Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА ХОРА С ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ, ОТНОСНО ПРОБЛЕМИТЕ .............

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    Да, защото БСП си изпълнява обещанията към тях, повишава им пенсиите и им дава надбавки
    Само преди избори нали.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
      николай е прав,можеби не се изразих правилно но нямах като идея да налагам етническата нотка като лоша практика.всички знаем че точно тези 20,25 или 30 турци в парламента години наред водени от техния сокол управляваха България.но това е така защото ние им позволяваме .нали се сещате че при 90%гласували нищо няма да зависи от СОКОЛА.ама иначе го плюят всички.в марка държава като нашата мислите ли че има нужда повече от 5-6 партии а ние имаме над 2000.голяма част от хората няма да отидат и на тези избори.англичаните са го измислили преди векове/разделяй и владей/също така /прост народ-слаба държава/и колкото и някои да се обиждат от това истината е такава
      Само ще те поправя,че "разделяй и владей" е Римска максима.

Много голяма тежест му придаваш на Доган. Вярваш ли, че всяко нещо, което е поискал в рамките на коалициите, в които е участвал се е случило? Разбира се, че не. А и мисля, че другите партии са крали много повече. Защото докато Доган се занимаваше със земеделие, някои управляваха здравеопазването и енергийния сектор.
      Ще подчертая отново дебело, атаката срещу Доган и Цар Киро е лесната атака, защото за другата не ни стиска.
      Най-тлъстият пай е именно в земеделието.
      Единствената сериозна кражба в здравеопазването направи това провителство,присвоявайки около 2 милиарда от осигуровките ни.
      Енергийният сектор е на червената буржоазия от зората на "демокрацията".
      Ако Доган бе постигнал 100% процента от желанията си,вече трябваше да сме "закрили" държавата.
      Атаката не е срещу Доган и гражнанинът Рашков,а срещу институциите,които отказват да изпълнят функцията си по обществен договор.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

изобщо не си мисля че само дпс има обръч от фирми,но само те си го признават и то без да се притесняват.затова смятам че те не трябва да са във властта .правителството трябва да работи за народа който го е избрал а не за себе си.всички партии разчитат на ниска избирателна активност,защото така всичко е прогнозируемо.нека гласуват 90 % да видим дали щее така
        Да бе. Харесват ми ку..вите, които не си признават, че са такива, а другите дето си признават са по-големи ку..ви. Какво точно написа ти?
        Само Атака и ДПС разчитат на ниска активност, никой друг. В света няма такова правителство, което работи само за народа си. Дори в Китай дето стрелят в тила за корупция, пак се обръща внимание и на личното обогатяване от управляващите.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

николай е прав,можеби не се изразих правилно но нямах като идея да налагам етническата нотка като лоша практика.всички знаем че точно тези 20,25 или 30 турци в парламента години наред водени от техния сокол управляваха България.но това е така защото ние им позволяваме .нали се сещате че при 90%гласували нищо няма да зависи от СОКОЛА.ама иначе го плюят всички.в марка държава като нашата мислите ли че има нужда повече от 5-6 партии а ние имаме над 2000.голяма част от хората няма да отидат и на тези избори.англичаните са го измислили преди векове/разделяй и владей/също така /прост народ-слаба държава/и колкото и някои да се обиждат от това истината е такава
          Колега, коментираме неща в който няма определени правила, всичко е толкова размито в годините на беззаконие и липса на държава, политиката е материя в която не съществуват определени правила, а всеки който е електорат може да има своя гледна точка за нещата в нея, и да е убеден че е прав, и понеже никой не знае положението и битието на събеседника си, трудно може да проумее и да разбере че опонента му има право на своята гледна точка, спрямо разбиранията и убежденията си.......
          Затова се радвам че не се налага да обръщам на махаленски спор политическите си възгледи с тебе, защото предполагам че ти си имаш свой изградени, и никой няма право да те обвинява за това, ти виждаш света по този начин.......
          Да, от гласуването има смисъл, Да - хубаво е да се прави, но е хубаво да знам че от него има някакъв резултат, и че аз гласувам първо ЗА нещо, а не ПРОТИВ нещо.......че избирам нещо добро, а не по - малкото зло.......

Иначе по темата - предполагам ако пусна анкета за това какъв ще е процента гласували ако свободното продаване на гласове беше разрешено, всички ще сте убедени че процента гласували ще е драстично нагоре........и няма как да не е, щом като човек като погледне през терасата си и види за 10 минути да се изредят поне 3ма човека в ровене на близкия контейнер.......
          При толкова много лъгане и мачкане е напълно нормално народа да е обезверен, да не вярва на никой и да не вижда никакъв смисъл от гласа си......

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:08 ----------

Само Атака и ДПС разчитат на ниска активност, никой друг.
          Защо?
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение

Най-тлъстият пай е именно в земеделието.
            Единствената сериозна кражба в здравеопазването направи това провителство,присвоявайки около 2 милиарда от осигуровките ни.
            Енергийният сектор е на червената буржоазия от зората на "демокрацията".
            Ако Доган бе постигнал 100% процента от желанията си,вече трябваше да сме "закрили" държавата.
            Атаката не е срещу Доган и гражнанинът Рашков,а срещу институциите,които отказват да изпълнят функцията си по обществен договор.
            Това не е сериозно, земеделието е като куха касичка, на фона на енергетиката, митниците и здравеопазването.
            Историята ще определя ролята на Доган. С риск да си навлека гнева на много хора, за мен той е изиграл по-скоро положителна роля.
            Какви институции бре, цялата тази патърдия мирше изцяло на национал-ксенофобски кенеф.
            К.М.

Comment

а пък за лекарства неми се говори нестига че са неколкократно по скъпи в сравнение с други държави,на всичко отгоре са и некачествени,не винаги се и намират ма то нее само с лекарствата така.имам две малки деца на 2.5 години и на 5 месеца. и двете са с проблемна кожа,особено малката козметики и лекарства съм им купувал само от чужбина.това което ми е трябвало или изобщо го няма или е некачествено
              алфа ромео 156 1.8 тс -на части
              алфа ромео 164 2.0тс -на части
              нисан примера п10 1,6 16в хечбек
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Защо?
                Защото техните електорати няма накъде да се разрастват повече. Не виждам, защо трябваше да искаш този отговор.
                К.М.

Comment

Аз го ползвах този израз сега, и аз знам че е в основата си римски, макар че нещата около н.нр Стар Завет са малко мъгляви, но в съвременния живот по мое убеждение, те най - добре го прилагат....

---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:13 ----------

Защото техните електорати няма накъде да се разрастват повече. Не виждам, защо трябваше да искаш този отговор.
                  Можеш ли да кажеш дали с годините на по - голямо гласуване, депутатите и прочее кметове и квото и да е там на ДПС(щото Атак отскоро цъфнаха) растат или намалят спрямо фактора гласували?
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Аз го ползвах този израз сега, и аз знам че е в основата си римски, макар че нещата около н.нр Стар Завет са малко мъгляви, но в съвременния живот по мое убеждение, те най - добре го прилагат....

---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:13 ----------

Можеш ли да кажеш дали с годините на по - голямо гласуване, депутатите и прочее кметове и квото и да е там на ДПС(щото Атак отскоро цъфнаха) растат или намалят спрямо фактора гласували?
                    При местните избори е различно. За парламентарните кое точно да ти кажа, дали растат като относителен дял ли? За кои избори с по-голямо гласуване става дума.
                    Разбира се, че при по-голям брой гласували техният относителен дял ще намалява. Те наистина повишиха абсолютния си брой гласове на последните избори, но това е таванът според мен.
                    К.М.

