Първоначално публикувано от pavlin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спират строителството на АЕЦ "Белене"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеМного истини казва Овчаров и започва да ми става все по-симпатичен. А този Червенкондев и сянката на Костов са кръгли нули, празнодумковци от всякъде.
А Костов има да му лапат прахта още бая време соца, докато извадят политик наполовина, колкото него...Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКостов не е чак толкова зле, поне му личи, че защитава тецовите мощности.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗащитава ги, защото сигурно има някъде дялово участие в тях и получава дивиденти.
Дайте факти за това, както примерно са дадени богатите българи според сериозни източници, а не информация от ДС разведчиците.
Ето една класация примерно:
http://www.economynews.bg/%D0%BA%D0%...news14199.htmlLast edited by fred; d.m.y г., 21:20.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМда, ако това е вярно, съм сигурен, че досега щяха да го извадят 100 пъти, както и другите му "дялове"...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеФреди, не го изкарвай светец и тоя, че му знаем спатиите и на него.
Помниш ли как плюеха по всички около него, а в момента когото се разпадна никой не говори за хотелите на Бонев, за милионите на Бисеров и оня морския шушумига, сега в ДПС, само Костов остана, без нито един факт срещу него.Това е истината.
Кажи ми коя ТВ, Вестник, медия, завод или каквто и да е е собственост на Костов?Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЕ сори, ама не му ги знамем.Това дето го "знаем" са единствено писанията на тия, дето пострадаха най много от него-БКП и компания.
Помниш ли как плюеха по всички около него, а в момента когото се разпадна никой не говори за хотелите на Бонев, за милионите на Бисеров и оня морския шушумига, сега в ДПС, само Костов остана, без нито един факт срещу него.Това е истината.
Кажи ми коя ТВ, Вестник, медия, завод или каквто и да е е собственост на Костов?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
То свестните у нас считат за луди, добре е казано, често го цитирам напоследък.
---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:16 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЕстествено, че на неговото ЕГН няма нищо, но и на Бай Тошо на името нямаше нищо.
Мога да ти кажа, че по добър министър председател от Костов не сме имали от няколко десетилетия и още дълго няма май да имаме.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТо свестните у нас считат за луди, добре е казано, често го цитирам напоследък.
---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:16 ----------
Не ми се спори за такива неща.Само се сещам как например Стамболов е мразен, убит, ковчега му е обърнат, гроба поруган, а в наши дни му строят паметници и леят дитирамби за него.
Мога да ти кажа, че по добър министър председател от Костов не сме имали от няколко десетилетия и още дълго няма май да имаме.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеКостов е смешен и като политик и като икономист. Особено след изказването му в парламента че АЕЦ Белене ще се изплаща за 107 години, че и извадка беше напечатал да чете който не разбира.
Костов каза и за превалутирането на външния дълг от НДСВ през 2002-2003, че вредите може да достигнат 1 млрд. лева. Ето какво се случи всъщност http://www.ruseinfo.net/news_94949.html
Това е сигурно, щото не нищо не разбира. Сигурно и затова от затънала фалирала държава с икономика контролирана от мутри и групировки за едни мандат направи нормална държава с гаранции за членство в НАТО и ЕС.
Плогнозата за Белене си е съвсем реална. Тоя проект не е рентабилен.
Comment
-
Не тия с къса памет и още къс житейски опит, нека припомня, че преди Костов заплатите бяха по 20-30$, че и по-малко. Спомням си, че БАН искаха по 60$ средна заплата.
Само за половин година успя да вдигне на крака икономиката и заплатата ми скочи от 40$ на 330$.
Успя да се пребори със спекулата и още ред други неща, които лесно се забравят!
Най-лесно е да кажем : "Разпни го"
Да не забравя, че по негово време се натрупа два милиарда фискален резерв, както и бяха махнати редица ограничени, които ни бяха наложени.
Много може да се говори за Костов, но нека като говорим да сравняваме . Без сравнение си е чисто плюене!
Едит: мутрата му и на мен не ми харесва, ама нали не съм тръгнал да се женя за него...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЧак пък да го мразя, не, но отношението ми към него е както към всички довели ни до това положение, а по отношение на историята - всичко е възможно.
Кражби при приватизацията може и да е имало, но в никакъв случаи не са били такива, каквито бяха при следващите две правителства. Освен това Костов е единствения премиер, който САМ изгони половината си министри за корупция или некомпетентност без никой да го кара за го прави. СДС тогава имаха абсолютно мнозинство и можеха да изкарат 100 вота на недоверие.
За сравнение Р.Овч. беше отстранен само частично от властта след като хванаха Вальо Топлото с:
милиони евро в банка в чужбина без произход,
осчетоводени фактури на Топлофикация за дъвки за над 30 000 лв.!,
Очевидни доказателства за документална измама и фиктивни доставки за милиони,
Солариум в кабинета и т.н.
Връзката между Топлото и Р.Овч. стана очевадна за всички и въпреки това Овчаров беше отстранен с половин уста от правителството и все още и председател на софийска организация на БСП... Тва щото е незаменим експерт икономист.
за тая държава с такива "експерти".
---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:57 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе тия с къса памет и още къс житейски опит, нека припомня, че преди Костов заплатите бяха по 20-30$, че и по-малко.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеОткрай време тук във форума преобладават Костовистите, но като е толкова велик защо не го избраха пак при следващи избори, а в същото време всички сини го обвиняват, че е разцепил партията.
Господин 10% умря от рак във Военна болница в София, а Костов не притежава нито Хотел Рила на Боровец (купи го Мултигруп), нито Кремиковци, нито има хотели на морето. И той ще умре като беден "милиардер", жертва на ДС пропагандата.
Comment
Comment