Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не си казал това, а просто така звучиш.... просто !!!
    Боли ме дедовия от къде черпиш информация.
    С нищо не се различаваш от всички останали всичкознайковци, за които новините са най-удобния източник на информация
    Стани счетоводител де - току-виж ти дойде акъла в главата
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Не си казал това, а просто така звучиш.... просто !!!
      Боли ме дедовия от къде черпиш информация.
      С нищо не се различаваш от всички останали всичкознайковци, за които новините са най-удобния източник на информация
      Стани счетоводител де - току-виж ти дойде акъла в главата
      Счетоводителя е като овчаря, по цял ден брои и като дойдат вълците насъсква кучетата и бЕга надалеч.
      Далеч си от мен, нали знаеш
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa
        Далеч си от мен, нали знаеш
        Умствено изостанал си....
        sigpic

Comment

Умствено изостанал си....
          Е, аз на твоята възраст вече се бях наживял, а ти гледам, че сега се правиш на 22-23 годишен, ама не става мой, годините са си години
          К.М.

Comment

• Ооо, Боже!
            Слагам те в черния списък..... МОЙ
            sigpic

Comment

Ооо, Боже!
              Слагам те в черния списък..... МОЙ
              Сложи ме в сивия, там ще съм ти безразличен.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                А случайно да допускаш че не са ни разрешили просто???? Или всичко чуто от ТВ е истина?????? Питате ме защо все набърквам руските туристи - ще ви отговоря: Кой ни накара да вкараме визи за тях ??? Същите , които обсъждаха (и не знам дали е влязло в сила или не мързи ме да проверявам) да свалят визите за руснаците през летния сезон (имам предвид Испания и Гърция , като за Гърция съм сто процента убеден. Защо ли ... ами защото са прости , кои ни накара да си спрем половината АЕЦ ( как става така - на едно нещо половината да остарее , другата не ) ... ами като пример Франция нямаше никакъв интерес от това нали?!?!?!? Я мизерници ще си строите нова централа а, я спираите тия глупости а на народа ще обясните колко нерентабилно е това , максимум което може - ние ще го построим а вие ще гледате от страни и ще се гордеете !!!
                Правилата за ЕС важат за всички държави и навсякъде имат визи за страни извън ЕС.Каква е процедурата си зависи от администрацията на отделната страна.
                Аайде стига сега глупости и някакви планове за великата ни централа..това са приказки под шипковия храст и истории пускани от пенсионираси милиционери по указание от Окръжния комитет на БКП
                .Отделно такива АЕЦ бяха спряни в Словакия, Прибалтиските републики т.н и никой не му пука, нито пък иска да строи, особено руски.Явно не разбираш, какво ти говоря-никой не спира строежа на Белене от вън, просто няма интереси, защото е скъп и неизгоден за никого, освен за Русия.Ако Франция имаше интерес, щеше да участва, просто и елементарно.Дреме им на французите кой строи реакторът, ако печлба.Ама няма-пак го казвам за стотен път.Ако си чел въобще нещо в тая област, ще разбереш първо, че в района няма да има нужда от такава мощност, защото тока няма на кой да се продава.И второ цената му е твръде висока, има неясни условия за подръжката му и т.н
                Поради тези две причини никой не иска да дава пари на Русия, заради кефа и, освен ядреното и лоби у нас, добре платено и тия дето му пригласят и припяват.
                Ето напримар как другарят Богомил Манчев изведнъж запя за цена от 8 милиарда евро за 2 блока http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5168871

Извадка от мъдрите слова на милионера Манчев:
                Според кандидатите инвеститори, които обещават да строят "Белене" само с частни средства и да не искат гаранции от българската държава,

8 млрд евро е крайната оценка

за изграждане на двата блока от по 1000 мегавата, както и на съпътстващата инфраструктура на обекта.

И пак се чудя, що ли на нас всичко са готови да направят, само и само да си имаме АЕЦ а нито една ЕВропейска държава не иска това?Отговорът е прост-у нас има най много наивници, които привтстват подобни глупости.

---------- Post added at 01:55 ---------- Previous post was at 01:45 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Напротив, тези които обвиняват съда казват "ние ги хващаме те ги пускат". Аз мисля, че МВР, следователите и прокуратурата са основния проблем.
                Хубаво е, че си сигурен аз откъде черпя информация.
                Ако бях счетоводител, щях да знам по-добре нещата.

---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:25 ----------

Предметът на дейност на съда е твърде различен, разбираш ли?
                Аз разбрирам, ама нашият съд е като всяка друга наша организация в момента-силно зависим, некомпетентен, корумпиран и забатачен.
                Last edited by fred; d.m.y г., 22:54.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Съдът работи добре, просто следователите, полицаите, а за ужас и прокурорите са адски слаби и некомпетентни.
                  Всичките дела се провалят от тях, дори и Сапард делото провалиха те, а не съда и ако наблюдаваше съдебната система отблизо щеше да го знаеш.
                  Вече съм съвсем сигурен, че ходиш на партийни събрания. Непрекъснато ръсиш басни за пред лелките от Горубляне.
                  Съдът във всяка нормална държава отсъжда. Нашият съд не е съд а Агенция за тълкуване на законите. Винаги в едно дело, особено сложно има някакъв формален пропуск на полицаи или прокурори. Разликата е, че в нормалните държави това не довежда автоматически до оправдателни присъди, както е в България.
                  Съдът не работи точно по причините изброени от Фред по-горе. Хората от ДС и БКП все още дърпат конците твърде силно.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Вече съм съвсем сигурен, че ходиш на партийни събрания. Непрекъснато ръсиш басни за пред лелките от Горубляне.
                    Съдът във всяка нормална държава отсъжда. Нашият съд не е съд а Агенция за тълкуване на законите. Винаги в едно дело, особено сложно има някакъв формален пропуск на полицаи или прокурори. Разликата е, че в нормалните държави това не довежда автоматически до оправдателни присъди, както е в България.
                    Съдът не работи точно по причините изброени от Фред по-горе. Хората от ДС и БКП все още дърпат конците твърде силно.
                    Аз съм сигурен, че ти на училище не си ходил.
                    Каква карикатура си ти, не е истина.
                    К.М.

