Кака, първо, човекът е наясно, че не е подходящият президент. Второ, това не е етикет, а ноторно известен факт.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Светльо от Хиподил президент?!
Collapse
X
-
А както каза Светльо-"училище за президенти няма".Пък и тези които бяха до сега и тези,които ни се предлагат сега и са уж научени ги знаем и сме ги виждали на какво са научени и как ни представят пред света.Никой от тях до сега не е защитил националните ни интереси,а само собствените и партийни интереси.FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКака, първо, човекът е наясно, че не е подходящият президент. Второ, това не е етикет, а ноторно известен факт.). Включително, когато изграждам мнение за някого, не се съобразявам и със собственото му себеусещане (да не говорим, че в случая, нямам и информация от първа ръка по въпроса). И ако е вярно, че самият Светльо е наясно с това, което твърдиш, това означава единствено, че е достатъчно самокритичен и нищо повече.
Всеки ден се сблъсквам с хора, които имат твърдо отношение към субекти, с които нямат преки отношения, само защото някой им бил казал еди какво си. Е - не, мерси. Позволи ми да не искам да съм от този тип и да запазя главата на раменете си
Омръзна ми от подходящи, които се нас***т за отрицателно време. Импулсивно, преди няколко дни реших да заложа на "неподходящия". И вярвам на интуицията си, повече отколкото на всичките разумни доводи на света
Comment
-
Ето и представянето му при Карбовски от днес: http://play.novatv.bg/play/255154/?autostart=true
Просто ми направи кеф да го гледам,а не като останалите гадни,мазни политици с торбата обещания и да се плюят един друг,кой бил по-лош.Винаги като чуя да говори някой от другите или спирам телевизора или поне сменям канала,докато спрат да се появяват.
"Нека духа,нека вали,важно е да има магистрали"-това направо ме разби за Плевнелиев.FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
Пуснах тая тема по ред причини, но:
За мен един кандитат-президент требе да ми отговаря на мирогледа, аз тъкъв на днешниЮ фон не виждам.По тая причина и да гласувам и да не гласувам все тая - все не так, как нада, би казал Висоцкий.
Та само Хиподилестия ми се вижда някаква алтернатива...гипотетичнаLast edited by fred; d.m.y г., 19:15.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Гледах Светльо при Карбовски - държеше се като абсолютно нормален 'човек от народа'. Замислих се, че май точно от нещо такова имаме нужда....напълно се съгласявам с кака - аман от "подходящи"
Дали да не заложа и аз на "неподходящия"?
@Milcho: това за Плевнелиев и мен ме изкефи максимално...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Milcho Покажи съобщениеСетих се за историята на Капитан Петко Войвода и как накрая е убит от алчен българин,първообраз на днешните ни политици.
Това ми харесва в Светльо, че всичко си прави сам, а не разчита на 100 пиара зад себе си.Lexus IS200
Comment
-
На някои сладурски хора им омръзнало от подходящи, но все пак става въпрос за сериозни работи и със Светльо може да си пеем и да си пием.
За нещо по-сериозно с него - може само да си витаем в облаците.Last edited by old alfist; d.m.y г., 03:03.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНа някои сладурски хора им омръзнало от подходящи, но все пак става въпрос за сериозни работи и със Светльо може да си пеем и да си пием.
За нещо по-сериозно с него - може само да си витаем в облаците.
И с кой от досегашните (или с бъдещите кандидати) не сме витали (няма да витаем) в облаците?
Comment
-
E ясно е че се очаква нещо по сериозно от един президент, независимо от това, че после са се осирали.
Затова и по-горе казах, политика се избира по възгледите му по различни обществени и политически ситуации.При Светльо няма такиваAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Ами тоя на БСП са му ясни възгледите-нещо като Първанов, тука слагам и Куневица.Локумджии, демагози и работещи за Русия и най БКП креатурите.
Възгледите на СДС представителя, не са ясни, защото той е ясен
Болен Лидеров също са му ясни възгледите
Другите не ги и помня.
Аз лично бях за възгледите на Малинов, ама той отпадна и така.
Та затова Светльо е алтернатива, но само докато не бъде приет сериозно.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАми тоя на БСП са му ясни възгледите-нещо като Първанов, тука слагам и Куневица.Локумджии, демагози и работещи за Русия и най БКП креатурите.
Възгледите на СДС представителя, не са ясни, защото той е ясен
Болен Лидеров също са му ясни възгледите
Другите не ги и помня.
Аз лично бях за възгледите на Малинов, ама той отпадна и така.
Та затова Светльо е алтернатива, но само докато не бъде приет сериозно.
П.С. Само да не си помислите, че съм станал фен на бай Мангау.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment