Аз гласувах за Витков №20
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко гласуваха за Светльо Витков
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеПредвид колко са гласували, не Ви ли се струва малко неговия процент???Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеПредвид колко са гласували, не Ви ли се струва малко неговия процент???
Това са около 111 222 души. Реално не мисля че за него са гласували повече. То няма и кои да са те. Лично мнение.
Last edited by bager; d.m.y г., 18:03.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеАми, по груба сметка от 6 179 000 гласоподаватели според последното преброяване, за Светльо са гласували 1.8%.
Това са около 111 222 души. Реално не мисля че за него са гласували повече. То няма и кои да са те. Лично мнение.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеИ аз гласувах за Светльо Хиподилски ...sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеАми, по груба сметка от 6 179 000 гласоподаватели според последното преброяване, за Светльо са гласували 1.8%.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеЗа съжаление броят на гласувалите е около 3,5 - 4 млн. - така че за Светльо са гласували към 60 -70 000 човека.
За мен това са гласове на хора , на които до толкова много им е писнало от цялото състояние на държавата ни , че са решили да го покажат като гласуват точно за Светльо. Сигурен съм че основно са гласували млади хора , а ако бяха гласували и по-възрастни , процента можеше да е доста по-голям....Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
На база какво хората, които не са гласували за Витков, са по-нискокачествени гласоподователи от тези, които са го подкрепили ?
Смея да твърдя точно обратното, но тук явно съм заобиколен от негови почитатели и шанса да ме разбере някой, колкото и да са разумни аргументите ми е малък така че...
Аз гласувах за Кунева.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеНа база какво хората, които не са гласували за Витков, са по-нискокачествени гласоподователи от тези, които са го подкрепили ?
Смея да твърдя точно обратното, но тук явно съм заобиколен от негови почитатели и шанса да ме разбере някой, колкото и да са разумни аргументите ми е малък така че...
Аз гласувах за Кунева.
И Светльо беше просто по-добрия вариант от гъбите, по-преброим вариант от рисуването на голям кур на бюлетината и т.н.
Факт е, че в София взема повече от СДС и предатели ... от хАтака и Болен ... в София е 4 ти.
Процента му намалява с намаляването на населените места/проникването на Интернет.
Инак за това е демокрация, щом ти се струва, че по-добрия избор за теб е Кунева, да гласуваш за нея.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНяма такова нещо за качеството... въпроса е в количеството, количеството на отвращение към редуването на едни кръгове (луканови) с други (живкови).
И Светльо беше просто по-добрия вариант от гъбите, по-преброим вариант от рисуването на голям кур на бюлетината и т.н.
Факт е, че в София взема повече от СДС и предатели ... от хАтака и Болен ... в София е 4 ти.
Процента му намалява с намаляването на населените места/проникването на Интернет.
Инак за това е демокрация, щом ти се струва, че по-добрия избор за теб е Кунева, да гласуваш за нея.
Стояне, никой от "почитателите" не е мислил, че Светльо ще стане президент, той беше шанса на тези избори да покажем на политическата измет колко много я мразим - е типично по нашенски пак пропуснахмеAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеНа база какво хората, които не са гласували за Витков, са по-нискокачествени гласоподователи от тези, които са го подкрепили ?
Аз гласувах за Кунева.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНяма такова нещо за качеството... въпроса е в количеството, количеството на отвращение към редуването на едни кръгове (луканови) с други (живкови).
Инак за това е демокрация, щом ти се струва, че по-добрия избор за теб е Кунева, да гласуваш за нея."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment