Първоначално публикувано от morfius
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Компютърната индустрия в България, минало и настояще.
Collapse
X
-
Last edited by Orm; d.m.y г., 13:43.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИмам предвид , че на снимката ,където режат лентички двамата наши гъзолизци, единия целуваше задника на Съветския съюз другия на Европейския съюз .... аз от не помня кога искам да ви обясня че разликата не е огромна , вие твърдите че сега е по добре.... а на снимката се вижда разликата (сега е по шарено)..... АЗ НЕ СЪМ ЗА КОМУНИСТИ < НИТО ЗА ДЕМОКРАТИ НИТО ЗА НИКОЙ , просто мисля че държавния глава трябва да отстоява правата на народа си , а не да ги кара да плащат и да робуват ту на едни , ту на други... Това е !!!!
(По-вероятно, задниците да са си нашенски, а те от своя страна да целуват московски... огледайте се)
Това, че дрънка за ЕС не променя фактите.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеББ е наследник на ТЖ, ако целува някакви задници извън БГ те пак са московски.
(По-вероятно, задниците да са си нашенски, а те от своя страна да целуват московски... огледайте се)
Това, че дрънка за ЕС не променя фактите.
България... засега не виждам такъв .....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТова не променя много нещата нали ?!?!? Пак се целуват задници!!!! СПомни си поне за един ... от нашит държавни глави който не го е правил ... за съжаление , аз не се сещам . На избори при нас се ходи за да се избере , да не е най лошия вариант а не да е най добрия .. нали разбираш за какво говоря .. затова и се кефя на Лукашенко , че изобщо не му дреме кой е срещу него Путин или ЕС , той си защитава неговия народ ..... аз мисля че това е правилно.... а вече какъв строй са колко са напред това вече е друго , важното е че президента им защитава на първо място техните интереси.....искам и тука да е така (което не значи да има диктатори , или да станем комунисти или тем подобни) просто да има човек на поне едни избори на който да му личи че го е грижа за
България... засега не виждам такъв .....
А в политиката винаги се избира по-малкото зло.
За по-добро, трябва да имаш работещо общество.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЛукашенко защитавал техните интереси... още малко и ще повярвам.
А в политиката винаги се избира по-малкото зло.
За по-добро, трябва да имаш работещо общество.
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:01 ----------
Пак се започна ..... айде азОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеВсички елиминирани , или такива на които им предстои да бъдат елиминирани държавни глави , са хората които са отказали да се подчинят ..... Вземи за пример Кадафи.... ако толкова е било зле в Либия и толкова са страдали хората от тиранията му , обясни ми какво по дяволите търсиха нашите лекари там в тази мизерна страна????? А Лукашенко... , ами не знам просто не смеят да се бъркат в руска територия ... не се сещам само защо (сигурен съм че има причини) руснаците го търпят
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:01 ----------
Пак се започна ..... айде аз
Защо ли познавам лекари дето са били там.
Търсили са долари, заплащане за 9 години учене и повече и денонощен стрес.
За което у нас получаваха по-малко от механизатор в ТКЗС!!!
Е сега ще плачем за медицина.
Но това не прави Либия чудесно място за живеене, 99% след като са поработили там са се прибрали, не са останали.
Руснаците търпят само по-силни или удобно наведени... дали е по-силен?Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеВземи за пример Кадафи.... ако толкова е било зле в Либия и толкова са страдали хората от тиранията му , обясни ми какво по дяволите търсиха нашите лекари там в тази мизерна страна?????
Comment
-
Аз знам това ,идеята на изказването беше че щом дори нашите съграждани са ходили там за да изхранват семействата си , значи не е било толкова зле нали ??? Във всички случаи е било по добре от тука!!!!! Човека си плати с живота за отказа си да се подчини и да продаде народа си!!!! Докато продажниците от неговия народ го убиха !!!! Това че в либия са мусулмани и че за един европеец там не е добре, не означава че на тях не им е!!! http://www.novini.bg/news/29176-%D0%...B2%D0%B0-.html
---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:24 ----------
Аз наистинаОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеАз знам това ,идеята на изказването беше че щом дори нашите съграждани са ходили там за да изхранват семействата си , значи не е било толкова зле нали ??? Във всички случаи е било по добре от тука!!!!! Човека си плати с живота за отказа си да се подчини и да продаде народа си!!!! Докато продажниците от неговия народ го убиха !!!! Това че в либия са мусулмани и че за един европеец там не е добре, не означава че на тях не им е!!! http://www.novini.bg/news/29176-%D0%...B2%D0%B0-.html
---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:24 ----------
Аз наистинаWelcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЯ провери как е в Норвегия и любимата ти Русия... общото (м/у тях и Либия) е, че имат петрол... различното можеш да го откриеш сам.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Норвегия може и да не е член на ЕС, но участва в свободният пазар като членка на Европейската икономическа зона и EFTA, като се има предвид, че са една от най-силно икономически развитите страни, с най-висок индекс на човешко развитие и най-висок стандарт значи могат да си позволят лукса да не се обвързват докрай в ЕС.
Всъщност Норвегия е една от най-изостаналите европейски държави в началото на 20 век, много по-назад от нас, но при нас идва социализъм от съветски тип, а при тях социализъм от скандинавски тип + петрол.Last edited by BLUE1; d.m.y г., 17:48.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЗащо ли не са в ЕС .... да се чуди човек , какви блага изпускат само.....Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЩо бягаш по тъча?
---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:30 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНорвегия може и да не е член на ЕС, но участва в свободният пазар като членка на Европейската икономическа зона и EFTA, като се има предвид, че са една от най-силно икономически развитите страни, с най-висок индекс на човешко развитие и най-висок стандарт значи могат да си позволят лукса да не се обвързват докрай в ЕС.
Всъщност Норвегия е една от най-изостаналите европейски държави в началото на 20 век, много по-назад от нас, но при нас идва социализъм от съветски тип, а при тях социализъм от скандинавски тип + петрол.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКакво търсиха ли - търсиха скапаните американски долари. Това търсиха.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment