Раздържавяване на губещи предприятия, не на работещи ,зорлем натамънени на загуба.Поне от първа ръка имам поглед от КДД В. Коларов. - ваче съборен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спират строителството на АЕЦ "Белене"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеРаздържавяване на губещи предприятия, не на работещи ,зорлем натамънени на загуба.Поне от първа ръка имам поглед от КДД В. Коларов. - ваче съборен.
Ако това, което Костов направи, бе направено от Филип Димитров, сега нямаше да обсъждаме Белене, като непоносим за бюджета обект."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Костов направи това, което наистина нито един управник у нас не посмя-секна крана за крадене от държавната собственост.Краденето ставаше чрез субсидиране, източване и каквото друго се сетите.Аз имам наблюдение освен за точенето на държавните предприятия, включително и печеливши от другарите, така и та финансови такива - банките.
Така наречената наприомер ПЧБ беше създадена почти изцяло с държавни средства, финансирана докрай от държавата в лицето на БНБ и естествено източена до капка.Включете и другите подобни банки, които се нароиха, забележета само за 5-6 години и рухнаха в края на 1996 г, сложете предприятията които тези банки обслужваха и може да придобиете някаква представа за какво става дума.Куфарчетата, които др. Луканов раздаваше съвсем не бяха измислица.
Затова, че Костов посмя да направи една реформа биде оплют от цялата комунистическа машина у нас.Не могат и до ден днешен да му простят как им секна крана.Да, Костов нито е идеален, нито е безгрешен, но за 4 г. направи у нас това, което нито един политик не посмя - реформа, трудна и болезнена, но необходима.
Нявсякъде в СИВ се закриваха предприятия.Една голяма част можеха да работят само в старите условия, оборудвани с морално и физически остаряла техника.Други пък си бяха модерни, но така или иначе не можеше да произвеждат и конкурират развити фирми с традиции в тая област по света.
Държавната собственост съществува в минимален дял от една нормална икономика, когато е от първостепенно значение за обществото или изпълнява важни функции, понякога и чисто социални.
Затова най добре в рамките на бившия соц лагер бяха и се развиха след рухването на комунизма държави, в които по голяма степен беше запазена частната собственост.Last edited by fred; d.m.y г., 20:50.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДобре де , работещо и печелившо... заеби, ще я караме на хотели.
Ето, аз искам ядрена централа."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕ, не, защо?
Ето, аз искам ядрена централа.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДобре де , работещо и печелившо... заеби, ще я караме на хотели.Last edited by fred; d.m.y г., 20:56.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Съгласен съм, знаем какво иска лозето-мотика.Но виж-в един клуб дет се вика не можем да се оправим или в една кооперация, та какво остава в цялата държава.
Всеки трябва да прави, това което трябва.Трудното е, че и да го правиш, често пъти си в ролята на дон Кихот и затова нещата вървят бавно.Last edited by fred; d.m.y г., 21:04.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
Тези графики където ги даваш използват за база 2000г. и преобразуват цените в долари. Моята информация използва за база 1980г. и отчита в национална валута.
Освен това намалението на населението е фактор. А защо се стига до това намаление ами защото икономиката върви надолу.Last edited by pavlin; d.m.y г., 21:48.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКостов направи това, което наистина нито един управник у нас не посмя-секна крана за крадене от държавната собственост.Краденето ставаше чрез субсидиране, източване и каквото друго се сетите.Аз имам наблюдение освен за точенето на държавните предприятия, включително и печеливши от другарите, така и та финансови такива - банките.
Така наречената наприомер ПЧБ беше създадена почти изцяло с държавни средства, финансирана докрай от държавата в лицето на БНБ и естествено източена до капка.Включете и другите подобни банки, които се нароиха, забележета само за 5-6 години и рухнаха в края на 1996 г, сложете предприятията които тези банки обслужваха и може да придобиете някаква представа за какво става дума.Куфарчетата, които др. Луканов раздаваше съвсем не бяха измислица.
Затова, че Костов посмя да направи една реформа биде оплют от цялата комунистическа машина у нас.Не могат и до ден днешен да му простят как им секна крана.Да, Костов нито е идеален, нито е безгрешен, но за 4 г. направи у нас това, което нито един политик не посмя - реформа, трудна и болезнена, но необходима.
Нявсякъде в СИВ се закриваха предприятия.Една голяма част можеха да работят само в старите условия, оборудвани с морално и физически остаряла техника.Други пък си бяха модерни, но така или иначе не можеше да произвеждат и конкурират развити фирми с традиции в тая област по света.
Държавната собственост съществува в минимален дял от една нормална икономика, когато е от първостепенно значение за обществото или изпълнява важни функции, понякога и чисто социални.
Затова най добре в рамките на бившия соц лагер бяха и се развиха след рухването на комунизма държави, в които по голяма степен беше запазена частната собственост.
Гошко, не четеш ли кво пише у подписа ми - аре действай, че не мога сам, противоестествено е някак!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеВъх тва с тоя мозък ли го измисли...
Гошко, не четеш ли кво пише у подписа ми - аре действай, че не мога сам, противоестествено е някак!
Молбата ми единствено е да няма обиди. Днес ми се изправиха къдриците, докато четях тук.
Не мисля, че е необходимо бедният читател да започне да хвърля на боб от първа до последна страница темата за атомна централа ли е, за видими само с микроскоп атрибути или за духовния живот, без оглед на неговата форма.
Пиши си, никой не ти пречи. Просто опитай да е в рамките на добрия тон. Важи за всички участници, с афинитет към нездравословния тип логорея.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДобре де , работещо и печелившо... заеби, ще я караме на хотели.
Тоя дето източи държавата май не е Костов, щото след него левът си беше лев, не е фалирала нито една банка, паднаха визите, дойдоха парите от ЕС, инвестициите скочиха до небето, изчезнаха бухалките и т.н. и т.н. за 4 години толкова.
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеВъх тва с тоя мозък ли го измисли...
Гошко, не четеш ли кво пише у подписа ми - аре действай, че не мога сам, противоестествено е някак!Last edited by fred; d.m.y г., 22:44.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНикой не иска да трие профила ти, какъв е тоя зор?
Молбата ми единствено е да няма обиди. Днес ми се изправиха къдриците, докато четях тук.
Не мисля, че е необходимо бедният читател да започне да хвърля на боб от първа до последна страница темата за атомна централа ли е, за видими само с микроскоп атрибути или за духовния живот, без оглед на неговата форма.
Пиши си, никой не ти пречи. Просто опитай да е в рамките на добрия тон. Важи за всички участници, с афинитет към нездравословния тип логорея.
...обаче с жените съм галантенMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment