Тук май всички се изживяват като светци - слезте малко на Земята, за да си поговорим по човешки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой е по голям "светец" ?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеПрав си, че няма особен смисъл. Всъщност иронизирах Мордохай поради причината, че написа цял разказ в негов си стил, което не е лошо, но без да даде отговор на твоите въпроси, които според мен са си смислени, и отговорът им донякъде ще отговори защо в България има толкова много хора, които не вярват на църквата.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщениеЗащо се заяждате !?
CBET - какво те прави по добър от rossenvn , казваш ,че не трябва да се заяжда ,а на свой ред се заяждаш с него!?
mordohy , историята наистина е трогателна ,но в поста който си цитирал има въпроси на който не откривам отговор в историята ти.
Поста ми беше по-скоро свързан с думата "гяур" , която малко хора разбират в истинското и значение. Дадох пример с близки хора, които я използуват съвсем по предназначение, а то е неверник. Пои-скоро атеист.
А още по-горе съм писал, каквото има да пиша.
Въпроса е, че има хора, които още живеят в 1912 година или още по-рано и не виждат по-далече от носа си. Престанете да се тресете от ксенофобия, защото тя не е нищо друго освен селски манталитет.
Поразходете се малко по света и ще откриете, че дявола не е толкова черен, колкото го описват. Ще откриете същите хора като нас, със същите проблеми, както и същите магарета с бръснати глави, на които все някой им е крив.
Ха наздраве!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе е зле и ти и Росен първо да четете, а после да пишете.
Поста ми беше по-скоро свързан с думата "гяур" , която малко хора разбират в истинското и значение. Дадох пример с близки хора, които я използуват съвсем по предназначение, а то е неверник. Пои-скоро атеист.
Въпроса е, че има хора, които още живеят в 1912 година или още по-рано и не виждат по-далече от носа си. Престанете да се тресете от ксенофобия, защото тя не е нищо друго освен селски манталитет.
Поразходете се малко по света и ще откриете, че дявола не е толкова черен, колкото го описват. Ще откриете същите хора като нас, със същите проблеми, както и същите магарета с бръснати глави, на които все някой им е крив.
Ха наздраве!
Браво!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Айде, отплеснахте с теологически спорове...а попската мафия експлоатира вярата, вози се в лимузини, носи скъпи бижута и дрехи, а бедността и отчаянието са повсеместни, ислямизма е в инвазия...
Къде е църквата в цялата картинка?!? Капсулирала се е черупката си, живее на гърба на държавата....а такива самотни бойци на вярата като Боян Саръев, отец Иван и дядо Добри от време на време се превръщат в медийни звезди и не защото много сме вярващи, а просто щото поредния платен журналист няма каква медийна бомба да хвърли и иска да изплува от тинята та да го забележат и да му хвърлят кокалчеMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе е зле и ти и Росен първо да четете, а после да пишете.
Сега последвай собствения си съвет!Last edited by gogoff; d.m.y г., 13:26.Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp
Comment
-
Ха наздраве!.
---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:34 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕдва ли, аз по принцип не съм вярващ, не е заради неуредиците в църквата.Не знам защо се смята че е естествено и едва ли не задължително да се вярва в Бог.Ма ако някой намира лично удовлетворение и успокоение на съвеста си, негова си работа.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Има една приказка запомнена от детската градина - "Който говори, за себе си говори". Личностите за които е тази приказка да се чувстват поздравени. Още повече, това че не вярвам в църквата, не ме прави Гяур. Ама нейсе, какво разбирам аз. Пътя на църквата е предначертан, все по-малко хора ще се стичат вътре, и това не е въпрос на вяра. Тази тема го доказва. Живи и здрави
Comment
-
Докато си чакам отговорите , ето какво имам предвид:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75321
според моите виждания ,с всички лимузини на въпросните трябва да се случи същото.Last edited by gogoff; d.m.y г., 12:24.Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Mupo Покажи съобщениеИма една приказка запомнена от детската градина - "Който говори, за себе си говори". Личностите за които е тази приказка да се чувстват поздравени. Още повече, това че не вярвам в църквата, не ме прави Гяур. Ама нейсе, какво разбирам аз. Пътя на църквата е предначертан, все по-малко хора ще се стичат вътре, и това не е въпрос на вяра. Тази тема го доказва. Живи и здрави
---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:57 ----------
Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщениеДокато си чакам отговорите , ето какво имам предвид:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75321
според моите виждания ,с всички лимузини на въпросните трябва да се случи същото.
Как този митрополит да изпълнява нормално своите задължения?
Защо определяш този кадилак за лукс, той просто е една удобна и икономична кола, която е дарена, за да може митрополитът да пътува спокойно и по-малко уморително. Това са хора на възраст все пак."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Tи сериозно ли? Не знам къде са ти завряни очите , и от къде си защото тук повечето "попове" са с AUDI A 8 , MERCEDES 600 или LAND CRUISER .Незнам за какво даже пишеш подобни смехории. На митрополита мазоли по задника ли ще му излязат ако се вози на кола за под 70 000 , 80 000?
Защо не продадат CRUISER- ите и не си вземат по една DACIA DUSTER тя е още по икономична ? Нямат нужда от пари ??Last edited by gogoff; d.m.y г., 14:04.Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщениеTи сериозно ли? Не знам къде са ти завряни очите , и от къде си защото тук повечето "попове" са с AUDI A 8 , MERCEDES 600 или LAND CRUISER .Незнам за какво даже пишеш подобни смехории. На митрополита мазоли по задника ли ще му излязат ако се вози на кола за под 70 000 , 80 000?
Защо не продадат CRUISER- ите и не си вземат по една DACIA DUSTER тя е още по икономична ? Нямат нужда от пари ??Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 19:11."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПокажи ни ги тези свещеници, ще ми е интересно да ги видя. Но, ако лъжеш, лошо.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеПловдивска митрополия. Попа е Николай. Често съм посещавал митрополията и като виждам автопарка и лукса в които живеят, някак си губя връзката между Исус и тия наричащи себе си Божи служители.
Сега цялата тема ще се завърти около този митрополит.
Една пчела кошер затрива само в БГ.
Да не говорим, че лично аз не виждам проблем в скъпите вещи, всеки има някакви слабости."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment