If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе да идват да берат череши в Кюстендилско или да пасат овце из Родопите срещу 300 кинта и да не стачкуват много-много А, да и баба ми има нужда от гледачка, давам 150 кинта и постна манджа за обяд
А, да и баба ми има нужда от гледачка, давам 150 кинта и постна манджа за обяд
Споко ще ти намеря и за 100 без манджа......
Пред нас има опашка от грешни византийци,молят ме да им намеря работа в България.
Превърнал съм се в Месията на Солун.
Казваш не съм за тук, а......тук списват начетените умове само?!?!?!?
И проверих, че ме загложди...четирилогия е...последната нещо ми се губи от ума да съм я чела.....
Ами женица е малко неуважително, да не кажем грубо за една такава личност.
А поредицата е четирология-Асеневци се казва
1 Солунският чудотворец (1929/30)
2 Дъщерята на Калояна (1936)
3 Йоан Асен ІІ (1938/39)
4 Боянският майстор/Последният Асеновец (1939)
накарана на внесе поправки в първите три книги. Дефакто издадените преди 1989 година книги не са оригиналите. разликите се съм забелязъл, чел съм старите, явно се касае за някои внушения и образи
---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
Ами женица е малко неуважително, да не кажем грубо за една такава личност.
А поредицата е четирология-Асеневци се казва
1 Солунският чудотворец (1929/30)
2 Дъщерята на Калояна (1936)
3 Йоан Асен ІІ (1938/39)
4 Боянският майстор/Последният Асеновец (1939)
накарана на внесе поправки в първите три книги. Дефакто издадените преди 1989 година книги не са оригиналите. разликите се съм забелязъл, чел съм старите, явно се касае за някои внушения и образи
Чела съм първите три и...незнам защо ми е убегнала последната. А колкото до обръщението, по скоро като израз го използвам, при никой случай не целя да обезмисля нейното писане. Харесвам я !
Comment