Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко гласуваха за Светльо Витков

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз гласувах за Витков №20
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Предвид колко са гласували, не Ви ли се струва малко неговия процент???

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        Предвид начина по който се проведоха тия избори и по който се провежда броенето, не ми се струва малко.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          Ами, по груба сметка от 6 179 000 гласоподаватели според последното преброяване, за Светльо са гласували 1.8%.
          Това са около 111 222 души. Реално не мисля че за него са гласували повече. То няма и кои да са те. Лично мнение .
          Last edited by bager; d.m.y г., 18:03.
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
            Ами, по груба сметка от 6 179 000 гласоподаватели според последното преброяване, за Светльо са гласували 1.8%.
            Това са около 111 222 души. Реално не мисля че за него са гласували повече. То няма и кои да са те. Лично мнение .
            Смея да твърдя, че гласувалите за Светльо са само най- качествените избиратели. Но ясно просто в БГ не са достатъчно много..
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
              И аз гласувах за Светльо Хиподилски ...
              Точно щях да пиша, че не познавам никой който да е гласувал за тоя, но ето че отговора е 1
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

И аз гласувах за Светльо.
                Беше единствения смислен избор.
                За балотажа ще гласувам с нереален глес - ще допиша в бюлетината Светльо.
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                  За съжаление броят на гласувалите е около 3,5 - 4 млн. - така че за Светльо са гласували към 60 -70 000 човека.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                    За съжаление броят на гласувалите е около 3,5 - 4 млн. - така че за Светльо са гласували към 60 -70 000 човека.

За мен това са гласове на хора , на които до толкова много им е писнало от цялото състояние на държавата ни , че са решили да го покажат като гласуват точно за Светльо. Сигурен съм че основно са гласували млади хора , а ако бяха гласували и по-възрастни , процента можеше да е доста по-голям....
                    Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                    Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

На база какво хората, които не са гласували за Витков, са по-нискокачествени гласоподователи от тези, които са го подкрепили ?

Смея да твърдя точно обратното, но тук явно съм заобиколен от негови почитатели и шанса да ме разбере някой, колкото и да са разумни аргументите ми е малък така че...

Аз гласувах за Кунева.
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        На база какво хората, които не са гласували за Витков, са по-нискокачествени гласоподователи от тези, които са го подкрепили ?

Смея да твърдя точно обратното, но тук явно съм заобиколен от негови почитатели и шанса да ме разбере някой, колкото и да са разумни аргументите ми е малък така че...

Аз гласувах за Кунева.
                        Няма такова нещо за качеството... въпроса е в количеството, количеството на отвращение към редуването на едни кръгове (луканови) с други (живкови).
                        И Светльо беше просто по-добрия вариант от гъбите, по-преброим вариант от рисуването на голям кур на бюлетината и т.н.

Факт е, че в София взема повече от СДС и предатели ... от хАтака и Болен ... в София е 4 ти.
                        Процента му намалява с намаляването на населените места/проникването на Интернет.

Инак за това е демокрация, щом ти се струва, че по-добрия избор за теб е Кунева, да гласуваш за нея.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

...
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Няма такова нещо за качеството... въпроса е в количеството, количеството на отвращение към редуването на едни кръгове (луканови) с други (живкови).
                            И Светльо беше просто по-добрия вариант от гъбите, по-преброим вариант от рисуването на голям кур на бюлетината и т.н.

Факт е, че в София взема повече от СДС и предатели ... от хАтака и Болен ... в София е 4 ти.
                            Процента му намалява с намаляването на населените места/проникването на Интернет.

Инак за това е демокрация, щом ти се струва, че по-добрия избор за теб е Кунева, да гласуваш за нея.
                            Точно там е проблема - количеството е в хиляди пъти по-голямо, обаче както обикновено си запазихме отвращението за селските кръчми и безмислени спорове на маса.
                            Стояне, никой от "почитателите" не е мислил, че Светльо ще стане президент, той беше шанса на тези избори да покажем на политическата измет колко много я мразим - е типично по нашенски пак пропуснахме
                            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

Аз гласувах за Кунева.
                              Опа, аз те разбрах
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение

Дали става дума за "проникването в интернет" или иде реч за стандарта на живот?
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X