If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пич, и да лаеш и да не лаеш, АЕЦ ще има и това съм го казал много отдавна, и то щото не решават форумните мишоци, а ти избягвай да ме иронизираш, подобни путьовци като теб докараха държавата до тук, а на теб като не ти изнася, сам го каза "свет широк"
Дано да има, ще ходиш да метеш и да им чистиш тоалетните, щото само това си учил и можеш. Пожелавам ти го! За мен не се притеснявай, на мен не ми трябва АЕЦ, но все пак благодаря за загрижеността, много мило!
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Дано да има, ще ходиш да метеш и да им чистиш тоалетните, щото само това си учил и можеш. Пожелавам ти го! За мен не се притеснявай, на мен не ми трябва АЕЦ, но все пак благодаря за загрижеността, много мило!
В рядко лайно, камък не хвърляй-ще те опръска, остави го да се пеняви у селскоио мегдан и на плаца сред орангутаните
Павлине,ти се обяви за руски гражданин и заповядай в Мооскве, аман от съвети на такива с американски заплати и съветски възглези, аааааа
Точно путьовци, като теб ни докараха до това състояние, та по добре си мълчи, тенекиено човече
Докато хората живеят, ние плащаме простотиите на продажните комунисти и подлогите им, както и на промите мозъц.А света си върви... и БГ е най бедната страна в ЕС, откакто бе завладяна от СССР.
Ей, това русофилията, явно ходи по малограмотните
Малко лекичко забравяте че комунягите ги няма от 20 години , и това което сърбаме си е чиста демокрация .
И какво значи русофилия или русофобия ?!?!?!?!? Какво общо имат руснаците че в БГ никога не е имало свестни политици?????
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Малко лекичко забравяте че комунягите ги няма от 20 години , и това което сърбаме си е чиста демокрация .
И какво значи русофилия или русофобия ?!?!?!?!? Какво общо имат руснаците че в БГ никога не е имало свестни политици?????
Напротив, те са около нас и въобще не са си отивали.
Чиста демокрация може да има някъде другаде,но не и в бивша соц. република драги колега.
В страна, в която даже няма лустрация за отрепките комунисти, единствена от Източния блок.
Та затова Павлин е учил английска гимназия и плюе по американците от САЩ, а ти си завършил СПТУ плюеш по американците от България.
ПП като гледам тука защитниците на Русия, май са завършили основно образование, на село......(Орм, теб не те слагам засега там)...
Напротив, те са около нас и въобще не са си отивали.
Чиста демокрация може да има някъде другаде,но не и в бивша соц. република драги колега.
В страна, в която даже няма лустрация за отрепките комунисти, единствена от Източния блок.
Та затова Павлин е учил английска гимназия и плюе по американците от САЩ, а ти си завършил СПТУ плюеш по американците от България.
Добре че сте вие висшите представители на демократичното общество които ни спасявате, малко си се разминал със СПТУ-то , ама карай ... вие все се разминавате лекичко с истината - как беше .... драги ми колега
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Наскоро бяха оповестени досиета на доста хора, които движат бизнеса в България. Познай дали на водещи позиции не беше пълно с хора от бившата ДС. Сигурно е съвпадение.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Наскоро бяха оповестени досиета на доста хора, които движат бизнеса в България. Познай дали на водещи позиции не беше пълно с хора от бившата ДС. Сигурно е съвпадение.
Абе човек..... кои ги оповестява тия досиета , кой командва всичко ???? Отдавна , ама много отдавна соц режима е начин на бърсане на мръсни ръце .... стига с тия глупости , кои къде пръдне и се наака комунистите му виновни - те са виновни за много неща в това няма спор , но това са неща от миналия век
Orm може ли да отговориш на въпросите поставени от теб? А именно "кои ги оповестява тия досиета , кой командва всичко ????"
и "кои къде пръдне и се наака комунистите му виновни - те са виновни за много неща в това няма спор , но това са неща от миналия век"
Orm може ли да отговориш на въпросите поставени от теб? А именно "кои ги оповестява тия досиета , кой командва всичко ????"
