Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде бяхме и накъде сме тръгнали?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Еба си, ти си описал ада! Защо живеещ там тогава?
    А освен това ако без ембаргото Куба щеше да е рая /то така излиза според Павлин/ и ако това е научно и прочее, аз ще ходя да пристана на Евегни Минчев, ако ме вземе де
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Tъкмо ще си спретнеш едно сватбено пътешествие до Либия. Там сега щели да ги оправят.
      Last edited by pavlin; d.m.y г., 21:19.

Comment

• Стегни се малко!!!

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        А освен това ако без ембаргото Куба щеше да е рая /то така излиза според Павлин/ и ако това е научно и прочее, аз ще ходя да пристана на Евегни Минчев, ако ме вземе де
        Френди, до кога мислиш да я караш така? На всяко изказване на Павлин, буквално злобееш! Защо???
        Апропо, моите кръстници са кубинци и това което казва Павлин си е точно така! Мога само да допълня, че в кубинската земя каквото и да "боднеш", пониква и ражда всичко!
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
          Мога само да допълня, че в кубинската земя каквото и да "боднеш", пониква и ражда всичко!
          .... освен петролни сонди
          точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            .... освен петролни сонди
            И казина , курви и кокаин, нещо, в което искаха да превърнат американците Куба, преди революцията.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• .... които искаха да я превърнат в ракетна площадка и в крайна сметка се получи долнопробен бардак. сега ги чакат сериозни реформи.
              точка

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                И казина , курви и кокаин, нещо, в което искаха да превърнат американците Куба, преди революцията.
                А сега има само курви и съветска власт.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                  Френди, до кога мислиш да я караш така? На всяко изказване на Павлин, буквално злобееш! Защо???
                  Апропо, моите кръстници са кубинци и това което казва Павлин си е точно така! Мога само да допълня, че в кубинската земя каквото и да "боднеш", пониква и ражда всичко!
                  А това на всяко изказване е доста пресилено-може да се види.Не съм толкова злобен, явно съм по язвителен като се позапаля, но като цяло се стремя да бъда толерантен.Виж моите изказвания, виж тия на Павлин, няма голяма разлика мисля.Тук имам достатъчно мнения и мисля, че 99% са доста незлобливи.Сега да не излезе, че заради такива като мен, бедният Павлине е емигрирал в САЩ /все се чудя, как не драснал към Русия или Китай, а защо не и Либия
                  То споровете за футбол и политика често пораждат някаква по остра форма на спор явно, но смятам, че пазим добрия тон.Аз не помня някой да ми се извинявал, докато аз съм го правил и ще го правя, ако съм бил крив!!!
                  А и дискусиите са взаимни-....
                  ОК, аз пък познавам тук кубиници емигрирали и чакащи да се махане режимана Кастро вече бая години - живот всякакъв.Наскоро чух и за такива от Венецуела...Но не земята определя стандарта на живота често пъти.
                  Та Жорди-ако търсиш и покажеш уважение аз няма да ти го откажа!
                  Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  Tъкмо ще си спретнеш едно сватбено пътешествие до Либия. Там сега щели да ги оправят.
                  Ма моето беше преди 19 години някъде (сватбенето), ма из България си ходихме, понеже майка ми и баща ми бяха прости лекари, непартийни членове не ходихме до Калифорния или Париж
                  На жената също прости хора и те безпартийни.Никой не беше завършил в Москва даже.А Либия и тогава си беше кочина, за разлика от Мароко например.Бая народ е поработил за жълти стотинки тогава в Либия и т.н.
                  Та от кочинатЛибия няма кад са стане държава с РАЗВИТ капитализъм и западна демокрация.Просто идиотите трябва да се остраняват от властта.Чудя се кога ще махнат и ония сирийски сатрапи.
                  Виж един Кувейт за пример, когато са управлява от нормални хора..
                  Отивам да пия една две ракии, щото е неделя, аре наздраве и на двамата
                  Last edited by fred; d.m.y г., 13:34.
                  sigpic

Comment

• Либия беше страната с най-висок стандарт в Африка ама беше. Имаха около 200-400 млрд. резерв, ама имаха, имаха и най-добрата инфраструктура, ама имаха и прочие и прочие. Споко за Куба, сега там китайците откриха петрол.
                    Last edited by pavlin; d.m.y г., 15:16.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Либия беше страната с най-висок стандарт в Африка ама беше. Имаха около 200-400 млрд. резерв, ама имаха, имаха и най-добрата инфраструктура, ама имаха и прочие и прочие. Споко за Куба, сега там китайците откриха петрол.

Вярно!?! ама друг път. Единствената африканска държава която не е в списъка на страните от третия свят и фактически е с най-висок стандарт на живот на континета е ЮАР.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Къде е този списък да го видим.
                        http://www.worldatlas.com/webimage/c.../africa/ly.htm
                        Last edited by pavlin; d.m.y г., 15:56.

Comment

• http://en.wikipedia.org/wiki/Newly_i...alized_country
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Това което го даваш се различава много от показател за стандарт на живот.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Либия беше страната с най-висок стандарт в Африка ама беше. Имаха около 200-400 млрд. резерв, ама имаха, имаха и най-добрата инфраструктура, ама имаха и прочие и прочие. Споко за Куба, сега там китайците откриха петрол.
                              Най развитата страна в Африка е неслучайно ЮАР, сред първите 20 в света, а Либия си е изостанала, феодална държва.
                              Не бъркай стандарта на Кадафи с този на либийците, като цяло-да, Либия имаше петрол и добра инфраструктура, но вътре си беше мизерия.Смятам, че сега, може да се пооправи.Може и да не се оправи-но всеки народ си определя мястото.
                              А какво са открили китайците в Куба не знам, ама докато е Кастро и партията му ще са умрели от глад, ако ще да открият и злато на кг.
                              Last edited by fred; d.m.y г., 18:16.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Най развитата страна в Африка е неслучайно ЮАР, сред първите 20 в света, а Либия си е изостанала, феодална държва.
                                Не бъркай стандарта на Кадафи с този на либийците, като цяло-да, Либия имаше петрол и добра инфраструктура, но вътре си беше мизерия.Смятам, че сега, може да се пооправи.Може и да не се оправи-но всеки народ си определя мястото.
                                А какво са открили китайците в Куба не знам, ама докато е Кастро и партията му ще са умрели от глад, ако ще да открият и злато на кг.
                                Празни приказки и канарчета.

Comment

Working...
                                X