Известие

Collapse
No announcement yet.

Иран на прицела на САЩ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

......,,това дето го мъдрите тука по американски му викат armchair generals"......Ми то в сегашно време май повечето генерали са от този тип,а ние тук пишещите сме от този тип генерали,политици,икономисти..........

Иран си е на иранците,ако нещо не им харесва нека да го променят сами........против съм всякакво външно вмешателство в която и да е държава с какъвто и да е строй,режим,особено,когато това вмешателство е продиктувано от икономически изгоди и прикрито под булото на демокрацията и човешките права.

За скъпата военна техника едно ще кажа,и тя е бизнес,а колко е ефикасна една част от нея само производителите зная.....факт е,че сърбите свалиха Стелт със ЗУ-23........техника и техника........
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      ......,,това дето го мъдрите тука по американски му викат armchair generals"......Ми то в сегашно време май повечето генерали са от този тип,а ние тук пишещите сме от този тип генерали,политици,икономисти..........

Иран си е на иранците,ако нещо не им харесва нека да го променят сами........против съм всякакво външно вмешателство в която и да е държава с какъвто и да е строй,режим,особено,когато това вмешателство е продиктувано от икономически изгоди и прикрито под булото на демокрацията и човешките права.

За скъпата военна техника едно ще кажа,и тя е бизнес,а колко е ефикасна една част от нея само производителите зная.....факт е,че сърбите свалиха Стелт със ЗУ-23........техника и техника........
      Напълно подкрепям. Не е работа на САЩ да управя живота на иранците. Както не беше работа на НАТО и американците да се мешат в Сърбия.

Питайте бабите си и дядовците си- по комунизма ли им беше по- добре или сега им е по- добре? Това че аз и вие искате да живеете в демокрация, не означава, че всички по земята са така.
      Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 17:25.
      Lexus IS200

Comment

Но пък руснаци и китайци подкрепят Иранският режим на тоя етап, което също не им е работа, ама го правят в крайна сметка....та затова съм за американците де А иранскитя режим забранява на иранците да правят това и онова-та кои са иранците не е ясно, след като в страната няма нормален режим.
        Както казах и Саламан Рушди се преследва отиранският режим да му определя смъртна присъда, а той пък е индиец, също не ми е ясно....в момента наградата за главата му е около 11,5 млн долара.
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:05.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Но пък руснаци и китайци подкрепят Иранският режим на тоя етап, което също не им е работа, ама го правят в крайна сметка....та затова съм за американците де А иранскитя режим забранява на иранците да правят това и онова-та кои са иранците не е ясно, след като в страната няма нормален режим.
          Както казах и Саламан Рушди се преследва отиранският режим да му определя смъртна присъда, а той пък е индиец, също не ми е ясно....в момента наградата за главата му е около 11,5 млн долара.
          Както в самото начало на темата се спомена - всичко се върти около петрола, тъй, че другото е ала-бала.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Н....в момента наградата за главата му е около 11,5 млн долара.
            Па да се цаним да га резнем.....

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Както в самото начало на темата се спомена - всичко се върти около петрола, тъй, че другото е ала-бала.
            ++++++++1

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Представяте ли си свят в който всичко се върти около алкохола ??? (ех мечти........мечти........)
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Представяте ли си свят в който всичко се върти около алкохола ??? (ех мечти........мечти........)
                Не вярвям, че вярваш, че Щатите правят всичко това от алтруизъм и голяма симпатия към иранския народ.
                Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:10.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Е това е един перфектен свят......

Comment

یکی خدا و محمد رسول ا است.

Comment

Що да си го представям ?!?
                      Ми то у блатото си е така...

---------- Post added at 07:21 ---------- Previous post was at 07:19 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      یکی خدا و محمد رسول ا است.
                      сложи един превод де... санскрит не го разбирам, ама въобще...
                      bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Американската армия не знам дали е страхлива или не, обаче във Виетнам са се "насрали" от страх. Това дето са го видяли им е дошло в повече. Затова и голяма част от американците дето са били там и са живи в момента са превъртели.

Американската армия е една от най-големите в света. След китайската вероятно. Тази армия трябва да воюва, не може да стоят само на тренировки и анаболи. Поради тази причина и редица икономически, вероятно ще си спретнат нов конфликт в скоро време.
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                          Американската армия не знам дали е страхлива или не, обаче във Виетнам са се "насрали" от страх. Това дето са го видяли им е дошло в повече. Затова и голяма част от американците дето са били там и са живи в момента са превъртели.

Американската армия е една от най-големите в света. След китайската вероятно. Тази армия трябва да воюва, не може да стоят само на тренировки и анаболи. Поради тази причина и редица икономически, вероятно ще си спретнат нов конфликт в скоро време.
                          Кажи ми една война която са спечелили .......
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение

Отварям съответните учебници на ВА и се консултирам с видния теоретик маршал Шапошников. Специалист по мобилизацията.
                            Та според него, САЩ са в перманентна война от 1942-ра.
                            Някой да ме ;поправи, ако греша.
                            КОЛКОТО ДО ВОЙНИТЕ :
                            Бе те вижте как се осраха в Гренада.
                            20 души обикновени кубинци, но минали през казарма, ги озлочестиха доволно.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                              Що да си го представям ?!?
                              Ми то у блатото си е така...

---------- Post added at 07:21 ---------- Previous post was at 07:19 ----------

сложи един превод де... санскрит не го разбирам, ама въобще...
                              На персийски е (фарси) и значи "един е бог и мохамед е негов пророк".
                              Ама точно Кайо защо го е написал - не знам !?!

А света и алкохола, хм...сухия режим в САЩ показа, че алкохола си заслужава да се въртиш около него .
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                                На персийски е (фарси) и значи "един е бог и мохамед е негов пророк".
                                Ама точно Кайо защо го е написал - не знам !?!

А света и алкохола, хм...сухия режим в САЩ показа, че алкохола си заслужава да се въртиш около него .
                                Багерче, ти си си точно за блатцето.
                                Както и Ферариста и стараталисица и много други, ама не го осъзнавате
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X