Известие

Collapse
No announcement yet.

Животното е най-опасно когато е гладно...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Животното е най-опасно когато е гладно...

една гордост ме обзема като ни наредят между Монголия и Куба като лоялни към руския икономически интерес

http://www.capital.bg/politika_i_iko...aziiski_sujuz/
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    една гордост ме обзема като ни наредят между Монголия и Куба като лоялни към руския икономически интерес

http://www.capital.bg/politika_i_iko...aziiski_sujuz/
    Предствяш новината малко субективно и вадиш неща от контекста.
    ".......Финландия, Унгария, Чехия, Монголия, Виетнам, България, Куба и Венецуела"...............
    Тези държави е споменал Путин.
    Нека бъдем коректни.
    И във Финландия и в Чехия и в Унгария бих живял.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

не желая да живея в държава, която е лоялна към руския икономически интерес

много имам да кажа по темата, като ми дойде музата ще пиша, дотогава може и да се заформи някаква дискусия

ПП: нито в унгария, нито в чехия, нито във финландия бих живял
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

много имам да кажа по темата, като ми дойде музата ще пиша, дотогава може и да се заформи някаква дискусия

Ти се радвай, че имат поне някакъв интерес, че иначе още по-голям глад ни чака.

п.п. Абе писна ми от тези изречения, "имам много какво да напиша, ама не ми е дошла музата".
        Де изкарайте го това чревно съдържимо бе, не е полезно да се стискате, ще се натровите.
        К.М.

Comment

На Европейския съюз хич няма да му понрави нейни членки да са участници в тази общност, иначе ако има взаимни интереси - нищо лошо няма.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Интересно е като идея, нека да видим какво се предлага в детайли. Иначе най са ми интересни такива които дават мнения и правят заключения без конкретно да са запознати. Относно заглавието на темата, въобще не го разбирам.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Интересно е като идея, нека да видим какво се предлага в детайли. Иначе най са ми интересни такива които дават мнения и правят заключения без конкретно да са запознати. Относно заглавието на темата, въобще не го разбирам.
              Руската гладна мечка иска да ни погълне.
              К.М.

Comment

Да разбирам ли,че би живял с удоволствие в страна,лоялна на нечий различен от руския икономически интерес?
                Ще ми се да живея в държава,лоялна само на националния интерес.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Руската гладна мечка иска да ни погълне.
                  Да, ама руската мечка и азиатските тигри не са толкова гладни колкото са белоглавите орли и галските петли.

Comment

Да, ама руската мечка и азиатските тигри не са толкова гладни колкото са белоглавите орли и галските петли.
                    Те тук нацели десятката.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Много точно
                      A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Като цяло тая статия малко кьорфишек ми се струва. Русия може и да си посъбере някоя друга бивша СССР република в новия формат, но всички останали може да са само привилегировани търговци и нищо повече. Всичко друго е празни приказки, дразнене на лъвовете .
                          Колкото до глада на зверовете - всичките са лами ненаситни.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                            Като цяло тая статия малко кьорфишек ми се струва. Русия може и да си посъбере някоя друга бивша СССР република в новия формат, но всички останали може да са само привилегировани търговци и нищо повече. Всичко друго е празни приказки, дразнене на лъвовете .
                            Колкото до глада на зверовете - всичките са лами ненаситни.
                            Това са си живи кьорфишеци и е в сферата на фантастиката.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Това, както го дискутирахме още във времената на Търтея, са го изказвали и нашите ревюлиционери през турско още.И Левски и Раковски и много други, та като се стигне до Стамболов са разбрали още тогава, че Русия е опасна за България с имперката си хищна политика.И това е сега и в наши дни.
                              Малко хора може би знаят, един факт.След като ни окупират съветските войски през 1944 и ние се включваме активно на страната на антифашистката коалиция, след края на Вт.световна война, имено най активен е СССР-В какво-ами в настояването България да бъде разглеждана, като победена страна, от загубилите държави.
                              По тая причина сме плащали репарации на Гърция и Югославия, така си заминаха и запданите ни покрайнини.
                              Същото се е случило и след ОСвобождението от турско.Пак най активен противник на Съединението е Русия....
                              Наистина въпросната идея на Путин е трудно осъществима, но така или иначе руската мечка ще иска още дълго да привлече към бърлогата си бившите си феодални владения, възниклани след 1944 и просъществували 50-тина години.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X