Comment

А случайно да допускаш че не са ни разрешили просто???? Или всичко чуто от ТВ е истина?????? Питате ме защо все набърквам руските туристи - ще ви отговоря: Кой ни накара да вкараме визи за тях ??? Същите , които обсъждаха (и не знам дали е влязло в сила или не мързи ме да проверявам) да свалят визите за руснаците през летния сезон (имам предвид Испания и Гърция , като за Гърция съм сто процента убеден. Защо ли ... ами защото са прости , кои ни накара да си спрем половината АЕЦ ( как става така - на едно нещо половината да остарее , другата не ) ... ами като пример Франция нямаше никакъв интерес от това нали?!?!?!? Я мизерници ще си строите нова централа а, я спираите тия глупости а на народа ще обясните колко нерентабилно е това , максимум което може - ние ще го построим а вие ще гледате от страни и ще се гордеете !!!
                      Навсякъде по морето е пълно с руски туристи. Има си цели руски селища с руски инвеститори. Никой не ги гони. Престани да гледаш на нещата черно-бяло. Това е доста ограничено мислене, пък ти си по-интелигентен. Има си руски инвестиции даже в България. Костов, дето би трябвало да е русофоб номер 1, им продаде Лукойл дори, щото предложиха най-много.
                      За Козлодуй спряха 1-4 понеже те бяха от съвсем друго поколение и с друга технология. 5-6 са друга бира и въпреки, че са руски досега не съм никой да говори, че са опасни и трябва да се спрат.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Аз съм сигурен, че ти на училище не си ходил.
                        Каква карикатура си ти, не е истина.
                        Ти винаги си сигурен в някакви невероятни неща, така че не се учудвам. Все се надявах, че наистина няма да пишеш повече в темата, но явно е било червена партенка

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                          Ти винаги си сигурен в някакви невероятни неща, така че не се учудвам. Все се надявах, че наистина няма да пишеш повече в темата, но явно е било червена партенка
                          Поне да беше десебарче, а ти си червено бойкотиквениче
                          Това е най-кофти вариантът, там се събраха най-кофти червените апаратчици.
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Правилата за ЕС важат за всички държави и навсякъде имат визи за страни извън ЕС.Каква е процедурата си зависи от администрацията на отделната страна.
                            Аайде стига сега глупости и някакви планове за великата ни централа..това са приказки под шипковия храст и истории пускани от пенсионираси милиционери по указание от Окръжния комитет на БКП
                            .Отделно такива АЕЦ бяха спряни в Словакия, Прибалтиските републики т.н и никой не му пука, нито пък иска да строи, особено руски.Явно не разбираш, какво ти говоря-никой не спира строежа на Белене от вън, просто няма интереси, защото е скъп и неизгоден за никого, освен за Русия.Ако Франция имаше интерес, щеше да участва, просто и елементарно.Дреме им на французите кой строи реакторът, ако печлба.Ама няма-пак го казвам за стотен път.Ако си чел въобще нещо в тая област, ще разбереш първо, че в района няма да има нужда от такава мощност, защото тока няма на кой да се продава.И второ цената му е твръде висока, има неясни условия за подръжката му и т.н
                            Поради тези две причини никой не иска да дава пари на Русия, заради кефа и, освен ядреното и лоби у нас, добре платено и тия дето му пригласят и припяват.
                            Ето напримар как другарят Богомил Манчев изведнъж запя за цена от 8 милиарда евро за 2 блока http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5168871

Извадка от мъдрите слова на милионера Манчев:
                            Според кандидатите инвеститори, които обещават да строят "Белене" само с частни средства и да не искат гаранции от българската държава,

8 млрд евро е крайната оценка

за изграждане на двата блока от по 1000 мегавата, както и на съпътстващата инфраструктура на обекта.

И пак се чудя, що ли на нас всичко са готови да направят, само и само да си имаме АЕЦ а нито една ЕВропейска държава не иска това?Отговорът е прост-у нас има най много наивници, които привтстват подобни глупости.

---------- Post added at 01:55 ---------- Previous post was at 01:45 ----------

Аз разбрирам, ама нашият съд е като всяка друга наша организация в момента-силно зависим, некомпетентен, корумпиран и забатачен.
                            Според мен , няма смисъл да продължаваме тази дискусия Нека всеки остане с мнението си
                            Хайде на здраве !!!
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Според мен , няма смисъл да продължаваме тази дискусия Нека всеки остане с мнението си
                              Хайде на здраве !!!
                              Най добре е така Орм, наздраве и от мен, иначе се връщаме в началната фаза на дискусията от първите страници
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Чудя се дали е случайно, че изведнъж се появи инвеститор, преди да се проведе референдума, който няма как да не се случи? Дали пък тази поява няма да допринесе за накланянето на везните към някоя от страните - дали би могла да "убеди" хората, че проекта е печеливш? И предполагам няма нищо лошо, че едното от лицата, представящи този инвеститор, е глобено за фалшиви намерения за закупуване на италианска авиокомпания? Възможно е да съм прекалено мнителен. Това вероятно са само случайности, които нямат нищо общо.
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
                                X