Първоначално публикувано от митака-пловдив
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Компютърната индустрия в България, минало и настояще.
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
-
Първо се научи да четеш , после да пишеш , пък после ще ми даваш съвети !!!!
Да не забравиш да си лъснеш мозъка до блясък преди лягане!!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеПърво се научи да четеш , после да пишеш , пък после ще ми даваш съвети !!!!
Да не забравиш да си лъснеш мозъка до блясък преди лягане!!
Хахахахахаха, колко си забавна и оригинална, муцка....SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение...а други ги натикаха от тухлени къщи в бараки и после в панелки.... Хората които обсъждат нещо дават плюсове , минуси ... показват някаква мисловна дейност..... А не когато видиш че човека отсреща е прав да си покажеш селската страна ..... като човекът по горе
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеХахахахахаха, колко си забавна и оригинална, муцка....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИ сега сме си селяни съдейки по ваще коментари... Хората които обсъждат нещо дават плюсове , минуси ... показват някаква мисловна дейност..... А не когато видиш че човека отсреща е прав да си покажеш селската страна ..... като човекът по горе
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
Ето за това говоря !!!
Бейби, не се срамувай от селският си произход! Това не е грях.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеМалеееее братче ти си за кръгла двойка, съжалявам, но некомпетентността ти граничи с глупост. И като дългът ни е толкова нисък защо лихвата по кредитите е от най-високите в Европа? Човече ти правиш ли разлика между банков и промишлен капитал? Ясно ли ти е от къде идва дългът на САЩ? Жив и здрав да си!
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеСъжалявам че ще ти го кажа, ама ти си двойката и така като те гледам въобще си и нямаш напредстава за това което говориш. Аз знам защо лихвата ни по дълга е висока( между другото не е от най-високите и зависи за кой дълг говориш), знам и защо лихвата по дълга на САщ и Германия е ниска ама няма да ти кажа защото бъркаш тотално понятията. Хайде като за начало кажи каква е разликата между банков и промишлен капитал и каква връзка има с това което казах преди.
Чети, чети! Ама по задълбочено. А докато четеш може да споделиш защо избра за твоите деца бъдеще в САЩ, а не в Куба, Северна Корея или Русия?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеБейби, не се срамувай от селският си произход! Това не е грях.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеНе,исках другаря Павлин да клъвне.
Защото този коментар, е много точно определение на комунизма като болестотворен вирус, който така е увредил душите на много хора, че не виждам никакъв процес на лечение при тях. Те изобщо не си дават сметка какво е отнел на хората този така наречен "хуманен строй", и никога няма да схванат, че сегашната ни действителност е последица точно от кадрите на комунизма, които отново поеха кормилото на държавата ни, а ние другите не успяхме да се противопоставим на този процес.
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:52 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеЧети, чети! Ама по задълбочено. А докато четеш може да споделиш защо избра за твоите деца бъдеще в САЩ, а не в Куба, Северна Корея или Русия?
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИ с педалски наклности бил ................
Нещо против педалите ли имаш? К`во в лагер би ги изпратил нали? Както и всички различни от теб, ех червена шапчице, палавница си ти....
---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:55 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАбе ти, що не бягаш да наглеждаш кравите.
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:52 ----------
Празни приказки отново, хайде чакаме лекцията по икономика, покажи капацитета си.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАбе ти, що не бягаш да наглеждаш кравите.
.
Че от къв зор се сети за кравите?
Или в розовите си сънища,хората с неудобните си въпроси все още ги пращат по "задачи"?
Кажи тавариши Павлин!Last edited by митака-пловдив; d.m.y г., 00:02.
Comment
-
Ахахахахах педал - демократ ... не бе нямам нищо против шлякай се там ама не ме закачай мене ..... Излагаш се , и показваш ограничените си умствени способности ... Наистина ставаш смешен вече !!!!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеАхахахахах педал - демократ ... не бе нямам нищо против шлякай се там ама не ме закачай мене ..... Излагаш се , и показваш ограничените си умствени способности ... Наистина ставаш смешен вече !!!!
Това ми е целта, бейби! Да забавлявам момиченца като теб. Между другото ако баща ти разбере, че пишеш от акаунта му във форума щете напляска здраво. Бързо в кревата и чети повече книжки.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеОт теб Павлине си чакам отговор на онзи пост с глупостите, ама ти удобно го избяга, не ти е за пръв път, така, че не ме изненадваш.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАз ти отговорих, ама ти толкова си и разбрал.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
Comment