Първоначално публикувано от BLUE1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой е по голям "светец" ?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПокажи ни ги тези свещеници, ще ми е интересно да ги видя. Но, ако лъжеш, лошо.
Искаш да ти показвам очевидното , явно не искаш да приемеш реалността
Достатъчно е да си пуснеш новините и да видиш..Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp
Comment
-
........а едно време исках да ставам поп в Гърция ама жената не се нави да става попадия....та щом аз съм искал и съм можел да стана поп направете си сметката кви са светии.....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщениеТи задаваш несериозни въпроси !
Искаш да ти показвам очевидното , явно не искаш да приемеш реалността
Достатъчно е да си пуснеш новините и да видиш.."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТова е твоят голям проблем. Черпиш селектирана, подбрана, манипулативна и необективна информация.
Искаш да кажеш ,че нарочно им дават колите за да могат да ги снимат с тях ли!?
Освен това никъде не съм казвал ,че всички са така!Last edited by gogoff; d.m.y г., 13:45.Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщениеАз проблеми нямам
Искаш да кажеш ,че нарочно им дават колите за да могат да ги снимат с тях ли!?
Освен това никъде не съм казвал ,че всички са така!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМай се оказа, че само един е така.Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщениеТова са констатации и монолог, общо взето двамата с тебе развалихме темата
Не се повеждай по господата със "слабите" клавиатури, за които писането на повече от три изречения и писането на над три поста е тролене.
За този с късата пишка, онзи с дългата е гаден мутант."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеПрав си, ама защо по дяволите ни наричаш мутанти?!
Мечтаеш ли? ххаха"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Разговорите с теб никак не са трудни, просто са ориентирани към елементарно-скучния тон на комплексарски подмятания и колкото и да се опитва целия форум за се отърве от досадния ти монолог, факт е, че се налага да четем поредните ти разтегливи брътвежи, гравитиращи около безцветната ти и незначителна, но грубо натрапваща се в интернет особа!
Та в този ред на мисли, съвсем откровено ти се подигравам.....sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеРазговорите с теб никак не са трудни, просто са ориентирани към елементарно-скучния тон на комплексарски подмятания и колкото и да се опитва целия форум за се отърве от досадния ти монолог, факт е, че се налага да четем поредните ти разтегливи брътвежи, гравитиращи около безцветната ти и незначителна, но грубо натрапваща се в интернет особа!
Та в този ред на мисли, съвсем откровено ти се подигравам.....
Не осъзнаваш контактът ти с мен колко положително се отразява върху начина ти на изразяване и мислене.
Израстваш пред очите ми."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment