Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В диспута ме очуди абсолютно неадекватното поведение на противниците на АЕЦ. След като другата страна им показа графики и данни от анализи, те казват не това не е вярно няма проект. Нищо не показват а само отричат.

Comment

• Crusader не във всяка област вървим надолу! Ето ти самият си живо доказателство, в Карлуково имаш достъп до интернет, преди 20 години пациентите в психиатричните клиники не са и сънували за подобни екстри.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• "...Марко се разлюти:
        - Хай да ги вземе дяволът с хайдутаци - каза той, като се чешеше в тила.
        После подържа още малко свещта пред долапа, погледа и си пошушна с едно неуловимо изражение на лицето:
        - Лудите, лудите - те да са живи!...
        И затвори пак врачкáта.
        Па отиде пред куностаса и зачини ниски поклони пред божия образ. Той мълвеше някаква молитва, която не съществуваше в светчето му... Той се молеше за България!..."
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
          Жалко че повечето от вас глупаци няма да са живи, когато един ден се разсекретят архивите...за да видите кой на кого е слугувал, жалко че предателите на тая страна няма да бъдат съдени в тоя живот...

Никак ли не ви идва да се замислите защо нещата в тая страна 27 години вървят от зле към по-зле. Да именно 27, комунизма започва да се разпада към 85-та. Ма ако вдигнете малко глас и ще ви пратят малко "демокрация" под формата на бомбени удари...даже и тъпите араби почват да се усещат кой "спонсорира" къде явно къде тайно, тъй наречените "революции" Кой богатее на гърба на света...

То не бяха, костовци, желювци, станишевци, догановци, бойковци...и всички скубят и съсипват...а народа глупав...

...е остава малкото удовлетворение, да гледам как глупаците живеят като кучета, как се изяждат взаимно за трохите които им подхвърлят, да ги гледам как по форумите се оплакват от нещастната си съдба и въпреки това от тъпоумие да не се опитват да променят нещо...

Опявате за 22 милиарда, но не помисляте къде са 6, които са били в джоба ви, и защо аджеба в момента се наливат милиони в антиАЕЦ кампания...чувам 20 кинта дават на пост против АЕЦ, курви продавате се за по 20 лева...

Майната му на форума ви, майната ви и на вас, живейте в калта и оплаквайте съдбата си...няма да забравя последните думи на Ботев "Мамицата ти продажен народе..."

Имаше на времето потребител Сфинкс, не ви харесваше че казва истината, включително и за втора ръка кочините които карате...

Терминал 2 е изхода от тая кочина!

Админа да изтрие акаунта ми!
          Ти си изтрещял съвсем, щото със спирането на АЕЦ-а ти врътнаха кранчето. Ти си продажника. Много добре помня, как точно в тоя форум се хвалеше, как ти влизат кинти от строежа. Нали с тях си купи новото джипче. Пак нареждаше тогава, колко сме прости и как няма да спрат строежа посмъртно. Даже тогава ти предложих бас да хванеме, ама се покри нещо. Та кой сега е тъпанара? Е в такива като тебе потънаха парите похарчени до сега.
          Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 13:16.
          Lexus IS200

Comment

• Ако е взел пари от тия продажници ще е върха на лайното-истински комунист.
            Last edited by fred; d.m.y г., 19:47.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Ти си изтрещял съвсем, щото със спирането на АЕЦ-а ти врътнаха кранчето. Ти си продажника. Много добре помня, как точно в тоя форум се хвалеше, как ти влизат кинти от строежа. Нали с тях си купи новото джипче. Пак нареждаше тогава, колко сме прости и как няма да спрат строежа посмъртно. Даже тогава ти предложих бас да хванеме, ама се покри нещо. Та кой сега е тъпанара? Е в такива като тебе потънаха парите похарчени до сега.
              Що да е тъпанар? Аз досега бях убеден, че е, но щом казваш, че си е купил джип с такива пари, то със сигурност не е! Просто е поредния хитрец. Иначе тук се пеняви и не виждам защо все още няма бан за обидите, които изсра в тази тема.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Брейййй!
                Какви интересни неща се научават в тоя форум!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Не съм чел друго освен последните 2 страници постове....

Моето мнение (ако някой се интересува от него):

Против строежа съм поради следните причини:

- освен да носим риска от екологичен катаклизъм, друго няма да получим от това начинание.

