Известие

Collapse
No announcement yet.

Президентска република ли сме?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе момчета ние нямаме държава , вие спорите за формата на управление.Хаос и анархия и то организирани от полуидиоти -това е днешна България.
    Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Обоснови издишането...
      Издишането идва от расите - защо фактически са 3 големи. И като как така всичко е тръгнало от Азия....
      А иначе е интересно наистина, кой точно закон е нарушил президента с напускането на церемонията ?
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
        Абе момчета ние нямаме държава , вие спорите за формата на управление.Хаос и анархия и то организирани от полуидиоти -това е днешна България.
        Така си е, нямаме държава, а само имитация - този случай беше показателен.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
          Издишането идва от расите - защо фактически са 3 големи. И като как така всичко е тръгнало от Азия....
          А иначе е интересно наистина, кой точно закон е нарушил президента с напускането на церемонията ?
          От каква Азия?
          Говорехме за произход на видовете, не за произход на човека, те са две различни работи, по които Дарвин е писал и работил. А и защо за Бога всички очквате един научен труд да изясни абсолютно всичко, да Ви го смели сдъвка на езика на лаика в тази сфера.
          Убеден съм, че ти "Произход на видовете" не си чел

Президентът има представителна функция, той е длъжен да представлява държавата при различни церемонии.
          Аз така го тълкувам.

---------- Post added at 06:54 ---------- Previous post was at 06:51 ----------

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
          Питай братовчед си,питекантропа или се вгледай в леля си по кроманьонска линия.Ае стига глупости!

Да се бориш срещу тези които те дразнят е като да се бориш срещу дървеници,неприятно,гнусно и винаги безмислено.
          Общувал ли си наживо с орангутан или шимпанзе?
          Аз да, през решетки или през стъкло.
          Дори начинът по-който си барат пишките е същият, по който ти го правиш.
          Проблемът е, че ние хората все си мислим, че сме нещо уникално клонящо към съвършенство, а всъщност не сме.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

От каква Азия?
            Говорехме за произход на видовете, не за произход на човека, те са две различни работи, по които Дарвин е писал и работил. А и защо за Бога всички очквате един научен труд да изясни абсолютно всичко, да Ви го смели сдъвка на езика на лаика в тази сфера.
            Убеден съм, че ти "Произход на видовете" не си чел

Президентът има представителна функция, той е длъжен да представлява държавата при различни церемонии.
            Аз така го тълкувам....
            Ами то е едно и също, просто намалих множеството до по-леснообработваема извадка. Не съм чел "великия" труд на Дарвин, защото не си падам по тази наука. Интересувам от различни неща и области, но в малко се задълбавам. Но се интересувам и от различните мнения. Ето ти едно по този въпрос:
            http://www.evolutsionataizmama.com/chapter3.php

А относно Азия - една от теориите е, че човечеството се е разпространило по света от там...

P.S. Все още не виждам кой точно член на Конституцията е нарушил президента
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Ами то е едно и също, просто намалих множеството до по-леснообработваема извадка. Не съм чел "великия" труд на Дарвин, защото не си падам по тази наука. Интересувам от различни неща и области, но в малко се задълбавам. Но се интересувам и от различните мнения. Ето ти едно по този въпрос:
              http://www.evolutsionataizmama.com/chapter3.php

А относно Азия - една от теориите е, че човечеството се е разпространило по света от там...

P.S. Все още не виждам кой точно член на Конституцията е нарушил президента
              Е не, моля те, само не ми пускай теории на теисти, на хора вярващи в сътворението. Там базата е различна, основата е различна, не става
              диалог.

чл. 1, ал. 1 е погазен
              Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 19:08.
              К.М.

Comment

Абе нещо не разбирам-когато някой постъпи правилно, все някой реве.Като не постъпи правилно пък, също има рев.
                В конкретния случай - няма решение на конституционен съд, не виждам как пък се реши, че има нарушение на закона и в частност Конституцията?!
                Според мен пък няма никакво нарушение.
                Но какво мисля аз, Прасчо или Болен Лидеров например няма значение, а има Конституционен съд и начин, по който той се произнася.
                Аре стига празни приказки-за пореден път настоящия президент постъпи правилно, не че ми е любимец, нито пък е безгрешен в други случаи. Но този път евала.Разкара една дърта (па и разгонена все още) далавераджийка от висок пост в държавата ни!!
                Last edited by fred; d.m.y г., 19:38.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Абе нещо не разбирам-когато някой постъпи правилно, все някой реве.Като не постъпи правилно пък, също има рев.
                  В конкретния случай - няма решение на конституционен съд, не виждам как пък се реши, че има нарушение на закона и в частност Конституцията?!
                  Но какво мисля аз, Прасчо или Болен Лидеров например няма значение, а има Конституционен съд и начин, по който той се произнася.
                  Аре стига празни приказки-за пореден път настоящия президент постъпи правилно, не че ми е любимец, нито пък е безгрешен в други случаи. Но този път евала.Разкара една дърта (па и разгонена все още) далавераджийка от висок пост в държавата ни!!
                  Не съм много запознат, но за да се произнесе Конституционния съд, трябва да са изпълнени следните условия:

"Чл. 150. (1) Конституционният съд действа по инициатива най-малко на една пета от народните представители, президента, Министерския съвет, Върховния касационен съд, Върховния административен съд и главния прокурор. Спорове за компетентност по т. 3 на ал. 1 от предходния член могат да се повдигат и от общинските съвети.
                  (2) Когато установят несъответствие между закона и Конституцията, Върховният касационен съд или Върховният административен съд спират производството по делото и внасят въпроса в Конституционния съд."

Досега не съм чул някой от изброените да е проявил такава инициатива. А че е правилно действието на президента съм напълно съгласен. Още повече не вярвам да нарушава конституцията, защото това му действие вероятно е обмисляно предварително от юристи - иначе би било прекалено аматьорско.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Е не, моля те, само не ми пускай теории на теисти, на хора вярващи в сътворението. Там базата е различна, основата е различна, не става
                    диалог.

чл. 1, ал. 1 е погазен
                    А, то щото самият Дарвин не е бил теист...
                    Не само, че е учил богословие, ами на всичкото отдолу е бил и един от първенците в учението...
                    И ако е вярна неговата теория, как тогава може да се обясни почти целия животински вид в Австралия, който няма грам аналог никъде другаде по света? Или викаш местния хабитат е друга бира

Ти къде видя Плевналиев да каже "България не е република с парламентарно управление, защото аз като Луи XIV, съм слънцето на тази земя..."
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      За себе си винаги съм бил убеден, че хората, които най-много реват срещу народния съд, всъщност мислят точно като хората участвали в него.
                      Тук попадаш и ти Фреди.
                      Обвини една жена без да има дори разследване срещу нея.
                      Но какво се изненадвам това е просто начин на мислене, не по-различен от този на онези пращали на заточение хора за нищо.
                      К.М.

Comment

Обвини една жена без да има дори разследване срещу нея.
                        В случая това не е от голямо значение - важното е, че е компрометирана по един или друг начин, а това е достатъчно. А когато и ако прокуратура си свърши работата, ще стане ясно дали е виновна или не.
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

А, то щото самият Дарвин не е бил теист...
                          Не само, че е учил богословие, ами на всичкото отдолу е бил и един от първенците в учението...
                          И ако е вярна неговата теория, как тогава може да се обясни почти целия животински вид в Австралия, който няма грам аналог никъде другаде по света? Или викаш местния хабитат е друга бира

Ти къде видя Плевналиев да каже "България не е република с парламентарно управление, защото аз като Луи XIV, съм слънцето на тази земя..."
                          Плевнелиев не зачете избор на парламента в една парламентарна република.
                          Това за Австралия е нелепо
                          То си има обяснение, биогеография знаеш ли какво е.
                          Провери кога се е отделил този континент.
                          Кое е толкова различното в Австралия
                          Торбести животни е имало и на други места.
                          Ти ако се родиш в богато семейство във Великобритания в онези години рок звезда ли ще станеш или ще те пратят да учиш богословие.
                          Адски трудно му е било да се обърне, но е успял и то как само е успял, обръщайки целия свят и всички представи за земята наопаки.

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:27 ----------

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                          В случая това не е от голямо значение - важното е, че е компрометирана по един или друг начин, а това е достатъчно. А когато и ако прокуратура си свърши работата, ще стане ясно дали е виновна или не.
                          Но не е президентът персоната, която трябваше да направи това.
                          Иначе съм напълно съгласен, че тя е компрометирана!
                          Но къде е парламентарното мнозинство, се пита в загадката и защо те я защитиха? Фидосова, Цачева та и Цветанов.
                          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 21:35.
                          К.М.

Comment

Но не е президентът персоната, която трябваше да направи това.
                            Иначе съм напълно съгласен, че тя е компрометирана!
                            Но къде е парламентарното мнозинство, се пита в загадката и защо те я защитиха? Фидосова, Цачева та и Цветанов.
                            Как къде е Парламентът - крие се! Най-нагло! Доколкото разбрах, от прокуратурата са им били изпратили сведението, че срещу нея има разследване и те, въпреки че са го знаели, са я номинирали. След като сите за заедно - опозиция и управляващи, кой друг трябва да им свърши работата?

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                              Как къде е Парламентът - крие се! Най-нагло! Доколкото разбрах, от прокуратурата са им били изпратили сведението, че срещу нея има разследване и те, въпреки че са го знаели, са я номинирали. След като сите за заедно - опозиция и управляващи, кой друг трябва да им свърши работата?
                              Срещу нея няма разследване!
                              Разследването е срещу човек, който се предполага, че е неин познат

Не може човек на такъв пост да гази закона.
                              Той може да си каже "болката", но не и да напуска церемонията.
                              Има си съд за доказване на вина и парламент за избор.
                              К.М.

Comment

Плевнелиев не зачете избор на парламента в една парламентарна република.
                                Това за Австралия е нелепо
                                То си има обяснение, биогеография знаеш ли какво е.
                                Провери кога се е отделил този континент.
                                Кое е толкова различното в Австралия
                                Торбести животни е имало и на други места.
                                Ти ако се родиш в богато семейство във Великобритания в онези години рок звезда ли ще станеш или ще те пратят да учиш богословие.
                                Адски трудно му е било да се обърне, но е успял и то как само е успял, обръщайки целия свят и всички представи за земята наопаки.....
                                Плевнелиев зачете избора на НС-то, просто спести поредното унижение на България, по единствения възможен за него начин. В днешната преса е казал мотивите си
                                Ако може да се вярва на БАН, то през неогена "почти половината от съвременните семейства бозайници и птици са се появили, а в края на периода се появяват човекоподобните маймуни и човекът". През същият период е и отделянето на Австралия. Значи простата логика подсказва, че би трябвало да няма това рязко разделяне на видовете. А както всички знаем, те са уникални и единствени на земята. Ти попита къде издиша теорията му и аз ти посочих. А по това време всички учени са творили в "религиозна" среда.
                                145, 1.6 boxer
                                156, 2.4 JTD - ex
                                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
                                X