If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предствяш новината малко субективно и вадиш неща от контекста. ".......Финландия, Унгария, Чехия, Монголия, Виетнам, България, Куба и Венецуела"...............
Тези държави е споменал Путин.
Нека бъдем коректни.
И във Финландия и в Чехия и в Унгария бих живял.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
не желая да живея в държава, която е лоялна към руския икономически интерес
много имам да кажа по темата, като ми дойде музата ще пиша, дотогава може и да се заформи някаква дискусия
ПП: нито в унгария, нито в чехия, нито във финландия бих живял
Ти се радвай, че имат поне някакъв интерес, че иначе още по-голям глад ни чака.
п.п. Абе писна ми от тези изречения, "имам много какво да напиша, ама не ми е дошла музата".
Де изкарайте го това чревно съдържимо бе, не е полезно да се стискате, ще се натровите.
К.М.
Интересно е като идея, нека да видим какво се предлага в детайли. Иначе най са ми интересни такива които дават мнения и правят заключения без конкретно да са запознати. Относно заглавието на темата, въобще не го разбирам.
Интересно е като идея, нека да видим какво се предлага в детайли. Иначе най са ми интересни такива които дават мнения и правят заключения без конкретно да са запознати. Относно заглавието на темата, въобще не го разбирам.
Руската гладна мечка иска да ни погълне.
К.М.
много имам да кажа по темата, като ми дойде музата ще пиша, дотогава може и да се заформи някаква дискусия
Да разбирам ли,че би живял с удоволствие в страна,лоялна на нечий различен от руския икономически интерес?
Ще ми се да живея в държава,лоялна само на националния интерес.
Като цяло тая статия малко кьорфишек ми се струва. Русия може и да си посъбере някоя друга бивша СССР република в новия формат, но всички останали може да са само привилегировани търговци и нищо повече. Всичко друго е празни приказки, дразнене на лъвовете .
Колкото до глада на зверовете - всичките са лами ненаситни.
Като цяло тая статия малко кьорфишек ми се струва. Русия може и да си посъбере някоя друга бивша СССР република в новия формат, но всички останали може да са само привилегировани търговци и нищо повече. Всичко друго е празни приказки, дразнене на лъвовете .
Колкото до глада на зверовете - всичките са лами ненаситни.
Това са си живи кьорфишеци и е в сферата на фантастиката.
Това, както го дискутирахме още във времената на Търтея, са го изказвали и нашите ревюлиционери през турско още.И Левски и Раковски и много други, та като се стигне до Стамболов са разбрали още тогава, че Русия е опасна за България с имперката си хищна политика.И това е сега и в наши дни.
Малко хора може би знаят, един факт.След като ни окупират съветските войски през 1944 и ние се включваме активно на страната на антифашистката коалиция, след края на Вт.световна война, имено най активен е СССР-В какво-ами в настояването България да бъде разглеждана, като победена страна, от загубилите държави.
По тая причина сме плащали репарации на Гърция и Югославия, така си заминаха и запданите ни покрайнини.
Същото се е случило и след ОСвобождението от турско.Пак най активен противник на Съединението е Русия....
Наистина въпросната идея на Путин е трудно осъществима, но така или иначе руската мечка ще иска още дълго да привлече към бърлогата си бившите си феодални владения, възниклани след 1944 и просъществували 50-тина години.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment