Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде бяхме и накъде сме тръгнали?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съжалявам, че не можахте да разбере Павлин и Суско - и двамата не са против обществения строй към който сме тръгнали.
    Просто можеше да се използва направеното като някаква подложка за вървежа напред, но уви трябваше и подложката да се оплюе.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Съжалявам, че не можахте да разбере Павлин и Суско - и двамата не са против обществения строй към който сме тръгнали.
      Просто можеше да се използва направеното като някаква подложка за вървежа напред, но уви трябваше и подложката да се оплюе.
      Ние много добре ги разбрахме, това дето и те и ти и някои други не разбират е, че цитата с който почна темата си е плач за стария строй, а подложката си я раздадоха управниците от същия стар строй.
      Та няма какво да се сочим с пръсти, едни комунистически феодали станаха капиталистически олигарси.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Та няма какво да се сочим с пръсти, едни комунистически феодали станаха капиталистически олигарси.
        Така е, но те ще са до време и после ще дойдат други - нека запазим диалога и да се опитаме да държим разума си в кондиция.
        sigpic

Comment

• Аз пък така и не разбрах какво му е хубавото на външния ни дълг...
          bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
            Аз пък така и не разбрах какво му е хубавото на външния ни дълг...
            Е, ми някои хора преценяват за някой по разходите които е направил, което е твърде извратено - важтото е приходите.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
              Сега е почти 2,5 пъти по-голям.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

• Външния дълг се различава от държавния дълг но като цяло показва задлъжнялостта на икономиката. Огромен частен дълг не е добър показател и това е част от причините за проблемите на икономиката в САЩ. От там започна и ипотечния балон.

---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:48 ----------

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                Хубавото е че държавният ни дълг е малък и оказва малка тежест върху бюджета.
                Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:53.

Comment

• Ето тук можете да четете как тези които уж трябваше да ни оправят всъщност ни предадоха и ограбиха. Това се случва след като вече седем години повечето предприятия са били здраво източвани.

http://www.bgnet.info/index.php?opti...2415&Itemid=71
                  Last edited by pavlin; d.m.y г., 05:31.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Сега е почти 2,5 пъти по-голям.
                    Т.е. проблема с дълга се задълбочава, а не се оправя. Това успокояващо ли е ?

---------- Post added at 05:27 ---------- Previous post was at 05:23 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Външния дълг се различава от държавния дълг но като цяло показва задлъжнялостта на икономиката. Огромен частен дълг не е добър показател и това е част от причините за проблемите на икономиката в САЩ. От там започна и ипотечния балон.

---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:48 ----------

Хубавото е че държавният ни дълг е малък и оказва малка тежест върху бюджета.
                    Тук визираш държавният ВИ дълг... т.е. на САЩ. Аз се притеснявам повече за външния дълг на България.
                    bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Ето тук можете да четете как тези които уж трябваше да ни оправят всъщност ни предадоха и ограбиха. Това се случва след като вече седем години повечето предприятия са били здраво източвани.

http://www.bgnet.info/index.php?opti...2415&Itemid=71
                      българската икономика почва да затъва зверски още в края на комунизма, когато горбачов реже пъпната връв с русия. и живков и всички други много добре са знаели какво ще стане. плановете на костов за приватизация датират дори от преди това. а че "прехода" можеше да се извърши доста по-добре, няма човек който да го отрече.
                      а за оправянето, всички се редят да ни оправят. кой за 400 дни, кой за по-малко а други и цял живот ни оправят.
                      точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                        . а че "прехода" можеше да се извърши доста по-добре, няма човек който да го отрече..
                        Толкова време, очаквах този коментар, бях се отчаял вече.
                        К.М.

Comment

• ми прасчо, аз друго никога не съм твърдял. нито пък някои от опониращите ви.
                          бегай сега да си играеш в антракта
                          точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                            ми прасчо, аз друго никога не съм твърдял. нито пък някои от опониращите ви.
                            бегай сега да си играеш в антракта
                            В антракта не пиша.
                            Ти по принцип нищо не твърдеше, а само пригласяше, при това без много аргументи.
                            Като сврака сред славейчета.
                            Но нищо де, ще се научиш има време.
                            К.М.

Comment

• а ти вероятно винаги ще си останеш жлъчен киселяк
                              точка

Comment

• Търпение!...

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Толкова време, очаквах този коментар, бях се отчаял вече.
                                Ха,ха! Чудесен цитат! И аз казвах, че повечето опоненти се запъват, но ето че рано или късно сами стигат до истината!И от там извода:Не е необходимо много да спорим с тях, просто трябва да потърпим, да изчакаме и те сами ще променят мнението си!
                                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
                                X