" така или иначе виждат за какво става на въпрос.Остава надеждата,че ще се пробуди и някоя неграмотна,нискочела овчица
                          Last edited by viki; d.m.y г., 21:24.

Comment

"Събудените" така или иначе виждат за какво сата на въпрос.Остава надеждата,че ще се пробуди и някоя неграмотна,нискочела овчица
                            Събудените - малко - другите много, обикновено при някакви промени се използва конкретен целенасочено създаден повод, тука и сега обаче такъв повод е изключен - политиката на Кабинета на ББ, както и техните гурута от преди време е толкова успиваща, че който се опълчи най -много да изгори за да свети ...
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Свободата не е за всеки.
                              Нямаш си представа - колко си прав!

Comment

Working...
                              X