Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой е по голям "светец" ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тук май всички се изживяват като светци - слезте малко на Земята, за да си поговорим по човешки.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
      Прав си, че няма особен смисъл. Всъщност иронизирах Мордохай поради причината, че написа цял разказ в негов си стил, което не е лошо, но без да даде отговор на твоите въпроси, които според мен са си смислени, и отговорът им донякъде ще отговори защо в България има толкова много хора, които не вярват на църквата.
      Едва ли, аз по принцип не съм вярващ, не е заради неуредиците в църквата.Не знам защо се смята че е естествено и едва ли не задължително да се вярва в Бог.Ма ако някой намира лично удовлетворение и успокоение на съвеста си, негова си работа.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщение
        Защо се заяждате !?
        CBET - какво те прави по добър от rossenvn , казваш ,че не трябва да се заяжда ,а на свой ред се заяждаш с него!?
        mordohy
        , историята наистина е трогателна ,но в поста който си цитирал има въпроси на който не откривам отговор в историята ти.

Не е зле и ти и Росен първо да четете, а после да пишете.
        Поста ми беше по-скоро свързан с думата "гяур" , която малко хора разбират в истинското и значение. Дадох пример с близки хора, които я използуват съвсем по предназначение, а то е неверник. Пои-скоро атеист.
        А още по-горе съм писал, каквото има да пиша.
        Въпроса е, че има хора, които още живеят в 1912 година или още по-рано и не виждат по-далече от носа си. Престанете да се тресете от ксенофобия, защото тя не е нищо друго освен селски манталитет.
        Поразходете се малко по света и ще откриете, че дявола не е толкова черен, колкото го описват. Ще откриете същите хора като нас, със същите проблеми, както и същите магарета с бръснати глави, на които все някой им е крив.
        Ха наздраве!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Поста ми беше по-скоро свързан с думата "гяур" , която малко хора разбират в истинското и значение. Дадох пример с близки хора, които я използуват съвсем по предназначение, а то е неверник. Пои-скоро атеист.
          Въпроса е, че има хора, които още живеят в 1912 година или още по-рано и не виждат по-далече от носа си. Престанете да се тресете от ксенофобия, защото тя не е нищо друго освен селски манталитет.
          Поразходете се малко по света и ще откриете, че дявола не е толкова черен, колкото го описват. Ще откриете същите хора като нас, със същите проблеми, както и същите магарета с бръснати глави, на които все някой им е крив.
          Ха наздраве!
          Хм, един усети какво имах предвид, когато споменах определението гяур.
          Браво!
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• Айде, отплеснахте с теологически спорове...а попската мафия експлоатира вярата, вози се в лимузини, носи скъпи бижута и дрехи, а бедността и отчаянието са повсеместни, ислямизма е в инвазия...

Къде е църквата в цялата картинка?!? Капсулирала се е черупката си, живее на гърба на държавата....а такива самотни бойци на вярата като Боян Саръев, отец Иван и дядо Добри от време на време се превръщат в медийни звезди и не защото много сме вярващи, а просто щото поредния платен журналист няма каква медийна бомба да хвърли и иска да изплува от тинята та да го забележат и да му хвърлят кокалче
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Ако това се отнася за мен ,защото явно е така. Искам да прочетеш къде съм писал ,че искам да знам какво е "Гяур" ? Даже си ми цитирал поста ,в който са зададени въпроси и e логично щом го правиш да отговаряш на тях.
              Сега последвай собствения си съвет!
              Last edited by gogoff; d.m.y г., 13:26.
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp

Comment

Ха наздраве!
                Напълно съм съгласен с gogoff и не съм се интересувал въобще от споровете за гяури и т.н. Ако ви е интересно си направете тема, а не да подскачате. Пък обвиненията за ксенофобия и кой къде живее са черешката на лайняната торта, която сервираш. Аз нямам спомен да съм нападал някого на расов или религиозен признак! Моля, намали пиенето или се научи да четеш внимателно какво са написали другите. Ако държиш мога да ти разкажа къде и кога съм ходил, с кого съм общувал, и те уверявам, че далеч не се ограничава с Гърция .

