Известие

Collapse
No announcement yet.

Компютърната индустрия в България, минало и настояще.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
    По времето на оня строй или режим, както искате го наричайте, е имало убийства, имало е грабежи, но в първите години - докато се наложи самият строй. След това, каквото и да ми разправяте, хората строяха, събориха кирпичените къщи и на тяхно място изникнаха тухлени постройки, за каквито бедните селяни не са си и мечтали.
    ...а други ги натикаха от тухлени къщи в бараки и после в панелки.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първо се научи да четеш , после да пишеш , пък после ще ми даваш съвети !!!!
      Да не забравиш да си лъснеш мозъка до блясък преди лягане!!
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Първо се научи да четеш , после да пишеш , пък после ще ми даваш съвети !!!!
        Да не забравиш да си лъснеш мозъка до блясък преди лягане!!

Хахахахахаха, колко си забавна и оригинална, муцка....
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          ...а други ги натикаха от тухлени къщи в бараки и после в панелки.
          И сега сме си селяни съдейки по ваще коментари ... Хората които обсъждат нещо дават плюсове , минуси ... показват някаква мисловна дейност..... А не когато видиш че човека отсреща е прав да си покажеш селската страна ..... като човекът по горе

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Хахахахахаха, колко си забавна и оригинална, муцка....
          Ето за това говоря !!!
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

И сега сме си селяни съдейки по ваще коментари ... Хората които обсъждат нещо дават плюсове , минуси ... показват някаква мисловна дейност..... А не когато видиш че човека отсреща е прав да си покажеш селската страна ..... като човекът по горе

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

Ето за това говоря !!!

Бейби, не се срамувай от селският си произход! Това не е грях.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              Малеееее братче ти си за кръгла двойка, съжалявам, но некомпетентността ти граничи с глупост. И като дългът ни е толкова нисък защо лихвата по кредитите е от най-високите в Европа? Човече ти правиш ли разлика между банков и промишлен капитал? Ясно ли ти е от къде идва дългът на САЩ? Жив и здрав да си!
              Съжалявам че ще ти го кажа, ама ти си двойката и така като те гледам въобще си и нямаш напредстава за това което говориш. Аз знам защо лихвата ни по дълга е висока( между другото не е от най-високите и зависи за кой дълг говориш), знам и защо лихвата по дълга на САщ и Германия е ниска ама няма да ти кажа защото бъркаш тотално понятията. Хайде като за начало кажи каква е разликата между банков и промишлен капитал и каква връзка има с това което казах преди.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Съжалявам че ще ти го кажа, ама ти си двойката и така като те гледам въобще си и нямаш напредстава за това което говориш. Аз знам защо лихвата ни по дълга е висока( между другото не е от най-високите и зависи за кой дълг говориш), знам и защо лихвата по дълга на САщ и Германия е ниска ама няма да ти кажа защото бъркаш тотално понятията. Хайде като за начало кажи каква е разликата между банков и промишлен капитал и каква връзка има с това което казах преди.

Чети, чети! Ама по задълбочено. А докато четеш може да споделиш защо избра за твоите деца бъдеще в САЩ, а не в Куба, Северна Корея или Русия?
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Бейби, не се срамувай от селският си произход! Това не е грях.
                  И с педалски наклности бил ................

Comment

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                    Не,исках другаря Павлин да клъвне .

Защото този коментар, е много точно определение на комунизма като болестотворен вирус, който така е увредил душите на много хора, че не виждам никакъв процес на лечение при тях. Те изобщо не си дават сметка какво е отнел на хората този така наречен "хуманен строй", и никога няма да схванат, че сегашната ни действителност е последица точно от кадрите на комунизма, които отново поеха кормилото на държавата ни, а ние другите не успяхме да се противопоставим на този процес.
                    Абе ти, що не бягаш да наглеждаш кравите.

---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Чети, чети! Ама по задълбочено. А докато четеш може да споделиш защо избра за твоите деца бъдеще в САЩ, а не в Куба, Северна Корея или Русия?
                    Празни приказки отново, хайде чакаме лекцията по икономика, покажи капацитета си.

Comment

И с педалски наклности бил ................

Нещо против педалите ли имаш? К`во в лагер би ги изпратил нали? Както и всички различни от теб, ех червена шапчице, палавница си ти....

---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:55 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение

---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

Празни приказки отново, хайде чакаме лекцията по икономика, покажи капацитета си.
                      От теб Павлине си чакам отговор на онзи пост с глупостите, ама ти удобно го избяга, не ти е за пръв път, така, че не ме изненадваш.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

.

Че от къв зор се сети за кравите?
                        Или в розовите си сънища,хората с неудобните си въпроси все още ги пращат по "задачи"?
                        Кажи тавариши Павлин!
                        Last edited by митака-пловдив; d.m.y г., 00:02.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Ахахахахах педал - демократ ... не бе нямам нищо против шлякай се там ама не ме закачай мене ..... Излагаш се , и показваш ограничените си умствени способности ... Наистина ставаш смешен вече !!!!

Comment

Ахахахахах педал - демократ ... не бе нямам нищо против шлякай се там ама не ме закачай мене ..... Излагаш се , и показваш ограничените си умствени способности ... Наистина ставаш смешен вече !!!!

Това ми е целта, бейби! Да забавлявам момиченца като теб. Между другото ако баща ти разбере, че пишеш от акаунта му във форума щете напляска здраво. Бързо в кревата и чети повече книжки.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

От теб Павлине си чакам отговор на онзи пост с глупостите, ама ти удобно го избяга, не ти е за пръв път, така, че не ме изненадваш.
                              Аз ти отговорих, ама ти толкова си и разбрал.

Comment

Аз ти отговорих, ама ти толкова си и разбрал.
                                Щото съм тъп. Та за това дай по-подробно. Кажи поне какво ембарго е имало върху България през времето на социализма?
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X