Comment

еми нестава въпрос за махленски спор чисто и просто не съм съгласен да продължават нещата както досега/предполагам всички са съгласни/но поне като гласуваш има някъкъв шанс нещо да се промени,а като не гласуваш какво можеш да промениш?пак казвам че при висока избирателна активност 90%парламента няма да е така подреден както досега.разни палячовци дори няма да съществуват тогава и да ръсят простотия всеки ден.много партийки предпочитат ниска активност защото това е единствения им начин да съществуват въобще
                      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                      алфа ромео 164 2.0тс -на части
                      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                      sigpic

Comment

Това не е сериозно, земеделието е като куха касичка, на фона на енергетиката, митниците и здравеопазването.
                        Историята ще определя ролята на Доган. С риск да си навлека гнева на много хора, за мен той е изиграл по-скоро положителна роля.
                        Какви институции бре, цялата тази патърдия мирше изцяло на национал-ксенофобски кенеф.
                        Вземи и прочети внимателно приоритетите,разписани от една кандидат-президентка и тогава пак ми кажи,че земеделието е "куха касичка".В здравеопазването средства по Европейски фондове България не е договаряла,сигурно щото сме най-здравата нация,а и бюджета отделян за здравеопазване е мизерен.
                        Папкането е освен в земеделие,в инфраструктура и административен "капацитет",макар че за инфраструктурата ни показват "Евро" среден пръст и днешните хубостници сметоха бюджета за калпавите си псевдомагистрали.
                        Енергетиката,мисля че ясно казах на кого принадлежи.

Последното ти съждение говори,че не си си дал труда,да излезеш на улицата при хората,а гледаш сеири по телевизията.

Comment

Вземи и прочети внимателно приоритетите,разписани от една кандидат-президентка и тогава пак ми кажи,че земеделието е "куха касичка".В здравеопазването средства по Европейски фондове България не е договаряла,сигурно щото сме най-здравата нация,а и бюджета отделян за здравеопазване е мизерен.
                          Папкането е освен в земеделие,в инфраструктура и административен "капацитет",макар че за инфраструктурата ни показват "Евро" среден пръст и днешните хубостници сметоха бюджета за калпавите си псевдомагистрали.
                          Енергетиката,мисля че ясно казах на кого принадлежи.

Последното ти съждение говори,че не си си дал труда,да излезеш на улицата при хората,а гледаш сеири по телевизията.
                          Е кво да чета, като ти си мислиш, че лапането е свързано само с еврофондове. И за сведение, Костов направо си беше взел енергийния сектор, така че не винаги той е бил някъде си. Постоянно съм на улицата, работя като регулировчик в КАТ и цъкам от един таблет, докато регулирам.
                          К.М.

Comment

Е кво да чета, като ти си мислиш, че лапането е свързано само с еврофондове. И за сведение, Костов направо си беше взел енергийния сектор, така че не винаги той е бил някъде си. Постоянно съм на улицата, работя като регулировчик в КАТ и цъкам от един таблет, докато регулирам.
                            При "сините джуки" беше масовото приватизационно лапане.Сега за голямо крадене останаха само еврофондове и митници.
                            Те колите мнение не изразяват и внимавай с тази рискова работа да не те отнесе някой "съвестен" гражданин.

Comment

Глупости, глупости, глупости...
                              Земеделието (и присъединените му отрасли) са добра и продължителна лапачка, глупостта за кухата касичка може да и повярва само тийн който не е виждал село и за него млякото расте в магазина.
                              Глупостта за положителната роля на Доган няма и да я коментирам, безсмислена провокация.
                              Национал-ксенофобския кенеф е в главата ти... за други нещата не стоят точно така.
                              Не, че няма такива кресливци, но не може да отхвърлиш всичко само защото има и такива да вряскат - смърт на българите или циганите на сапун.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Глупости, глупости, глупости...
                                Земеделието (и присъединените му отрасли) са добра и продължителна лапачка, глупостта за кухата касичка може да и повярва само тийн който не е виждал село и за него млякото расте в магазина.
                                Глупостта за положителната роля на Доган няма и да я коментирам, безсмислена провокация.
                                Национал-ксенофобския кенеф е в главата ти... за други нещата не стоят точно така.
                                Не, че няма такива кресливци, но не може да отхвърлиш всичко само защото има и такива да вряскат - смърт на българите или циганите на сапун.
                                Аз не казах никъде, че в земеделието няма лапачка, а го сравних с други отрасли.
                                Напротив, това за Доган не е никаква провокция. За мен той изигра положителна роля.
                                Последната част няма да я коментирам, тя е на нивото на протестите.
                                Какво е "тийн"?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X