Известие

Collapse
No announcement yet.

Компютърната индустрия в България, минало и настояще.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Кой обяснява, че е правилно целуването на задници?
    Посочването на икономическата несъстоятелност на един строй не означава целуване на задниците на онези дето живеят под друг строй.
    Имам предвид , че на снимката ,където режат лентички двамата наши гъзолизци, единия целуваше задника на Съветския съюз другия на Европейския съюз .... аз от не помня кога искам да ви обясня че разликата не е огромна , вие твърдите че сега е по добре.... а на снимката се вижда разликата (сега е по шарено)..... АЗ НЕ СЪМ ЗА КОМУНИСТИ < НИТО ЗА ДЕМОКРАТИ НИТО ЗА НИКОЙ , просто мисля че държавния глава трябва да отстоява правата на народа си , а не да ги кара да плащат и да робуват ту на едни , ту на други... Това е !!!!
    Last edited by Orm; d.m.y г., 13:43.
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Имам предвид , че на снимката ,където режат лентички двамата наши гъзолизци, единия целуваше задника на Съветския съюз другия на Европейския съюз .... аз от не помня кога искам да ви обясня че разликата не е огромна , вие твърдите че сега е по добре.... а на снимката се вижда разликата (сега е по шарено)..... АЗ НЕ СЪМ ЗА КОМУНИСТИ < НИТО ЗА ДЕМОКРАТИ НИТО ЗА НИКОЙ , просто мисля че държавния глава трябва да отстоява правата на народа си , а не да ги кара да плащат и да робуват ту на едни , ту на други... Това е !!!!
      ББ е наследник на ТЖ, ако целува някакви задници извън БГ те пак са московски.
      (По-вероятно, задниците да са си нашенски, а те от своя страна да целуват московски... огледайте се)
      Това, че дрънка за ЕС не променя фактите.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        е ти снимка
        Как жадно гледат само
        Lexus IS200

Comment

ББ е наследник на ТЖ, ако целува някакви задници извън БГ те пак са московски.
          (По-вероятно, задниците да са си нашенски, а те от своя страна да целуват московски... огледайте се)
          Това, че дрънка за ЕС не променя фактите.
          Това не променя много нещата нали ?!?!? Пак се целуват задници!!!! СПомни си поне за един ... от нашит държавни глави който не го е правил ... за съжаление , аз не се сещам . На избори при нас се ходи за да се избере , да не е най лошия вариант а не да е най добрия .. нали разбираш за какво говоря .. затова и се кефя на Лукашенко , че изобщо не му дреме кой е срещу него Путин или ЕС , той си защитава неговия народ ..... аз мисля че това е правилно.... а вече какъв строй са колко са напред това вече е друго , важното е че президента им защитава на първо място техните интереси.....искам и тука да е така (което не значи да има диктатори , или да станем комунисти или тем подобни) просто да има човек на поне едни избори на който да му личи че го е грижа за
          България... засега не виждам такъв .....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Това не променя много нещата нали ?!?!? Пак се целуват задници!!!! СПомни си поне за един ... от нашит държавни глави който не го е правил ... за съжаление , аз не се сещам . На избори при нас се ходи за да се избере , да не е най лошия вариант а не да е най добрия .. нали разбираш за какво говоря .. затова и се кефя на Лукашенко , че изобщо не му дреме кой е срещу него Путин или ЕС , той си защитава неговия народ ..... аз мисля че това е правилно.... а вече какъв строй са колко са напред това вече е друго , важното е че президента им защитава на първо място техните интереси.....искам и тука да е така (което не значи да има диктатори , или да станем комунисти или тем подобни) просто да има човек на поне едни избори на който да му личи че го е грижа за
            България... засега не виждам такъв .....
            Лукашенко защитавал техните интереси... още малко и ще повярвам.
            А в политиката винаги се избира по-малкото зло.
            За по-добро, трябва да имаш работещо общество.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Лукашенко защитавал техните интереси... още малко и ще повярвам.
              А в политиката винаги се избира по-малкото зло.
              За по-добро, трябва да имаш работещо общество.
              Всички елиминирани , или такива на които им предстои да бъдат елиминирани държавни глави , са хората които са отказали да се подчинят ..... Вземи за пример Кадафи.... ако толкова е било зле в Либия и толкова са страдали хората от тиранията му , обясни ми какво по дяволите търсиха нашите лекари там в тази мизерна страна????? А Лукашенко... , ами не знам просто не смеят да се бъркат в руска територия ... не се сещам само защо (сигурен съм че има причини) руснаците го търпят

