Абе момчета ние нямаме държава , вие спорите за формата на управление.Хаос и анархия и то организирани от полуидиоти -това е днешна България.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Президентска република ли сме?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОбоснови издишането...
А иначе е интересно наистина, кой точно закон е нарушил президента с напускането на церемонията ?145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеАбе момчета ние нямаме държава , вие спорите за формата на управление.Хаос и анархия и то организирани от полуидиоти -това е днешна България.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеИздишането идва от расите - защо фактически са 3 големи. И като как така всичко е тръгнало от Азия....
А иначе е интересно наистина, кой точно закон е нарушил президента с напускането на церемонията ?
Говорехме за произход на видовете, не за произход на човека, те са две различни работи, по които Дарвин е писал и работил. А и защо за Бога всички очквате един научен труд да изясни абсолютно всичко, да Ви го смели сдъвка на езика на лаика в тази сфера.
Убеден съм, че ти "Произход на видовете" не си чел
Президентът има представителна функция, той е длъжен да представлява държавата при различни церемонии.
Аз така го тълкувам.
---------- Post added at 06:54 ---------- Previous post was at 06:51 ----------
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеПитай братовчед си,питекантропа или се вгледай в леля си по кроманьонска линия.Ае стига глупости!
Да се бориш срещу тези които те дразнят е като да се бориш срещу дървеници,неприятно,гнусно и винаги безмислено.
Аз да, през решетки или през стъкло.
Дори начинът по-който си барат пишките е същият, по който ти го правиш.
Проблемът е, че ние хората все си мислим, че сме нещо уникално клонящо към съвършенство, а всъщност не сме.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОт каква Азия?
Говорехме за произход на видовете, не за произход на човека, те са две различни работи, по които Дарвин е писал и работил. А и защо за Бога всички очквате един научен труд да изясни абсолютно всичко, да Ви го смели сдъвка на езика на лаика в тази сфера.
Убеден съм, че ти "Произход на видовете" не си чел
Президентът има представителна функция, той е длъжен да представлява държавата при различни церемонии.
Аз така го тълкувам....
http://www.evolutsionataizmama.com/chapter3.php
А относно Азия - една от теориите е, че човечеството се е разпространило по света от там...
P.S. Все още не виждам кой точно член на Конституцията е нарушил президента145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеАми то е едно и също, просто намалих множеството до по-леснообработваема извадка. Не съм чел "великия" труд на Дарвин, защото не си падам по тази наука. Интересувам от различни неща и области, но в малко се задълбавам. Но се интересувам и от различните мнения. Ето ти едно по този въпрос:
http://www.evolutsionataizmama.com/chapter3.php
А относно Азия - една от теориите е, че човечеството се е разпространило по света от там...
P.S. Все още не виждам кой точно член на Конституцията е нарушил президента
диалог.
чл. 1, ал. 1 е погазенLast edited by Susscrofa; d.m.y г., 19:08."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Абе нещо не разбирам-когато някой постъпи правилно, все някой реве.Като не постъпи правилно пък, също има рев.
В конкретния случай - няма решение на конституционен съд, не виждам как пък се реши, че има нарушение на закона и в частност Конституцията?!
Според мен пък няма никакво нарушение.
Но какво мисля аз, Прасчо или Болен Лидеров например няма значение, а има Конституционен съд и начин, по който той се произнася.
Аре стига празни приказки-за пореден път настоящия президент постъпи правилно, не че ми е любимец, нито пък е безгрешен в други случаи. Но този път евала.Разкара една дърта (па и разгонена все още) далавераджийка от висок пост в държавата ни!!Last edited by fred; d.m.y г., 19:38.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАбе нещо не разбирам-когато някой постъпи правилно, все някой реве.Като не постъпи правилно пък, също има рев.
В конкретния случай - няма решение на конституционен съд, не виждам как пък се реши, че има нарушение на закона и в частност Конституцията?!
Но какво мисля аз, Прасчо или Болен Лидеров например няма значение, а има Конституционен съд и начин, по който той се произнася.
Аре стига празни приказки-за пореден път настоящия президент постъпи правилно, не че ми е любимец, нито пък е безгрешен в други случаи. Но този път евала.Разкара една дърта (па и разгонена все още) далавераджийка от висок пост в държавата ни!!
"Чл. 150. (1) Конституционният съд действа по инициатива най-малко на една пета от народните представители, президента, Министерския съвет, Върховния касационен съд, Върховния административен съд и главния прокурор. Спорове за компетентност по т. 3 на ал. 1 от предходния член могат да се повдигат и от общинските съвети.
(2) Когато установят несъответствие между закона и Конституцията, Върховният касационен съд или Върховният административен съд спират производството по делото и внасят въпроса в Конституционния съд."
