Ами като гледам другите кандидати и за мен Светльо ми е единствения свестен избор,колкото и страшно да звучи за една държава.А и нека тези,които го плюят да разберат малко повече за него като човек и личност,а не да му гледат сценичните изяви само.Едва ли е с нещо по-лош от досегашните ни президенти и предлаганите ни за такива сега-клоуни,крадци и нагли лъжци.А ето и страницата в лицевата книга: http://www.facebook.com/SvetlioVitko...zident?sk=wall
Известие
Collapse
No announcement yet.
Светльо от Хиподил президент?!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Milcho Покажи съобщениеАми като гледам другите кандидати и за мен Светльо ми е единствения свестен избор,колкото и страшно да звучи за една държава.А и нека тези,които го плюят да разберат малко повече за него като човек и личност,а не да му гледат сценичните изяви само.Едва ли е с нещо по-лош от досегашните ни президенти и предлаганите ни за такива сега-клоуни,крадци и нагли лъжци.А ето и страницата в лицевата книга: http://www.facebook.com/SvetlioVitko...zident?sk=wall
Ако Светльо стане президент цялата държава ще го удари на веселба .Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
http://dartsnews.bg/News/9461
В последния момент Светльо Витков и Венци Мицов подадоха небоходимите подписи в ЦИК, за да влязат в кандидатпрезидентската битка. Парафите са 8716 - повече от исканите 7000, за всеки случAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Не ме интересува колко ще вземи,но се надявам да са колкото може повече,че той е единствения кандидат,който е достоен да си даде човек гласа за него.На всички други само като им гледам физиономиите и ми се повръща.Гледам ги от както се помня и все едни и същи лъжи.FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Ясна е рекацията на повечето от нас, но в крайна сметка президента трябва да бъде човек с позиция по наболели теми, същевременно фигура, която може да води диалог, но да си отстоява позициите и да прави компромиси в рамките на разумното.
А не просто вот против педерастщината у нас, образно и буквално казано де.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Очеизвадно е, че Светльо няма да спечели много гласове и че вота за него е наказателен. От друга страна ако го няма, много хора няма да излязат да гласуват. Затова аз смятам, че всеки път, по време на избори, трябва да има един такъв, за когото да отива наказателния вот на хората.
Напълно подкрепям кандидатурата му, макар че няма да гласувам за него...145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЯсна е рекацията на повечето от нас, но в крайна сметка президента трябва да бъде човек с позиция по наболели теми, същевременно фигура, която може да води диалог, но да си отстоява позициите и да прави компромиси в рамките на разумното.
А не просто вот против педерастщината у нас, образно и буквално казано де.
Нали се сещате, че всеки кандидат произлязъл от определена партия ще облужва нейните интереси. Плевнелиев, дали няма да прави каквото Бойко му каже? Ще прави разбира се, та и отгоре.. Щото президентския мандат не е дълъг, а и след това трябва да се живее.
Това важи с пълна сила и за останалите кандидати.Lexus IS200
Comment
Comment