- моето семейство не разполага с едни 10 000 лв., които да даде за строежа.

- няма строеж - няма далавери и комисионни

- други по-умни от нас (Германия Швейцария...........) се отказват от ядрената си енергетика.

- замиращата ни енергоемка промишленост вече няма нужда от нови мощности.

........

Мнението ми относно референдума:

Баба Гицка от с. Горно нанадолнище ли трябва да решава тоз въпрос ?

Няма ли достатъчно експерти в тази страна, които честно и безпристрастно да вземат решение и да поемат отговорността за това решение?

Аз самият (човек с висше техническо образование - специалност "автоматизация на производството" и трудов стаж 32 години) не съм сигурен, че мога да взема обективно-правилното решение.

Накратко - този пълен фарс наречен референдум не трябва да се провежда!

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами някаква алтернатива на енергетиката, може би студен сентез, космически лъчи...Пък и сутринта още сънен и не съвсем адекватен ми се мерна нещо от сорта - "независимо от референдума, въпроса е предрешен".Пък и мога да греша ама цената на Белене мисля почна от 6млрд., мина през 10-11млрд, ся е 22млрд.Принципно съм за Белене, защото концентрирането на ядрената енергия на едно място ми се вижда опасно от стратегическа гледна точка пък и от екологична.Всъщото време съм и против, защото за мен е очевидно че настава едно дране на кожи.Съгласен съм с колегата че референдума е излишен, и трябва специалистите да кажат, макар че за тлъста комисионна могат всичко да кажат...бе, ба ли мааму.Много интереси са намесени в за и против.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Никой не поема гаранции за прогнозите си.
                      Тоест всеки си друнка безотговорно, каквото му падне.
                      Никой до сега не е казал, какво печелим и какво губим.
                      Де е келепира!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Никой не поема гаранции за прогнозите си.
                        Тоест всеки си друнка безотговорно, каквото му падне.
                        Никой до сега не е казал, какво печелим и какво губим.
                        Де е келепира!
                        Единственият келепир ще е за хората от региона, които ще имат известна трудова заетост покрай строежа и експлоатацията.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Не съм чел друго освен последните 2 страници постове....

Моето мнение (ако някой се интересува от него):

Против строежа съм поради следните причини:

- освен да носим риска от екологичен катаклизъм, друго няма да получим от това начинание.

- моето семейство не разполага с едни 10 000 лв., които да даде за строежа.

- няма строеж - няма далавери и комисионни

- други по-умни от нас (Германия Швейцария...........) се отказват от ядрената си енергетика.

- замиращата ни енергоемка промишленост вече няма нужда от нови мощности.

........

Мнението ми относно референдума:

Баба Гицка от с. Горно нанадолнище ли трябва да решава тоз въпрос ?

Няма ли достатъчно експерти в тази страна, които честно и безпристрастно да вземат решение и да поемат отговорността за това решение?

Аз самият (човек с висше техническо образование - специалност "автоматизация на производството" и трудов стаж 32 години) не съм сигурен, че мога да взема обективно-правилното решение.

Накратко - този пълен фарс наречен референдум не трябва да се провежда!
                          Много вярно и точно казано.

---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:06 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Единственият келепир ще е за хората от региона, които ще имат известна трудова заетост покрай строежа и експлоатацията.
                          Забравяш тези, които искат държавата, т.е. те да "усвоят" тези над 22 млрд. лева. Келепирът за тях е в милиарди и затова залогът е толкова голям. Аз не помня БСП да да се натискали толкова много по какъвто и да е въпрос.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

• Абе Никалай, така ли не разбра че цената не е 22 млрд.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Абе Никалай, така ли не разбра че цената не е 22 млрд.
                              Прав си. Според HSBC e 10,350 млрд. евро, а според бившия инвеститор RWE e 10,700 млрд. евро. Тоест стойността на инвестицията е минимум 22 млрд. лева, защото няма голям държавен инвестиционен проект, който да не се оскъпил след началото на строителството, справка Цанков Камък - по проект 220 млн. евро, вложени до края - 450 млн. евро.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Да, ама ти не си прав и повтаряш неща казани от хора нямащи си представа или имащи скрити интереси. Кажи колко е размерът на заема който ще се изплаща за този проект.

Comment

Working...
                                X