Досега не съм чул някой от изброените да е проявил такава инициатива. А че е правилно действието на президента съм напълно съгласен. Още повече не вярвам да нарушава конституцията, защото това му действие вероятно е обмисляно предварително от юристи - иначе би било прекалено аматьорско.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕ не, моля те, само не ми пускай теории на теисти, на хора вярващи в сътворението. Там базата е различна, основата е различна, не става
диалог.
чл. 1, ал. 1 е погазен
Не само, че е учил богословие, ами на всичкото отдолу е бил и един от първенците в учението...
И ако е вярна неговата теория, как тогава може да се обясни почти целия животински вид в Австралия, който няма грам аналог никъде другаде по света? Или викаш местния хабитат е друга бира
Ти къде видя Плевналиев да каже "България не е република с парламентарно управление, защото аз като Луи XIV, съм слънцето на тази земя..."145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАбе нещо не разбирам-когато някой постъпи правилно, все някой реве.Като не постъпи правилно пък, също има рев.
Аре стига празни приказки-за пореден път настоящия президент постъпи правилно, не че ми е любимец, нито пък е безгрешен в други случаи. Но този път евала.Разкара една дърта (па и разгонена все още) далавераджийка от висок пост в държавата ни!!
Тук попадаш и ти Фреди.
Обвини една жена без да има дори разследване срещу нея.
Но какво се изненадвам това е просто начин на мислене, не по-различен от този на онези пращали на заточение хора за нищо."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОбвини една жена без да има дори разследване срещу нея.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеА, то щото самият Дарвин не е бил теист...
Не само, че е учил богословие, ами на всичкото отдолу е бил и един от първенците в учението...
И ако е вярна неговата теория, как тогава може да се обясни почти целия животински вид в Австралия, който няма грам аналог никъде другаде по света? Или викаш местния хабитат е друга бира
Ти къде видя Плевналиев да каже "България не е република с парламентарно управление, защото аз като Луи XIV, съм слънцето на тази земя..."
Това за Австралия е нелепо
То си има обяснение, биогеография знаеш ли какво е.
Провери кога се е отделил този континент.
Кое е толкова различното в Австралия
Торбести животни е имало и на други места.
Ти ако се родиш в богато семейство във Великобритания в онези години рок звезда ли ще станеш или ще те пратят да учиш богословие.
Адски трудно му е било да се обърне, но е успял и то как само е успял, обръщайки целия свят и всички представи за земята наопаки.
---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:27 ----------
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеВ случая това не е от голямо значение - важното е, че е компрометирана по един или друг начин, а това е достатъчно. А когато и ако прокуратура си свърши работата, ще стане ясно дали е виновна или не.
Иначе съм напълно съгласен, че тя е компрометирана!
Но къде е парламентарното мнозинство, се пита в загадката и защо те я защитиха? Фидосова, Цачева та и Цветанов.Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 21:35."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Но не е президентът персоната, която трябваше да направи това.
Иначе съм напълно съгласен, че тя е компрометирана!
Но къде е парламентарното мнозинство, се пита в загадката и защо те я защитиха? Фидосова, Цачева та и Цветанов.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеКак къде е Парламентът - крие се! Най-нагло! Доколкото разбрах, от прокуратурата са им били изпратили сведението, че срещу нея има разследване и те, въпреки че са го знаели, са я номинирали. След като сите за заедно - опозиция и управляващи, кой друг трябва да им свърши работата?
Разследването е срещу човек, който се предполага, че е неин познат
Не може човек на такъв пост да гази закона.
Той може да си каже "болката", но не и да напуска церемонията.
Има си съд за доказване на вина и парламент за избор."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПлевнелиев не зачете избор на парламента в една парламентарна република.
Това за Австралия е нелепо
То си има обяснение, биогеография знаеш ли какво е.
Провери кога се е отделил този континент.
Кое е толкова различното в Австралия
Торбести животни е имало и на други места.
Ти ако се родиш в богато семейство във Великобритания в онези години рок звезда ли ще станеш или ще те пратят да учиш богословие.
Адски трудно му е било да се обърне, но е успял и то как само е успял, обръщайки целия свят и всички представи за земята наопаки.....
Ако може да се вярва на БАН, то през неогена "почти половината от съвременните семейства бозайници и птици са се появили, а в края на периода се появяват човекоподобните маймуни и човекът". През същият период е и отделянето на Австралия. Значи простата логика подсказва, че би трябвало да няма това рязко разделяне на видовете. А както всички знаем, те са уникални и единствени на земята. Ти попита къде издиша теорията му и аз ти посочих. А по това време всички учени са творили в "религиозна" среда.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
Comment