и "кои къде пръдне и се наака комунистите му виновни - те са виновни за много неща в това няма спор , но това са неща от миналия век"
ОК.... ще ти отговоря .... ако вземеш два учебника по история ..... например Арменски и Азербаджански , Индийски и Пакистански , Турски и Български ще разбереш ли в кой от тези учебници пише истината???? Ако сложиш ББ срещу Станишев - можеш ли от техните дебати да разбереш кой лъже (вероятно и двамата де) ??? Наистина ли допускаш че сегашното управление не крие и не лъже за нищо????? А за комунягите - имах предвид че не може да обвиняваш един строй , който го няма от 20 години в това че пиян шофьор може да бутне на полицай 50лв и да сгази дете след това (примерно), или че хората по селата си дават земите за 1 чувал картоф на месец, или че ББ си е сложил вятърни електроцентрали които струват милиони, или че шофьора на Софиански е построил 12-13 етажна сграда. Също така комунягите нямат нищо общо с това че ни дерат за щяло и нещяло и не правят нищо в замяна. Пътищата се правят за един сезон всяка година (дали няма далавера в това ???) Аз съм сигурен че ти сега щеше да пишеш колко лоши са американците ако студената война беше спечелена от соца. Аз просто обичам да гледам на нещата от двете посоки , а не да вярвам сляпо във всичко казано по TV. Телевизията е може би най силната машина за промиване на мозъци , ако не е задмината вече от интернет. Просто като чуя поредния бълвоч и много неща не пасват.... започвам да се замислям. Може би тука не съм прав , трябва просто да слушам и да клатя с глава, че нали политиците са по умни и знаят и могат всичко... но някак не ми допада тази позиция на не разсъждаващ елемент. Според вас руснаците са лошите а ЕС са добрите ( както се втълпява от всички посоки) , според мен няма добри и лоши, просто Русия е единствената държава , която има силата и мощта ( и ресурсите) за да си отстоява интересите и точно заради този факт те са лошите.
Надявам се че съм ти отговорил на въпроса
А поне допускаш ли като вариант, че всичко това до голяма степен е резултат от 45-те години управление на комунистите? А корена на корупцията е още от онези времена, когато за всичко ти трябваше "наш" човек, стоките под щанда, цветен телевизор, хладилник, четири бутилки кока кола и какво ли още не....Останал си с много погрешно впечатление ако смяташ, че защитавам днешното управление, че то е продукт на БСП/БКП както и всички други след 11 ноември. Грешиш като делиш на лошо и добро всичко и поставяш в единият край ЕС а в другия Русия. Те са несравними неща, но най-важното е, че в ЕС сме доброволно, а любовта на Русия ни беше насила натрапена и доведе до огромни загуби за България, не говоря само за икономическите резултати след разпада на социалистическият лагер, социалния, моралният, духовният разпад са резултат на точно това вече 65 годишно управление на комунягите и техните производни......
Орм чета ти поста и знам, че си вярваш и нещата за теб стоят точно така както ги пишеш за съжаление твоят свят е твърде различен от моя, няма как да повярваш, че за мен и моето семейство комунистите са донесли само беди и много преди театрално да сдадът властта вече съм осъзнавал какво искам, а то е да ги няма час по-скоро. Никога и за секунда дори не съм тъгувал или съжалявал за онези времена.....
А поне допускаш ли като вариант, че всичко това до голяма степен е резултат от 45-те години управление на комунистите? А корена на корупцията е още от онези времена, когато за всичко ти трябваше "наш" човек, стоките под щанда, цветен телевизор, хладилник, четири бутилки кока кола и какво ли още не....Останал си с много погрешно впечатление ако смяташ, че защитавам днешното управление, че то е продукт на БСП/БКП както и всички други след 11 ноември. Грешиш като делиш на лошо и добро всичко и поставяш в единият край ЕС а в другия Русия. Те са несравними неща, но най-важното е, че в ЕС сме доброволно, а любовта на Русия ни беше насила натрапена и доведе до огромни загуби за България, не говоря само за икономическите резултати след разпада на социалистическият лагер, социалния, моралният, духовният разпад са резултат на точно това вече 65 годишно управление на комунягите и техните производни......
Орм чета ти поста и знам, че си вярваш и нещата за теб стоят точно така както ги пишеш за съжаление твоят свят е твърде различен от моя, няма как да повярваш, че за мен и моето семейство комунистите са донесли само беди и много преди театрално да сдадът властта вече съм осъзнавал какво искам, а то е да ги няма час по-скоро. Никога и за секунда дори не съм тъгувал или съжалявал за онези времена.....
Ама къде си прочел че аз съм за комунистите и че искам да се върнат онези времена????? Просто казвам че Русия също като нас вече отдавна не е комунистическа държава, и те са като нас със остатъци от онези времена . Мене ме дразни единствено факта че всичко Руско се игнорва , и никой не мисли че може пък нещо изгодно да ни предлагат .... според теб какво ни пречеха десетките хиляди руснаци които си харчеха парите по черноморието ни ????? Сега имаме немски бабички и английски алкохолици , а тези които си харчеха парите и даваха бакшиши са в Турция , Египет, Испания и Гърция сигурно тези са малоумници щом ги приемат... питай всеки барман и сервитьор , всички мечтаят за руски клиент , защото те дават бакшиши , немците си чакат рестото до стотинка......
Остави това , не са руснаците тези които разпалват конфликти и войни , не са руснаците които нападат селяни със самолетоносачи и после се оплакват че им гърмят сгради и влакове , че дори и при нас ги докараха тия диваци, Диваци са за нас , а като си арабин и живееш в своята пустиня и някой ти убие децата , а знаеш че държавата ти няма да те защити .... ами естествено че ще изперкаш..... Тези неща ме дразнят и каквото да ми говорите , аз не съм за такава политика на
прегазване на цели нации и народи заради петрол .... това е абсурд ... искат да нападат Иран защото имат атомна бомба...... да напомня че и Ирак нападнаха по същата причина , и второ ... кой по дяволите реши че Израел може да има атомна бомба а Иран не ?!?!?!?!? Аз не съм сто процента !!!!! Какво искате вие , Русия , която е половината континент да се подчинява на сбирщина държавици в сравнение с нея??!?!?!? Как си го представяте ?!?!?! Погледни пък от тяхна гледна точка.......
Абе човек..... кои ги оповестява тия досиета , кой командва всичко ???? Отдавна , ама много отдавна соц режима е начин на бърсане на мръсни ръце .... стига с тия глупости , кои къде пръдне и се наака комунистите му виновни - те са виновни за много неща в това няма спор , но това са неща от миналия век
Ами това е истината.Кой е гл. прокурор, какви са повечето съдии, полицаи, прокурори и всякакви у нас?
Защо сме единствената държва от ЕС, в която няма закон за лустрация-тоест сътрудници на ДС да нямат право да зааемат държавни и то ръководни, забележи длъжности?
Кои и какви са най големи бизнесмени у нас?Всичко от миналия век е в днешното ни настояще и затова сме на това дередже.Да не ти говоря какво е в във финансовите системи, журналистически среди, ТВ среди и прочее
Руснаците имат общо с това, че наложиха след 1944 комунизма.Избиха голяма част от интелигенцията на нацията, от политическата и класа.Наложиха строй който половин век узакони простотията и властта на простотията и гъзолищната.Системата на комунизма унищожи в голяма степен и нравствената система на народа и затова сега берем плодовете.Как да има добри политици, след като 60 години липсваше обстановка, която да ги създаде и развие.Тия нещата стават бавно, а БКП и БСП са си техен продукт, обвързан и икономически и политически със Русия
Е това ти отоговорих, дълбока заблуда е че комунягите ги няма-тук са и са си същите и командват България, макар и не на 100% все пак, ама на 89 сигурно
А какво значи кой отваря досиетата и какви са?!Досиетата се отварят от комисия, която работи по закон и има достъп до наличните такива.Да се отбележи, че голяма част липсват, явно укрити и унищожени от другарите.Имаше и дело, осъдиха един генерал Семерджиев, ама така или иначе доста информация липсва и това е умишлено.
Ами това е истината.Кой е гл. прокурор, какви са повечето съдии, полицаи, прокурори и всякакви у нас?
Защо сме единствената държва от ЕС, в която няма закон за лустрация-тоест сътрудници на ДС да нямат право да зааемат държавни и то ръководни, забележи длъжности?
Кои и какви са най големи бизнесмени у нас?Всичко от миналия век е в днешното ни настояще и затова сме на това дередже.Да не ти говоря какво е в във финансовите системи, журналистически среди, ТВ среди и прочее
Руснаците имат общо с това, че наложиха след 1944 комунизма.Избиха голяма част от интелигенцията на нацията, от политическата и класа.Наложиха строй който половин век узакони простотията и властта на простотията и гъзолищната.Системата на комунизма унищожи в голяма степен и нравствената система на народа и затова сега берем плодовете.Как да има добри политици, след като 60 години липсваше обстановка, която да ги създаде и развие.Тия нещата стават бавно, а БКП и БСП са си техен продукт, обвързан и икономически и политически със Русия
Е това ти отоговорих, дълбока заблуда е че комунягите ги няма-тук са и са си същите и командват България, макар и не на 100% все пак, ама на 89 сигурно
А какво значи кой отваря досиетата и какви са?!Досиетата се отварят от комисия, която работи по закон и има достъп до наличните такива.Да се отбележи, че голяма част липсват, явно укрити и унищожени от другарите.Имаше и дело, осъдиха един генерал Семерджиев, ама така или иначе доста информация липсва и това е умишлено.
Що не мразиш немците??? и те убиха сума ти народ, ами турците??? Ами Римската империя..... по твоята логика трябва да мразя всичко, или обвиненията ти са празни приказки.... Да, имало е нещо лошо и то е минало, всъщност е имало много лоши режими ... и какво от това ???? А тази комисия сигурно е съставена от независими експерти от Тайланд нали........
Руснаците наложиха един режим , сега американците налагат друг режим ... вие не го забелязвате защото не искате ... я отиди при арабите да ги питаш дали им се дава свобода на избор.....
Как беше - " Най добрият роб е този , който отрича че е роб" - замисли се малко ... и успех!!!!
Orm, аз искам да ми отговориш или поне да се замислиш, ако комунизма отдавна е минал и заминал и вече България няма нищо общо нито с него нито с хората които управляваха тогава, защо няма нито един осъден за престъпленията на комунистическия режим?
Comment