Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Недей да сравняваш по сумарен БВП защото населението на САЩ се е увеличило драстично, а българите сме намаляли пак драстично. Сравнявай БВП на глава от населението. Там сме стигнали нивото от 1989 преди доста години. Потреблението на електроенергия на човек от населението е спаднало за същия период. Общото потребление логично на горното е спаднало драстично, защото и потребл. на човек и населението е намаляло.
    Всички данни ги има на сайта, който съм постнал. Има и търсачка.

За сумарния БВП, който постнах вчера си прав. Не е много коректно. Сумите не са по постоянни цени, но смисълът пак е същия. Сега произвеждаме повече продукт на човек, отколкото преди и то с по-малко ток.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Аз пък не съм убеден, че това е господин Каролев
      Някой го покани в разговора или от къде разбра, кога точно да се включи ?

Не прочетох и отговор на въпроса ми за проблемите му на ГКПП Кулата?
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Аз пък не съм убеден, че това е господин Каролев
        Някой го покани в разговора или от къде разбра, кога точно да се включи ?

Не прочетох и отговор на въпроса ми за проблемите му на ГКПП Кулата?
        Той е Бе!
        Самият Владо либералЪТ.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          По време на тройната коалиция имаше повишение нараждаемостта, благодарение на добрата политика свързана с обезщетенията по-време на майчинство. Това е безпорен факт.
          Твърдя отговорно, че всички корупционни политики продължават и сега, но парите отиват в други джобове.
          Проблемът е, че нищо друго не се прави.
          Централа ще може да работи и с американско ядрено гориво!
          Кой е казал, че има само по 2 алтернативи. Или БСП или ББ. Или АЕЦ или ВЕИ. Никой не налага само по 2 избора. Има много варианти. Това, че видиш ли или си нас или с нашите врагове е типичното мислене на комунистите.
          Обезщетенията за майчинство ги има и сега. Раждаемостта е в пряка зависимост от икон. ситуация. В криза бебетата са по-малко. Това няма нищо общо с триглавата коалиция. Можеше и онзи 1 млрд за Цанков камък да го дадат за майчински или за пътища или за интеграция на циганите, не за язовир. Те направиха язовир, щото от майчинските не могат да крадат.

---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

Понеже има доста разнопосочни тези по въпроса с Белене, а темата е специфична, би било хубаво всеки да напише какво работи и какво образование има. Така ще може да се ориентираме по-лесно доколко мненията са професионално обосновани. На мен ми е интересно особено за Суската и Павлин.
          Аз съм завършил мио и публ. финанси в унсс. Работя във външно-търг. фирма, която има и собствено производство.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Кой е казал, че има само по 2 алтернативи. Или БСП или ББ. Или АЕЦ или ВЕИ. Никой не налага само по 2 избора. Има много варианти. Това, че видиш ли или си нас или с нашите врагове е типичното мислене на комунистите.
            Обезщетенията за майчинство ги има и сега. Раждаемостта е в пряка зависимост от икон. ситуация. В криза бебетата са по-малко. Това няма нищо общо с триглавата коалиция. Можеше и онзи 1 млрд за Цанков камък да го дадат за майчински или за пътища или за интеграция на циганите, не за язовир. Те направиха язовир, щото от майчинските не могат да крадат.

---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

Понеже има доста разнопосочни тези по въпроса с Белене, а темата е специфична, би било хубаво всеки да напише какво работи и какво образование има. Така ще може да се ориентираме по-лесно доколко мненията са професионално обосновани. На мен ми е интересно особено за Суската и Павлин.
            Аз съм завършил мио и публ. финанси в унсс. Работя във външно-търг. фирма, която има и собствено производство.
            Стига се оправдава с тази криза
            Това е нелепо
            Цанков камък е добър проект.
            Ти лепваш клеймото комунист на всеки, който е за Белене.
            Ти си типично Герберче, много страст и малко компетентност.
            От нас започва всичко, досега никой не е правил нищо...ХАХАХАХ. Все Калинки
            Не желая да споделям с какво се занимавам.
            Най-добрите енергийни системи са поли-системите.
            Именно заради това, отчитайки, че АЕЦ Козлодуй може в близките 20 години да хлопне врати, считам, че Белене е необходим обект.
            К.М.

Comment

• Никога не съм гласувал за Герб и не смятам да го правя
              Но разбирам защо мислиш така.
              Ти си си комунист. 100 пъти си го казвал. Социализмът имал нужда само от леки корекции иначе си бил супер. Хахах.
              Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 19:48.

Comment

Никога не съм гласувал за Герб и не смятам да го правя
                Не ти беше приятно, нали?
                Еми и на мен не ми е приятно да бъда определян като привърженик на БСП.
                К.М.

Comment

• А на кой си привърженик? На БКП? Гласуваш ли?

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:49 ----------

Аз гласувам за Иван Костов през последните 15 години и смятам пак така да направя.

Comment

А на кой си привърженик? На БКП? Гласуваш ли?

Аз гласувам за Иван Костов през последните 15 години и смятам пак така да направя.
                    Николай, защо питаш?! Ни виждаш ли цитата в подписа на Прасето? За всички е ясно, че гласува за ДПС.
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Недей да сравняваш по сумарен БВП защото населението на САЩ се е увеличило драстично, а българите сме намаляли пак драстично. Сравнявай БВП на глава от населението. Там сме стигнали нивото от 1989 преди доста години. Потреблението на електроенергия на човек от населението е спаднало за същия период. Общото потребление логично на горното е спаднало драстично, защото и потребл. на човек и населението е намаляло.
                      Всички данни ги има на сайта, който съм постнал. Има и търсачка.

За сумарния БВП, който постнах вчера си прав. Не е много коректно. Сумите не са по постоянни цени, но смисълът пак е същия. Сега произвеждаме повече продукт на човек, отколкото преди и то с по-малко ток.
                      Дай да я видим тази информация с БВП.

Comment

А на тоя със садистично удоволствие бих му гръмнал с лютив пипер в гъзъ.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Дай да я видим тази информация с БВП.
                          http://www.google.bg/publicdata/expl...l=bg&ind=false

http://www.google.bg/publicdata/expl...l=bg&ind=false
                          Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 20:08.

Comment

Добър избор.

Аз рядко гласувам.

В БГ няма истинска комунистическа партия.

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:12 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Николай, защо питаш?! Ни виждаш ли цитата в подписа на Прасето? За всички е ясно, че гласува за ДПС.
                            ДПС не е партия.
                            Подписът ми изразява еманация на човешката глупост и простотия, плод на ограничен и силно нефелен мозък.

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            А на тоя със садистично удоволствие бих му гръмнал с лютив пипер в гъзъ.
                            За какво обвиняваш Иван?
                            К.М.

Comment

• Мчи кой разграби Бг, РМД-тата не са ли му рожба...комунист капиталист.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Мчи кой разграби Бг, РМД-тата не са ли му рожба...комунист капиталист.
                                А ти как предлагаш да стане едно закъсняло раздържавяване в рамките на 4 години?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X