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:01 ----------

Пак се започна ..... айде аз

Comment

Всички елиминирани , или такива на които им предстои да бъдат елиминирани държавни глави , са хората които са отказали да се подчинят ..... Вземи за пример Кадафи.... ако толкова е било зле в Либия и толкова са страдали хората от тиранията му , обясни ми какво по дяволите търсиха нашите лекари там в тази мизерна страна????? А Лукашенко... , ами не знам просто не смеят да се бъркат в руска територия ... не се сещам само защо (сигурен съм че има причини) руснаците го търпят

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:01 ----------

Пак се започна ..... айде аз
                Кадафи...
                Защо ли познавам лекари дето са били там.
                Търсили са долари, заплащане за 9 години учене и повече и денонощен стрес.
                За което у нас получаваха по-малко от механизатор в ТКЗС!!!
                Е сега ще плачем за медицина.

Но това не прави Либия чудесно място за живеене, 99% след като са поработили там са се прибрали, не са останали.

Руснаците търпят само по-силни или удобно наведени... дали е по-силен?

Comment

Вземи за пример Кадафи.... ако толкова е било зле в Либия и толкова са страдали хората от тиранията му , обясни ми какво по дяволите търсиха нашите лекари там в тази мизерна страна?????
                  Какво търсиха ли - търсиха скапаните американски долари. Това търсиха. След като скапаната ни държава не мисли за кадрите си, те сами помислиха за себе си ... Виж колко доктори напускат страната. И не само доктори - всякакви специалисти ... и неспециалисти, млади ... и не само млади ...

Comment

• Аз знам това ,идеята на изказването беше че щом дори нашите съграждани са ходили там за да изхранват семействата си , значи не е било толкова зле нали ??? Във всички случаи е било по добре от тука!!!!! Човека си плати с живота за отказа си да се подчини и да продаде народа си!!!! Докато продажниците от неговия народ го убиха !!!! Това че в либия са мусулмани и че за един европеец там не е добре, не означава че на тях не им е!!! http://www.novini.bg/news/29176-%D0%...B2%D0%B0-.html

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

Аз наистина

Comment

Аз знам това ,идеята на изказването беше че щом дори нашите съграждани са ходили там за да изхранват семействата си , значи не е било толкова зле нали ??? Във всички случаи е било по добре от тука!!!!! Човека си плати с живота за отказа си да се подчини и да продаде народа си!!!! Докато продажниците от неговия народ го убиха !!!! Това че в либия са мусулмани и че за един европеец там не е добре, не означава че на тях не им е!!! http://www.novini.bg/news/29176-%D0%...B2%D0%B0-.html

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

Аз наистина
                      Я провери как е в Норвегия и любимата ти Русия... общото (м/у тях и Либия) е, че имат петрол... различното можеш да го откриеш сам.

Comment

Я провери как е в Норвегия и любимата ти Русия... общото (м/у тях и Либия) е, че имат петрол... различното можеш да го откриеш сам.
                        Защо ли не са в ЕС .... да се чуди човек , какви блага изпускат само.....

Comment

• Норвегия може и да не е член на ЕС, но участва в свободният пазар като членка на Европейската икономическа зона и EFTA, като се има предвид, че са една от най-силно икономически развитите страни, с най-висок индекс на човешко развитие и най-висок стандарт значи могат да си позволят лукса да не се обвързват докрай в ЕС.
                          Всъщност Норвегия е една от най-изостаналите европейски държави в началото на 20 век, много по-назад от нас, но при нас идва социализъм от съветски тип, а при тях социализъм от скандинавски тип + петрол.
                          Last edited by BLUE1; d.m.y г., 17:48.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Защо ли не са в ЕС .... да се чуди човек , какви блага изпускат само.....
                            Що бягаш по тъча?

Comment

Що бягаш по тъча?
                              Защото няма смисъл , казах си мнението ти твоето, какво повече ... едно и също колко пъти ? за какво ?

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Норвегия може и да не е член на ЕС, но участва в свободният пазар като членка на Европейската икономическа зона и EFTA, като се има предвид, че са една от най-силно икономически развитите страни, с най-висок индекс на човешко развитие и най-висок стандарт значи могат да си позволят лукса да не се обвързват докрай в ЕС.
                              Всъщност Норвегия е една от най-изостаналите европейски държави в началото на 20 век, много по-назад от нас, но при нас идва социализъм от съветски тип, а при тях социализъм от скандинавски тип + петрол.
                              Не правилното е - Петрол !!!!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                                Какво търсиха ли - търсиха скапаните американски долари. Това търсиха.
                                А тук не си прав,много народ ходеше по Коми....донесоха ни хлебарките от там
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X