Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Иран на прицела на САЩ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеамериканската армия била страхлива
абе аланколу, ако искаш всички да се метнат да умрат храбро, а?
вие четете ли си въобще какви глупости пишете?
дървени философи
айде давайте сега нареждайте ме, в това може би ще сте по-адекватни
говорите за политически идеи и кой какво право имал да се меси в чужда политика, а грам не се замисляте, че вече всичко се ръководи от финансов интерес - Русия ще получи сделката, която иска, а иранците кучета ги яли
освен това каква е тази невероятна руска невиждана техника, дето никой друг я няма, о боже мой
на всички нивото на военните им технологии е еднакво, разликите са в количеството и качеството
Всичко и винаги се е водило от финансови интереси,от както свят светува войните са поради икономически причини....не само иранците а и всички останали не кучета а въци ги яли щом гУемите си навият нещо на пръста.
А американската армия без техниката за нищо не става,без да говорим за сляпа-безумна храброст,нито я имат,нито им е нужна,за качеството и нивото на руската бойна техника може доста да се спори но е напълно излишно.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеКаква е тази сделка с Русия?
според мен това ще бъде някоя база или ограничение на щита за ранно предупреждение или нещо в този духsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЗащото Иран, Русия, Северна Корея, Китай, Куба не убиват хора които не им се подчиняват и не се бъркат в работите на чужди държави ........ Говорим за настоящето нали , не за преди 20 години???? Щото може да се върнем и при феодалния строй така..
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:39 ----------
Американците няма да нападнат Иран в никакъв случай (освен ако не са сигурни че Иран нямат ядрено оръжие ,а и тогава не е сигурно) Американската армия е най страхливата позната в историята , могат да воюват единствено ако те са с танк а противника с прашка .....
Промиването на мозъци също е от техните оръжия... Не искам да обиждам никой , но това което сте написали тук е наивно........
Общо взето сегашната им тактика е същата като при комунистите преди разпада на СССР
Колкото за това че амираканската армиия била най страхлива за мен е смешно да се коментира.
Сигурно руската е най смелата?
За навиността и аз си мисля с обратен знака... та я наздраве
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:41 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеА дали е случайно,че са ,,нарочени"?
Не само Съветската революция е ръководена и финансирана от евреи,младотурската-революция също....а и много други.....всъщност те са в основата на всички политически течения....
Защо ли?
Най интересното е че и бореца за човешки свободи Сложеницин написа, след като се завърна в Русия, че евреите били пропили руснаците през вековете и прочее
Нали знаеш за прочутата афера Драйфус и поведението на Зола.
Понеже знам че четеш, за разлика от повечето тук ти препоръчвам тая книга на Умберто ЕКо, не съм я чел все още, но мисля, че ще е интересна.Интересно е, че и в нея имало нотки на антисемитизъм, не знам.
Ето за книгата нещо (Пражкото гробище).Той общо взето иронизира идеите за световна конспирация
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...raciiata_a_ot/
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...raciiata_a_ot/Last edited by fred; d.m.y г., 18:55.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНа всички оръжието е еднакво , разликата е в количеството и качеството викаш ....... - Гениално прозрениеsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Те изброените по горе държави си трепят от народа, но и амеркиканците на са по назад, но определно са по тихи за тая си тъмна страна на тяхната демокрация. Тия убавци президента си убиха, че какво остана друго да направят. Колкото до евреите и аз си мисля, че са виновни за много неща, другото нещо нарушаващо спокойствието ни са парите и желанието за власт. На някои хора кроткото живуркане не им е в стила и все гледат да опропастят нечий план.
---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:45 ----------
Изненада в цялата работа ще е ако Иран пуснат атомна бомба на Американците.
---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
"Министърът на отбраната на Германия, Томас де Мезиер, предупреди Израел за възможното нападение над Иран, тъй като, по негово мнение, успехът на подобна военна операция е малко вероятен, предава ИТАР-ТАСС.
„При война с Иран, успехът би бил малко вероятен, а политическите вреди- огромни”, заяви Мезиер."
"Иранският президент, Махмуд Ахмадинеджад, заяви, че „големи” ядрени постижения ще бъдат обявени в следващите няколко дни, предава Би Би Си.
Държавният глава не е дал по- нататъшни детайли, но настоя, че Иран никога няма да прекрати програмата си за обогатяване на уран, който може да бъде използван за направа на бойни глави.
Ахмадинеджад обеща, че Иран няма да отстъпи пред Запада, ако той продължава да използва „езика на силата и нападките”."
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:41 ----------
Кой знае, всщност се тръгва още от разпването на Исус, минава се през какво ли не и прочее.
Най интересното е че и бореца за човешки свободи Сложеницин написа, след като се завърна в Русия, че евреите били пропили руснаците през вековете и прочее
Нали знаеш за прочутата афера Драйфус и поведението на Зола.
Понеже знам че четеш, за разлика от повечето тук ти препоръчвам тая книга на Умберто ЕКо, не съм я чел все още, но мисля, че ще е интересна.Интересно е, че и в нея имало нотки на антисемитизъм, не знам.
Ето за книгата нещо (Пражкото гробище).Той общо взето иронизира идеите за световна конспирация
Сложеницин добре го е написъл но това не важи само за руснаците.
Аферат Драйфус е е една еврейска спекула,малко трудно може да се говори за антисемитизъм в една страна със силно еврейско лоби.....в страната в която евреите за пръв път получават права,стават равни с останалите.
Еко е добър писател,следващият път,като съм в България ще потърся книгата,нормално е да имам нотки на антисемитизъм,всеки нормален човек е и антисемит.......но е смешно да се отрича световната конспирация,но това си е лично мое мнение.....
Давал съм го за пример и друг път,някой замислял ли се е за произхода на думата мошеник????
Ае наздраве,не ми се пише в сериозни теми.........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеТе изброените по горе държави си трепят от народа, но и амеркиканците на са по назад, но определно са по тихи за тая си тъмна страна на тяхната демокрация. Тия убавци президента си убиха, че какво остана друго да направят. Колкото до евреите и аз си мисля, че са виновни за много неща, другото нещо нарушаващо спокойствието ни са парите и желанието за власт. На някои хора кроткото живуркане не им е в стила и все гледат да опропастят нечий план.
---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:45 ----------
Изненада в цялата работа ще е ако Иран пуснат атомна бомба на Американците.
---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
"Министърът на отбраната на Германия, Томас де Мезиер, предупреди Израел за възможното нападение над Иран, тъй като, по негово мнение, успехът на подобна военна операция е малко вероятен, предава ИТАР-ТАСС.
„При война с Иран, успехът би бил малко вероятен, а политическите вреди- огромни”, заяви Мезиер."
"Иранският президент, Махмуд Ахмадинеджад, заяви, че „големи” ядрени постижения ще бъдат обявени в следващите няколко дни, предава Би Би Си.
Държавният глава не е дал по- нататъшни детайли, но настоя, че Иран никога няма да прекрати програмата си за обогатяване на уран, който може да бъде използван за направа на бойни глави.
Ахмадинеджад обеща, че Иран няма да отстъпи пред Запада, ако той продължава да използва „езика на силата и нападките”."
САЩ са изковали демократични правила, които не бих сравнявал с Иран, Куба, Китай или която и да било тоталитарна страна.
---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:58 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеНенавистта към евреите е и от преди Христа а причини 1001....
Сложеницин добре го е написъл но това не важи само за руснаците.
Аферат Драйфус е е една еврейска спекула,малко трудно може да се говори за антисемитизъм в една страна със силно еврейско лоби.....в страната в която евреите за пръв път получават права,стават равни с останалите.
Еко е добър писател,следващият път,като съм в България ще потърся книгата,нормално е да имам нотки на антисемитизъм,всеки нормален човек е и антисемит.......но е смешно да се отрича световната конспирация,но това си е лично мое мнение.....
Давал съм го за пример и друг път,някой замислял ли се е за произхода на думата мошеник????
Ае наздраве,не ми се пише в сериозни теми.........
Един мой познат беше пръв в листата на приетите медицина и всички в един глас заявиха, че той е с връзки, а аз знам, че той не е с връзки и знам колко труд положи за този си успех. Това беше преди доста години.
Конспиративните теории са лесно оправдание за това, че някой може, а друг не може."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе харесвам САЩ, но не мисля, че в Иран или Русия, прокурор би пуснал призовка, за да разпита съответния президент за това, че са му правили орална любов в кабинета.
САЩ са изковали демократични правила, които не бих сравнявал с Иран, Куба, Китай или която и да било тоталитарна страна.
---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:58 ----------
Това, че някой разполага с достатъчни умствени способности да контролира и умело да използва различни събития и процеси, не означава, че той прави нещо конспиративно и нередно.
Един мой познат беше пръв в листата на приетите медицина и всички в един глас заявиха, че той е с връзки, а аз знам, че той не е с връзки и знам колко труд положи за този си успех. Това беше преди доста години.
Конспиративните теории са лесно оправдание за това, че някой може, а друг не може.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе харесвам САЩ, но не мисля, че в Иран или Русия, прокурор би пуснал призовка, за да разпита съответния президент за това, че са му правили орална любов в кабинета.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеА дали е случайно,че са ,,нарочени"?
Не само Съветската революция е ръководена и финансирана от евреи,младотурската-революция също....а и много други.....всъщност те са в основата на всички политически течения....
Защо ли?
А това са евреите младо-турци:
Талаат Паша: Вътрешен министър на Турция, по време на Първата световна война. Главен архитект на Арменския геноцид.
Рефик Бей: Издател на младотурския вестник "Революционна преса". Министър председател на Турция в 1939 г.
Джавид Бей: Финансов министър при Талаат.
Емануел Красов: Еврейски пропагандист на младотурците.
Владимир Жаботински: Руски болшевик - евреин, преминал в Турция през 1908 г. Издател на вестника "Млада Турция".
Александър Хелпханд: Свръзка на Ротшилд. Издател на в. "Турска родина".
Мустафа Кемал Ататюрк: Евреин от Сефаридско потекло. Ататюрк е учил в еврейското училище, наричано Шемси Ефенди, ръководено от евреина Шимон Цви.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеА това са евреите младо-турци:
Талаат Паша: Вътрешен министър на Турция, по време на Първата световна война. Главен архитект на Арменския геноцид.
Рефик Бей: Издател на младотурския вестник "Революционна преса". Министър председател на Турция в 1939 г.
Джавид Бей: Финансов министър при Талаат.
Емануел Красов: Еврейски пропагандист на младотурците.
Владимир Жаботински: Руски болшевик - евреин, преминал в Турция през 1908 г. Издател на вестника "Млада Турция".
Александър Хелпханд: Свръзка на Ротшилд. Издател на в. "Турска родина".
Мустафа Кемал Ататюрк: Евреин от Сефаридско потекло. Ататюрк е учил в еврейското училище, наричано Шемси Ефенди, ръководено от евреина Шимон Цви.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Евреите сафардити са библейските евреи. Те са преследвани дори и днес, най-вече в Израел.
Евреите ешкенази са всъщност хазари юдеи.
Та последните всъщност ги набеждаваме за всички злини.
Мними и реални.
Ататюрк е един от малкото сафардити на световната сцена.
Ама пак се отплеснахме.
Още преди 15 години "Строго секретно" излезе с един анализ и там се твърдеше , че първо ще е Саддам, а после и Иран.
Не само заради петрола.
Иран е огромна страна с огромен пазар и население с голям покупателна способност.
Та кой ще спечели Иран!?
САЩ или Китай?
Има обаче още двама играча.
Пакистан и Индия.
Последнта винаги е била "скрита лимонка" и не се знае, какво ще направи.
Индия също има огромен финансов, научен и военен потенциал.
Глад за петрол също, въпреки, че за сега се оправя с наличните си ресурси.
Всичко това под присмехулния поглед на Русия.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеСа ше те обяват в лъжаbella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
Comment