---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:34 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Едва ли, аз по принцип не съм вярващ, не е заради неуредиците в църквата.Не знам защо се смята че е естествено и едва ли не задължително да се вярва в Бог.Ма ако някой намира лично удовлетворение и успокоение на съвеста си, негова си работа.
                Нарочно не написах да вярват в Бог, а на църквата, и имах предвид институцията. Аз уважавам БПЦърква, но след скандалите за имоти, пари, коли и т.н., неща, които някак не ми се връзват с морала на духовни лица, май не остана много да се уважава там. Единици са духовниците, които дават личен пример и се лишават заради хората.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Има една приказка запомнена от детската градина - "Който говори, за себе си говори". Личностите за които е тази приказка да се чувстват поздравени. Още повече, това че не вярвам в църквата, не ме прави Гяур. Ама нейсе, какво разбирам аз. Пътя на църквата е предначертан, все по-малко хора ще се стичат вътре, и това не е въпрос на вяра. Тази тема го доказва. Живи и здрави
                  http://hopenhagen.org/

Comment

• Докато си чакам отговорите , ето какво имам предвид:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75321

според моите виждания ,с всички лимузини на въпросните трябва да се случи същото.
                    Last edited by gogoff; d.m.y г., 12:24.

Comment

• Първоначално публикувано от Mupo Покажи съобщение
                      Има една приказка запомнена от детската градина - "Който говори, за себе си говори". Личностите за които е тази приказка да се чувстват поздравени. Още повече, това че не вярвам в църквата, не ме прави Гяур. Ама нейсе, какво разбирам аз. Пътя на църквата е предначертан, все по-малко хора ще се стичат вътре, и това не е въпрос на вяра. Тази тема го доказва. Живи и здрави
                      Именно, точно това, за което говориш е описано в светите книги, че ще се случи. Това е част от пътя към края.

---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:57 ----------

Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщение
                      Докато си чакам отговорите , ето какво имам предвид:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75321

според моите виждания ,с всички лимузини на въпросните трябва да се случи същото.
                      Ти имаш ли представа колко е голяма една митрополия.
                      Как този митрополит да изпълнява нормално своите задължения?
                      Защо определяш този кадилак за лукс, той просто е една удобна и икономична кола, която е дарена, за да може митрополитът да пътува спокойно и по-малко уморително. Това са хора на възраст все пак.
                      К.М.

Comment

• Tи сериозно ли? Не знам къде са ти завряни очите , и от къде си защото тук повечето "попове" са с AUDI A 8 , MERCEDES 600 или LAND CRUISER .Незнам за какво даже пишеш подобни смехории. На митрополита мазоли по задника ли ще му излязат ако се вози на кола за под 70 000 , 80 000?

Защо не продадат CRUISER- ите и не си вземат по една DACIA DUSTER тя е още по икономична ? Нямат нужда от пари ??
                        Last edited by gogoff; d.m.y г., 14:04.

Comment

• Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщение
                          Tи сериозно ли? Не знам къде са ти завряни очите , и от къде си защото тук повечето "попове" са с AUDI A 8 , MERCEDES 600 или LAND CRUISER .Незнам за какво даже пишеш подобни смехории. На митрополита мазоли по задника ли ще му излязат ако се вози на кола за под 70 000 , 80 000?

Защо не продадат CRUISER- ите и не си вземат по една DACIA DUSTER тя е още по икономична ? Нямат нужда от пари ??
                          Покажи ни ги тези свещеници, ще ми е интересно да ги видя. Но, ако лъжеш, лошо.
                          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 19:11.
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Покажи ни ги тези свещеници, ще ми е интересно да ги видя. Но, ако лъжеш, лошо.
                            Пловдивска митрополия. Попа е Николай. Често съм посещавал митрополията и като виждам автопарка и лукса в които живеят, някак си губя връзката между Исус и тия наричащи себе си Божи служители.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Пловдивска митрополия. Попа е Николай. Често съм посещавал митрополията и като виждам автопарка и лукса в които живеят, някак си губя връзката между Исус и тия наричащи себе си Божи служители.
                              Очакван отговор. И сега осъзнаваш ли, колко е нелепо това.
                              Сега цялата тема ще се завърти около този митрополит.
                              Една пчела кошер затрива само в БГ.
                              Да не говорим, че лично аз не виждам проблем в скъпите вещи, всеки има някакви слабости.
                              К.М.

Comment

• Не е само той! А кошера Християнство в България е затрит още когато са хвръкнали главите на най-знатните родове за да се наложи вярата. Ние българите може да сме всякакви, но не сме и християни.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X