Я марш и двамата в блатцето!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Иран на прицела на САЩ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениею
Евреите ешкенази са всъщност хазари юдеи.
Та последните всъщност ги набеждаваме за всички злини.
Всъщност ешкеназите-ашкеназите генетично не са евреи,не са семити......
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеА теб в антисеметизъм...
---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:15 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЯ марш и двамата в блатцето!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Доказано е , че Лео Троцки и компания повишават производството на водка четри пъти, а после и на спирт в Русия и тайка опиянчват "гоите"
От тогава започва "веселия" пиянски период на руснаците.
Върха разбира се е Столичная!
Мммммм!
Вкусно!
'На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
++++++++1....бегам да си пия кат опиянена гоя....оставям темата на знаещитеAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеако си използваш сивото вещество в черепа може и да схванеш иронията
Ох , незнам изобщо защо го пиша това като знам че промитите мозъци обикновенно са много твърдоглави .....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеБрат, ако ти си го ползваше това вещество нямаше да смяташ всичко което си видял по CNN или BBC за истина. Ако мислиш че добрите американци убиват лошите мюсюлмани за да можеш ти да живееш като цар значи това вещество не ти е развито достатъчно . Ти живеещ и бачкаш за 500 лв на месец за да може дебелото американче да се ползва от това което си направил ти ( като казвам "ти" имам предвид всички неамериканци , реших да ти го разясня , да не вземеш пак да се объркаш). ПО голямата част от света вече се е надупила на САЩ , останали са няколко държави това са Русия и Китай на които САЩ не могат абсолютно нищо да им направят ( щото са страхливи копеленца ). И държави като Иран и Северна Корея които не искат да им играят по свирката и следователно трябва да бъдат разрушени , но само в случай че не могат да отговорят на предизвикателството . А за такива като теб , са измислили Рамбо , 11 септември, Ал Кайда и подобни глупости.
Ох , незнам изобщо защо го пиша това като знам че промитите мозъци обикновенно са много твърдоглави .....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТи па от се косиш бре,я ела в Блатото да пием по едно.....и да не ни пука , така и така ние нищо няма да оправим
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеАми като ми обсъждат сивото вещество , трябва да отвърна подобаващо ..... а иначеи да не ни пука , така и така ние нищо няма да оправим
.....аз викам да ставам муджахидинAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеНе се засягай бре....мир да има....а ние нищо не можем да оправим защото мислим,че нищо не можем да оправим.....
.....аз викам да ставам муджахидинLast edited by 546; d.m.y г., 01:29.
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение,наци воин на Аллах е това е съвършенството- да му мислят евреитеAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеБрат, ако ти си го ползваше това вещество нямаше да смяташ всичко което си видял по CNN или BBC за истина. Ако мислиш че добрите американци убиват лошите мюсюлмани за да можеш ти да живееш като цар значи това вещество не ти е развито достатъчно . Ти живеещ и бачкаш за 500 лв на месец за да може дебелото американче да се ползва от това което си направил ти ( като казвам "ти" имам предвид всички неамериканци , реших да ти го разясня , да не вземеш пак да се объркаш). ПО голямата част от света вече се е надупила на САЩ , останали са няколко държави това са Русия и Китай на които САЩ не могат абсолютно нищо да им направят ( щото са страхливи копеленца ). И държави като Иран и Северна Корея които не искат да им играят по свирката и следователно трябва да бъдат разрушени , но само в случай че не могат да отговорят на предизвикателството . А за такива като теб , са измислили Рамбо , 11 септември, Ал Кайда и подобни глупости.
Ох , незнам изобщо защо го пиша това като знам че промитите мозъци обикновенно са много твърдоглави .....
Ти гледа ли кадрите след смъртта на "божеството", Ким Чен и т.н.?
Ти имаш ли представа какво означава режимът в Иран?
Момци, аз не харесвам политиката на САЩ, но разберете, че е смешно когато критикуваме отрицателните черти на тяхната политика да противопоставяме некви тотални "уроди" като Северна корея или пък Иран.
Нито един от Вас не би искал да живее в тези страни, убеден съм в това.
САЩ наистина имат доста недостатъци, но те все пак се намират над тънката червена линия. Това все пак и въпреки всичко е една добре функционираща демокрация, в която когато лидерът "пръдне" вестниците смело пишат за това.
Недейте да плюете кравата, че дава по -малко мляко и да поглеждате с надежда към козела, той не дава никакво мляко."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСеверна корея!!!!!!!!
Ти гледа ли кадрите след смъртта на "божеството", Ким Чен и т.н.?
Ти имаш ли представа какво означава режимът в Иран?
Момци, аз не харесвам политиката на САЩ, но разберете, че е смешно когато критикуваме отрицателните черти на тяхната политика да противопоставяме некви тотални "уроди" като Северна корея или пък Иран.
Нито един от Вас не би искал да живее в тези страни, убеден съм в това.
САЩ наистина имат доста недостатъци, но те все пак се намират над тънката червена линия. Това все пак и въпреки всичко е една добре функционираща демокрация, в която когато лидерът "пръдне" вестниците смело пишат за това.
Недейте да плюете кравата, че дава по -малко мляко и да поглеждате с надежда към козела, той не дава никакво мляко.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
В момента се води психологическа война, докато Великите сили не се разберат помежду си под масата. Възможно е Щатите пак да се изкарат големите радетели за мир и отново да застанат начело в една война с предрешен завършек, както винаги под предлог и в полза на демокрацията. А, на разни дупедавци като нас ще дадат възможност да се присламчат и да свършат непривлекателната част. Ние ще се чувстваме значими при въвеждане на световния мир.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВ момента се води психологическа война, докато Великите сили не се разберат помежду си под масата. Възможно е Щатите пак да се изкарат големите радетели за мир и отново да застанат начело в една война с предрешен завършек, както винаги под предлог и в полза на демокрацията. А, на разни дупедавци като нас ще дадат възможност да се присламчат и да свършат непривлекателната част. Ние ще се чувстваме значими при въвеждане на световния мир.
....радетели за мир.....а всички много добре знаем,че са радетели за петрол,дреме им за мирът и демокрацията....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment