Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
    --- Само Русия ни е налагала нещо и това е комунизма.
    Освен на нас и на голяма част от Европа.Сега, в тая част иди и кажи че си руснак, да видиш каква любов ще те залее - имам предви Литва, Латвия, Естония, Полша, Чехия, Унария, ГДР и прочее...
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Освен на нас и на голяма част от Европа.Сега, в тая част иди и кажи че си руснак, да видиш каква любов ще те залее - имам предви Литва, Латвия, Естония, Полша, Чехия, Унария, ГДР и прочее...
      Излез извън ЕС и виж с каква любов ще те залеят.... Всичките само гледате едната страна на нещата ....

---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:19 ----------

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
      Аз също се дразня на тези, които се гъзят, поне по този признак си приличаме. Аз против Русия и руснаците нямам нищо против, дори имам приятели руснаци, но не ми харесва отношението на големия брат към България. Най-голямата простотия, която ме подразни в поста ти, беше внушението, че някой ще влезе в България със сила ако не станем членове в ЕС. Кажи поне един признак, че някой е имал такова намерение? Някакъв намек? Може и аз да съм пропуснал нещо? Кой летя над Сърбия? Защо Сърбия сега иска да влезе в ЕС? Защото така ще може да седна на една маса със собствените си побойници ли? Само Русия ни е налагала нещо и това е комунизма.
      Например преди руснаците ние бяхме с немците.... преди това Турция има няма 500 години....
      Разликата е че руснаците го направиха с груба сила , а ЕС и САЩ по умния начин малко по малко стъпка по стъпка и нищо чудно , нали евреите управляват там
      И все пак , това е лично мое мнение не държа никой да се съгласява смене ....
      А отношението на руснаците към нас е същото каквоте е нашето към тях
      Last edited by Orm; d.m.y г., 22:31.
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        А отношението на руснаците към нас е същото каквоте е нашето към тях
        Станишев им лижеше задниците, а Путин и Медведев се подиграваха с него и го караха да ги чака с дни защото са големите господари. Ами подигравката на Путин с Първанов за т.нар. "Световен енергиен форум". Кажи един наш политик, които се е държал така с тях. Просто един малък, но многозначителен пример за отношението на големия с малкия. Нямам желание да продължавам да давам примери. Или ще кажеш полага ни се защото сме малки. Който гледа вижда, който не иска - няма как да му се помогне.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Станишев им лижеше задниците, а Путин и Медведев се подиграваха с него и го караха да ги чака с дни защото са големите господари. Ами подигравката на Путин с Първанов за т.нар. "Световен енергиен форум". Кажи един наш политик, които се е държал така с тях. Просто един малък, но многозначителен пример за отношението на големия с малкия. Нямам желание да продължавам да давам примери. Или ще кажеш полага ни се защото сме малки. Който гледа вижда, който не иска - няма как да му се помогне.
          Че холандците колко време ни се подиграват с тоя смръдлив шенген??? (примерно)
          Точно това е, тука си прав докато има кой да им лиже гъза тъка ще е , и това важи и за едните и за другите ,просто си мечтая един ден да се появи някой който ще го е грижа за родината ни....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• ПОЖИВЁМ
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Точно това е, тука си прав докато има кой да им лиже гъза тъка ще е , и това важи и за едните и за другите ,просто си мечтая един ден да се появи някой който ще го е грижа за родината ни....
              Холандците си правят вътрешна политика, предполагам сега, след изборите, ще омекнат. Това не е точно същото като онова, за което говорих. Не знам кой ще се появи? Нали всеки път се появява по един дето ще ни оправи?
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Племенниците ми учат в Холандия.Там представата за българин е предимно черен мангал, който краде и прави далавери.Та не виждам, за какво ни се подиграват, след като у нас ежедневно цигани и българи си правят каквото искат-крадат, убиват, подкупват, взимат подкупи, заемат длъжности с фалшиви дипломи, контрабандата цъфти и т.н.
                Та те са напълно прави, след като смятат, че подобна държава може да бъде външна граница на ЕС.
                Да отбележим-да, това го има навсякъде, ама у всички държави от ЕС, най западнали са тия, дето бяха най близо до влиянието на Русия..., пърдон СССР.
                Тоест-колкото по бързо преодолеем зависимостта си от Русия и наследството от комунизма, толкова по бързо ще се оправим
                ПП-И да не забравям, докато чакаме нЯкой друг да милее за България, а самите българи не правят това, никога няма да се оправим.В наши дни всеки иска всичко, а почти никой не прави нищо за Родината си.Колкото и популистки да звучи, това е елементарна истина, както и последствията от нея.
                Last edited by fred; d.m.y г., 19:28.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Тоест-колкото по бързо преодолеем зависимостта си от Русия
                  Дори най глемите в ЕС пряко зависят от Русия , колкото и да го отричаме

