Първоначално публикувано от rossenvn
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спират строителството на АЕЦ "Белене"
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеОсвен на нас и на голяма част от Европа.Сега, в тая част иди и кажи че си руснак, да видиш каква любов ще те залее - имам предви Литва, Латвия, Естония, Полша, Чехия, Унария, ГДР и прочее...Всичките само гледате едната страна на нещата ....
---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеАз също се дразня на тези, които се гъзят, поне по този признак си приличаме. Аз против Русия и руснаците нямам нищо против, дори имам приятели руснаци, но не ми харесва отношението на големия брат към България. Най-голямата простотия, която ме подразни в поста ти, беше внушението, че някой ще влезе в България със сила ако не станем членове в ЕС. Кажи поне един признак, че някой е имал такова намерение? Някакъв намек? Може и аз да съм пропуснал нещо? Кой летя над Сърбия? Защо Сърбия сега иска да влезе в ЕС? Защото така ще може да седна на една маса със собствените си побойници ли? Само Русия ни е налагала нещо и това е комунизма.
Разликата е че руснаците го направиха с груба сила , а ЕС и САЩ по умния начин малко по малко стъпка по стъпка и нищо чудно , нали евреите управляват там
И все пак , това е лично мое мнение не държа никой да се съгласява смене ....
А отношението на руснаците към нас е същото каквоте е нашето към тяхLast edited by Orm; d.m.y г., 22:31.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеА отношението на руснаците към нас е същото каквоте е нашето към тяхAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеСтанишев им лижеше задниците, а Путин и Медведев се подиграваха с него и го караха да ги чака с дни защото са големите господари. Ами подигравката на Путин с Първанов за т.нар. "Световен енергиен форум". Кажи един наш политик, които се е държал така с тях. Просто един малък, но многозначителен пример за отношението на големия с малкия. Нямам желание да продължавам да давам примери. Или ще кажеш полага ни се защото сме малки. Който гледа вижда, който не иска - няма как да му се помогне.
Точно това е, тука си прав докато има кой да им лиже гъза тъка ще е , и това важи и за едните и за другите ,просто си мечтая един ден да се появи някой който ще го е грижа за родината ни....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЧе холандците колко време ни се подиграват с тоя смръдлив шенген??? (примерно)
Точно това е, тука си прав докато има кой да им лиже гъза тъка ще е , и това важи и за едните и за другите ,просто си мечтая един ден да се появи някой който ще го е грижа за родината ни....Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЧе холандците колко време ни се подиграват с тоя смръдлив шенген??? (примерно)
Точно това е, тука си прав докато има кой да им лиже гъза тъка ще е , и това важи и за едните и за другите ,просто си мечтая един ден да се появи някой който ще го е грижа за родината ни....
Та те са напълно прави, след като смятат, че подобна държава може да бъде външна граница на ЕС.
Да отбележим-да, това го има навсякъде, ама у всички държави от ЕС, най западнали са тия, дето бяха най близо до влиянието на Русия..., пърдон СССР.
Тоест-колкото по бързо преодолеем зависимостта си от Русия и наследството от комунизма, толкова по бързо ще се оправим
ПП-И да не забравям, докато чакаме нЯкой друг да милее за България, а самите българи не правят това, никога няма да се оправим.В наши дни всеки иска всичко, а почти никой не прави нищо за Родината си.Колкото и популистки да звучи, това е елементарна истина, както и последствията от нея.Last edited by fred; d.m.y г., 19:28.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТоест-колкото по бързо преодолеем зависимостта си от РусияОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДори най глемите в ЕС пряко зависят от Русия , колкото и да го отричаме
Оправданието на овцете! Както винаги не е истина. А Шенген драги ми Смехурко не е само външни граници, но кой да чете???SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДори най глемите в ЕС пряко зависят от Русия , колкото и да го отричаме
Comment
-
Но така или иначе нещата са във взаимовръзка и затова най доброто е ЕС да натисне Русия за еднни цени на газ, петрол и прочее за ЕС, което ще стане според мен, макар и не веднага.Last edited by fred; d.m.y г., 19:07.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Слабо развита руската икономика ама другия път. Произвеждат самолети, кораби, автомобили, ядрени реактори и много други машини и съоръжения. В електрониката и програмните продукти също напредват. Имат приличен растеж на годишна база и нямат дефицити.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеОправданието на овцете! Както винаги не е истина. А Шенген драги ми Смехурко не е само външни граници, но кой да чете???До преди 1-2 години , единствените държави с профицит бяха Русия и Канада ... сега не съм проверявал ама няма да е по различмо...... така че ти си витай там в твоя измислен свят докато ти го турват
---------- Post added at 06:56 ---------- Previous post was at 06:49 ----------
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАйде, не се карайте.
Като я построят американците, с инвеститор техен пенсионен фонд, всичко ще е 6+.
За нас, честитутка.
---------- Post added at 06:57 ---------- Previous post was at 06:56 ----------
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеХубавото в цялата работа е, че това е истина само в твоята главаЕС за мене лично е смешка , която скоро ще се разпадне, та нали ако двама немци спрат да работят , един квартал в Гърция ще остане гладен.....
Last edited by Orm; d.m.y г., 10:07.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
[QUOTE=Orm;1123585]Овцете блеят и правят и вярват в това което им се каже , такива .... ами например като тебе ...... 20 години ЕС се натиска русия , ама нещо не може докрай да натисне ... защо ли ?!??!?!? Ами сигурно заради овцете ... драги ми смехурко...Ти плащаш на руснаците като покорно девица , те си възраждат по малко икономиката , а ти се гордееш че си ги прецакал и ще ги прецакаш още повече..... защото блееш и пропускаш нещатаДо преди 1-2 години , единствените държави с профицит бяха Русия и Канада ... сега не съм проверявал ама няма да е по различмо...... така че ти си витай там в твоя измислен свят докато ти го турват
---------- Post added at 06:56 ---------- Previous post was at 06:49 ----------
Глупости на търкалета, общи приказки дребни пари и мека пи.ка всеки може да изкара. И се старай малко повече с граматическият и стилистичен изказ, че едва ти се разбира какво си написал. А твърдението ти за единствените държави с профицит е отново резултат на незнание или лъжа. А откъде идва профицита в бюджета на Русия може да обясниш на аудиторията, и ако го направиш честно и компетентно ще обориш твърденията на другаря Павлин за силната икономика на Русия.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
Comment