Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Ех, ако пътищата произвеждаха нещо.
    Още един път показа колко малко разбираш нещата
    Няма инвеститор , който да иска да строи завод и да не се интересува каква инфраструктура има в района.

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Най-голямата лапаница е в пътното строителство, в пъти по-голяма от енергийния сектор.
    Глупости. Ако беше така, тогава БСП-то щяха да построят хиляди километри пътища.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      ...Глупости. Ако беше така, тогава БСП-то щяха да построят хиляди километри пътища.
      То номера не е в строенето, а в непострояването им. Я питай хората от Видин колко пъти Станишев прави "първа копка" на моста. А за строежа на магистралата от Чирпан до Стара Загора се носят легенди...
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
        То номера не е в строенето, а в непострояването им. Я питай хората от Видин колко пъти Станишев прави "първа копка" на моста. А за строежа на магистралата от Чирпан до Стара Загора се носят легенди...
        Много бързо забрави ганьо, че само преди 3-4 години в министерството на земеделието не се говореше на български, пцоваше на макя тия с бентлитата ис проекти за писта за Ф1 и сега пак се замечта. Одма гласувам за който премахне детските добавки след второ дете и прехвърлянето им към тези с по 2, не ме интересува кой ще е , ако ще да е азис.
        Но досега наистина само след Бойко ще остане нещо построено. Просто докато могат, трябва да проемат някоя и друга мярка за облагородяване на нацията, че нещата стават вече необратими.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
          Много бързо забрави ганьо, че само преди 3-4 години в министерството на земеделието не се говореше на български, пцоваше на макя тия с бентлитата ис проекти за писта за Ф1 и сега пак се замечта. Одма гласувам за който премахне детските добавки след второ дете и прехвърлянето им към тези с по 2, не ме интересува кой ще е , ако ще да е азис.
          Но досега наистина само след Бойко ще остане нещо построено. Просто докато могат, трябва да проемат някоя и друга мярка за облагородяване на нацията, че нещата стават вече необратими.
          Прав си, българина има къса памет. Tова, земеделското министерство, отдавна беше на Доган. А покрай горите и изсечените дървета какво ставаше, не е истина... Вярно, че и тия вършат простотии, ама поне се вижда, че нещо правят.
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

......... ама поне се вижда, че нещо правят.
            И къде се вижда? В София ли? Щото в Плевен нищо се не вижда, освен че градът отива на закриване.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              И къде се вижда? В София ли? Щото в Плевен нищо се не вижда, освен че градът отива на закриване.
              Не само в София, а и в България като цяло. За Плевен нищо не мога да кажа. За съжаление рядко вече ходя там. Но кат се сетя Румен Петков какви ги вършеше навремето и ми се ще той и тия като него да са малко по-надълбоко в морето...
              145, 1.6 boxer
              156, 2.4 JTD - ex
              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Не само в София, а и в България като цяло. За Плевен нищо не мога да кажа. За съжаление рядко вече ходя там. Но кат се сетя Румен Петков какви ги вършеше навремето и ми се ще той и тия като него да са малко по-надълбоко в морето...
                Много неблагодарен народ, бре. Човекът цяла писта за Ф1 ще построи и пак има недоволни от него. Засрами се. Това е ангел!
                2014: Deutschland über alles

Comment

Много неблагодарен народ, бре. Човекът цяла писта за Ф1 ще построи и пак има недоволни от него. Засрами се. Това е ангел!
                  Мдааа... Веднага си посипвам главата с пепел...
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Какви разчети, какви точни цифри ще гледаш. Ти не знаеш дали изобщо има такова понятие, още по-малко имаш идея как се изчислява, но си сигурен, че може да е 200 млрд. евро. Няма никакъв смисъл да споря с теб.
                    Ето бе Никалай,
                    Нали искаше формула. Ето гледай, остава да ни обясниш и дали го разбираш.

http://powereconomics.files.wordpres...ower-price.pdf

Comment

• Те тия не могат да смятат Павлине, или по- точно смятат като премиера си /оня тъпак беше казал че е 29 пъти по бърз от Станишев, все се чудя дали нямаше в предвид сексуаланите си възможности/, ма толкова са учили момчетата - толкова могат!
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                        Те тия не могат да смятат Павлине, или по- точно смятат като премиера си /оня тъпак беше казал че е 29 пъти по бърз от Станишев, все се чудя дали нямаше в предвид сексуаланите си възможности/, ма толкова са учили момчетата - толкова могат!

Да, смятат като четвъртокласници. В материала който съм посочил е коментирана точно некомпетентността на министъра на икономиката и така със своята неграмотност той и останалите от това правителство се опитват да заблуждават хората. Например сега виждаш ли какво пълно заглушаване на обсъжданията по темата за референдум има.
                        Last edited by pavlin; d.m.y г., 17:59.

Comment

• И ся ко стана?!? РВЕ, се отказват от Набуко, турците и те не щат, Европа се прави на утрепана лисица, май енергийната диверсификация на тъпанарите от правителството ще иде и тя по дяволите, както и всичко друго до тук....я Фреди-то и Никалайчо, да ми кажат 6 милиарда лева ли струват има-няма стоте километра нискокачествена магистрала на ББ, щот толкова са общо изхарчените от фискалния резерв и от заеми на правителството /опс, държавата....забравих, че ББ ги взема, но ще ги връщам аз и децата ми/ за да могат софетата да "одат" на море....
                          6 милиарда, тикви такива!, тъпи ли сте или се правите на такива?!?
                          Ако тия пари бяха вкарани в АЕЦ, щяхме да си платим 51 % !!!
                          Last edited by Crusader; d.m.y г., 18:55.
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                            И ся ко стана?!? РВЕ, се отказват от Набуко, турците и те не щат, Европа се прави на утрепана лисица, май енергийната диверсификация на тъпанарите от правителството ще иде и тя по дяволите, както и всичко друго до тук....я Фреди-то и Никалайчо, да ми кажат 6 милиарда лева ли струват има-няма стоте километра нискокачествена магистрала на ББ, щот толкова са общо изхарчените от фискалния резерв и от заеми на правителството /опс, държавата....забравих, че ББ ги взема, но ще ги връщам аз и децата ми/ за да могат софетата да "одат" на море....
                            6 милиарда, тикви такива!, тъпи ли сте или се правите на такива?!?
                            Ако тия пари бяха вкарани в АЕЦ, щяхме да си платим 51 % !!!
                            Колега, ако обичаш, малко по-спокойно с класификациите! Не виждам смисъл да обиждаш. Ако толкова не ти харесва държавата и правителството, взимаш си еднопосочен билет и тръгваш в посока Терминал 2. Ако имаш конструктивно предложение за промяна на нещата, тогава го кажи. И моля те, без обиди. Не, не съм тъп и не мисля, че точно на тебе трябва да ти обяснявам защо!
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Колега, ако обичаш, малко по-спокойно с класификациите! Не виждам смисъл да обиждаш. Ако толкова не ти харесва държавата и правителството, взимаш си еднопосочен билет и тръгваш в посока Терминал 2. Ако имаш конструктивно предложение за промяна на нещата, тогава го кажи. И моля те, без обиди. Не, не съм тъп и не мисля, че точно на тебе трябва да ти обяснявам защо!
                              ...или си вземам Калаша и хващам Балкана...историята се повтаря...

П.С. Нямах в предвид теб, те адресатите са написани!
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

Доста пообикалвам насам, натам из цялата страна и нямам наблюдение нещо да се е подобрило, включително и София, но да кажем, че последното е въпрос на вкус.
                                Колкото до Плевенските кметове от годините на "демокрацията", "пикаещият във фонтани" може на китка да го боднеш в сравнение с останалите. Той беше просто бездеен в сравнение с другите "герои".
                                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                                X