Comment

Оправданието на овцете! Както винаги не е истина. А Шенген драги ми Смехурко не е само външни граници, но кой да чете???
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Хубавото в цялата работа е, че това е истина само в твоята глава
                      2014: Deutschland über alles

Comment

Не съм съгласен, без тях Русия е още по зависима, защото не е в състояние да произвежда, като държавите от ЕС.Нейните постъпления са най вече на базата продажба на ресурси-газ, петрол, стомана, въглища и прочее-характерно за слабо развита икономика.Без парите от износа, ще я втаса така че.....
                        Но така или иначе нещата са във взаимовръзка и затова най доброто е ЕС да натисне Русия за еднни цени на газ, петрол и прочее за ЕС, което ще стане според мен, макар и не веднага.
                        Last edited by fred; d.m.y г., 19:07.
                        sigpic

Comment

• Слабо развита руската икономика ама другия път. Произвеждат самолети, кораби, автомобили, ядрени реактори и много други машини и съоръжения. В електрониката и програмните продукти също напредват. Имат приличен растеж на годишна база и нямат дефицити.

Comment

• Айде, не се карайте.
                            Като я построят американците, с инвеститор техен пенсионен фонд, всичко ще е 6+.
                            За нас, честитутка.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Оправданието на овцете! Както винаги не е истина. А Шенген драги ми Смехурко не е само външни граници, но кой да чете???
                              Овцете блеят и правят и вярват в това което им се каже , такива .... ами например като тебе ...... 20 години ЕС се натиска русия , ама нещо не може докрай да натисне ... защо ли ?!??!?!? Ами сигурно заради овцете ... драги ми смехурко...Ти плащаш на руснаците като покорно девица , те си възраждат по малко икономиката , а ти се гордееш че си ги прецакал и ще ги прецакаш още повече..... защото блееш и пропускаш нещата До преди 1-2 години , единствените държави с профицит бяха Русия и Канада ... сега не съм проверявал ама няма да е по различмо...... така че ти си витай там в твоя измислен свят докато ти го турват

---------- Post added at 06:56 ---------- Previous post was at 06:49 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              Айде, не се карайте.
                              Като я построят американците, с инвеститор техен пенсионен фонд, всичко ще е 6+.
                              За нас, честитутка.
                              Да , те само за това мечтаят..........

---------- Post added at 06:57 ---------- Previous post was at 06:56 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                              Хубавото в цялата работа е, че това е истина само в твоята глава
                              Ще видим накрая това ЕС за мене лично е смешка , която скоро ще се разпадне, та нали ако двама немци спрат да работят , един квартал в Гърция ще остане гладен.....
                              Last edited by Orm; d.m.y г., 10:07.

Comment

• [QUOTE=Orm;1123585]Овцете блеят и правят и вярват в това което им се каже , такива .... ами например като тебе ...... 20 години ЕС се натиска русия , ама нещо не може докрай да натисне ... защо ли ?!??!?!? Ами сигурно заради овцете ... драги ми смехурко...Ти плащаш на руснаците като покорно девица , те си възраждат по малко икономиката , а ти се гордееш че си ги прецакал и ще ги прецакаш още повече..... защото блееш и пропускаш нещата До преди 1-2 години , единствените държави с профицит бяха Русия и Канада ... сега не съм проверявал ама няма да е по различмо...... така че ти си витай там в твоя измислен свят докато ти го турват

---------- Post added at 06:56 ---------- Previous post was at 06:49 ----------

Глупости на търкалета, общи приказки дребни пари и мека пи.ка всеки може да изкара. И се старай малко повече с граматическият и стилистичен изказ, че едва ти се разбира какво си написал. А твърдението ти за единствените държави с профицит е отново резултат на незнание или лъжа. А откъде идва профицита в бюджета на Русия може да обясниш на аудиторията, и ако го направиш честно и компетентно ще обориш твърденията на другаря Павлин за силната икономика на Русия.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X