Първоначално публикувано от kolev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде бяхме и накъде сме тръгнали?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКоога точно си ме хващал неподготвен?
хахаха
Самсунг дори имаха съвместни проекти в разработката на ЛЦД монитори със сони.
Не знам дали знаеш, че самсунг има 12 процента участие в сони-ериксон.
Стига бе пич. Не се хващай за несъществените неща.
В 159, бензиновите двигатели с нкои изключения не са ли ГМ/опелски/
Всички така работят.
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеSamsung
произвеждат основно S-PVA в съвместният си завод със SONY/S-LCD Corporation /смесено дружество между Sony Corp. и Samsung Electronics Co. Ltd. Заводът произвежда панели по т.н. продуктова линия „VІІІ поколение”. Това означава, че използва големи листове стъкло, от които се правят няколко по-малки панела с размери 2,2х2,5 метра. S-LCD вече управлява продуктова линия 7-мо поколение, използваща стъкла с размери 1,87х2,2 м.поставят ги в SONY,SAMSUNG,TCL
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТочно така, затова постоянно се съдят за патенти. Защото няма промишлен шпионаж и никой нищо не взаимства.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениес тоя пост си извън темата и просто няма да ти отговоря
и на матрицата на едно лцд сони пише самсунг, а на матрицата на един самсунг пише сони !!! и двете фирми отделно са си развивали технологията. какво като са си направили общ завод за заготовки съвсем по капиталистически.
кой? ст и нешънъл семикондуктор ли
хахахахаха
аааахахахахахахахаххахаха
Жалко, а като видях, че си се регистрирал с фамилия и имах някакви надежди за теб.
Бегай да вечеряш, миеш крачетата и хоп в леглото."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениес тоя пост си извън темата и просто няма да ти отговоря
и на матрицата на едно лцд сони пише самсунг, а на матрицата на един самсунг пише сони !!! и двете фирми отделно са си развивали технологията. какво като са си направили общ завод за заготовки съвсем по капиталистически.
кой? ст и нешънъл семикондуктор лиAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Цитат от иво.бг
Да приключим с носталгията и 2 та провокатора:
Понеже в мрежата чат-пат се намират потомци на генетично непълноценните селски нерези, слезли по 09.09.1944г. от горите в градовете за да вършат грабежи, убийства и други криминални престъпления, и понеже същите много обичат високопарно да коментират Иван Костов и да пускат клевети по негов адрес, реших да забия на вратата на блoга това листче с извадки от досието на Иван Костов.
Аз уважавам Иван Костов, и колкото и да ми е писнало и втръснало от глупостите на тъпаците, които допреди няколко години празнуваха Дядо Мраз, 8-ми март и 1 май, влизам в диалог по темата „политикът Костов“, когато имам насреща си аргументи, а не свинско грухтене. Но от комунисти не чакайте аргументи.
Комунистите са антибългарски отрепки, които искаха да направят България част от Югославия!
Комунистите са антибългарски отрепки, които измислиха македонската нация и убиваха в концлагери македонските българи, които отказаха да се нарекат македонци!
Комунистите са антибългарски отрепки, които официално поискаха България да стане 16-та република в състава на СССР!
Комунистите са антибългарски отрепки, които взривиха катедралния храм на собствената си страна и убиха повече хора от всеки друг атентат в световната история (рекордът бе подобрен от Ал кайда през 2001г.).Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Аз само да припомня един от бисерите на Иван Славков-Батето
"Това което ние построихме Вие за двайсет години не можете само да го боядишате"
Поредната тема без смисъл ,какво е било ,какво е станало ,ако не били слезли 1944 от планината какво щяло да бъде.....
Мързи ме дори да пиша.Ние живеем тук и сега ,не ме интересува какво е било и как е можело-това е в минало свършено /за мен незапомнено/.
Аз искам сега да живея и сега да имам не в бъдеще и определено не в необозримо бъдеще.Графиките във втори пост са много красиви но...........нищо не значат това са цифри и стъкмистика/една прекрасна псевдонаука но това е друга тема/.Трябва да се научите да искате сега и веднага, не да подсмърчате по социализма или да обвинявате същият за незгодите.За положението си в момента сами сме си виновни ,та нали живеем в него и сами го допускаме.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЦитат от иво.бг
Понеже в мрежата чат-пат се намират потомци на генетично непълноценните селски нерези, слезли по 09.09.1944г. от горите в градовете за да вършат грабежи, убийства и други криминални престъпления, и понеже същите много обичат високопарно да коментират Иван Костов и да пускат клевети по негов адрес, реших да забия на вратата на блoга това листче с извадки от досието на Иван Костов.
Аз уважавам Иван Костов, и колкото и да ми е писнало и втръснало от глупостите на тъпаците, които допреди няколко години празнуваха Дядо Мраз, 8-ми март и 1 май, влизам в диалог по темата „политикът Костов“, когато имам насреща си аргументи, а не свинско грухтене. Но от комунисти не чакайте аргументи.
Комунистите са антибългарски отрепки, които искаха да направят България част от Югославия!
Комунистите са антибългарски отрепки, които измислиха македонската нация и убиваха в концлагери македонските българи, които отказаха да се нарекат македонци!
Комунистите са антибългарски отрепки, които официално поискаха България да стане 16-та република в състава на СССР!
Комунистите са антибългарскиа отрепки, които взривиха катедралния храм на собствената си страна и убиха повече хора от всеки друг атентат в световната история (рекордът бе подобрен от Ал кайда през 2001г.).
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеСамо че на такива многознайковци като този Иво му липсват точно аргументите. С надъханите си коментари само си показват простотията. Делението не е между комунисти и некомунисти ами между такива които осъзнават някои неща и такива които не ги осъзнават и вярват на клишета.
Липсвали доводи а... ама на кого?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЧе то цитата който почва темата и опитите да си играете със соцносталгията са точно това - клишета и манипулации.
Липсвали доводи а... ама на кого?
Дори вилните зони над 1700 метра бяха енергоснабдени.
Сега цялата икономика пак се крепи на построеното тогава.
Ква е тая икономика? 20 години развяваме призрака на някакъв измислен туризъм."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЧе то цитата който почва темата и опитите да си играете със соцносталгията са точно това - клишета и манипулации.
Липсвали доводи а... ама на кого?
---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:05 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКъде точно липсват доводи в частта с електрификацията преди и след може би. Стига бе, преди 44 година в България и Гърция има две -три работещи промишлени предприятия. 89 в Бг вече работят 2000, а Гърция все така е на евро дотации, клоняща към фалит.
Дори вилните зони над 1700 метра бяха енергоснабдени.
Сега цялата икономика пак се крепи на построеното тогава.
Ква е тая икономика? 20 години развяваме призрака на някакъв измислен туризъм.Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:09.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЦитат от иво.бг
Комунистите са антибългарски отрепки, които взривиха катедралния храм на собствената си страна и убиха повече хора от всеки друг атентат в световната история (рекордът бе подобрен от Ал кайда през 2001г.).,дай следващият виц......,като цяло съм съгласен с гореизписаното,само искам да добавя,че ,,некомунистите" достойно продължиха започнатото от комунистите дело.
Тоя Костов национален герой ще го направите и паметник във всеки град ще му вдигнете.
Ама верно сте у Матрицата.........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Ух нямам време да се занимавам с глупости ама хубаво индустриалното и промишлено развитие.
Ефективните предприятия работят и до ден днешен, лошото е че имаше голяма част неефективни, с остаряло оборудване, енергоемки, ресурсоемки, работили винаги на загуба и такива произвеждащи неконкурентни стоки като по лесно да се сринат вместо да се наливат още пари на вятъра.
Нещата е можело да се случат много по добре.
А иначе преди комунягите сме се развивали доста добре а не както го изкарват всички "фенове" едва ли не добре че са ни оправили, защото е по скоро обратното и са ни затрили с мегаломанските си глупости и мазненето на СССР.
МК Кремиковци добре ли беше??? или ЗТМ Радомир??? ЗТМ-Русе??? Малоумна работа....
Я проверете за какво е вписан ТЕЦ Марица изток в книгата на Гинес.
Обясняваха колко било добре пък децата им учеха "на запад" ей го на и Павката е в САЩ а не в Куба или С.Корея та ми е ясен, ама бърборете си не пречите.
И не забравяите ЗАВОД ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО!!!
Слагайте "Видинките" и газзззззз
Comment
-
Както често се случва във форума се изпада в крайности.
Така или иначе, за добро или лошо сме преминали през един извратен обществен строй, но тотално да се отрича направеното е някак си некоректно - все едно да обвиняваш родителите си, че не са те родили в Швейцария.
Можеше да се използва част от капитала, състоящ се от материални активи - сгради с прилежащата им инфраструктура и оборудване и др., както и нематериалните активи - квалифицирани кадри, отношения с доставчици на суровини, пазари и др., без да се преминава към почти тотално съсипване на всичко.
Някои заводи, които са единици и сега работят и изкарват пари за собствениците, дори с оборудването от онова време - например в Плевен има завод, произвеждащ огромни турбини за ВЕЦ, търсени в цяла Европа и Русия.
Както се спомена само с туризъм и земеделие в най-оптимистичния вариант ще бъдем като опашкарите на ЕС - южните народи.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКакто често се случва във форума се изпада в крайности.
Така или иначе, за добро или лошо сме преминали през един извратен обществен строй, но тотално да се отрича направеното е някак си некоректно - все едно да обвиняваш родителите си, че не са те родили в Швейцария.
Можеше да се използва част от капитала, състоящ се от материални активи - сгради с прилежащата им инфраструктура и оборудване и др., както и нематериалните активи - квалифицирани кадри, отношения с доставчици на суровини, пазари и др., без да се преминава към почти тотално съсипване на всичко.
Някои заводи, които са единици и сега работят и изкарват пари за собствениците, дори с оборудването от онова време - например в Плевен има завод, произвеждащ огромни турбини за ВЕЦ, търсени в цяла Европа и Русия.
Както се спомена само с туризъм и земеделие в най-оптимистичния вариант ще бъдем като опашкарите на ЕС - южните народи.
Не е виновен новия строй, че позволихме да го опорочат старите курви.
Останалото в блога дето започна темата е носталгична манипулация.Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЧе то активите и капитала се използваха, както бяха решили ония дето държаха властта и при предния строй.
Не е виновен новия строй, че позволихме да го опорочат старите курви.
Останалото в блога дето започна темата е носталгична манипулация.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment