Първоначално публикувано от Kuker
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гласувахте ли на Референдума и как?
Collapse
X
-
-
Гласувах с "ДА" на въпроса който беше зададен в бюлетината! А именно: "Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждането на нова ядрена електроцентрала?"
Ядрен специалист се става след многогодишно обучение и последваща няколко годишна практика.
За сравнение за камериерка, сервитьор, барман и т.н. обслужващ персонал в туризма има няколко месечни курсове!
За мен не е все едно дали ние сме нация от специалисти или от обслужващ персонал.
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеАбсолютно! Гласувах с "НЕ"! "НЕ" на заробването на държавата с над 20 000 000 000, които аз и вие, и нашите деца ще изплащаме поне няколко десетилетия ... Баси демагозите: "развитието на енергетиката" - дрън-дрън ... Те и в момента не могат да натоварят наличните мощности, та камо ли нова централа, още повече АЕЦ!!!
На тия дето развиват теорията, че произвеждаме повече от колкото ни е необходимо:
http://gikotev.blog.bg/drugi/2013/01...akonno.1044618
Основният въпрос тук е защо се претоварват над номинала реакторите ако няма потребление?
http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/02...ot_tazi_nosht/
Недостиг от 400 MW!!! И това при почти тотално ликвидирана индустрия!!!Last edited by CBET; d.m.y г., 21:09.
Comment
-
Парадоксалното в цялата работа е това, че от всички най-много искат ядрената централа хората от Белене и региона.
А в нормалните страни хората обикновено протестират срещу строеж на такива централи там където живеят.
Това означава, че много сме го закъсали.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
срам
Какво заслужаваме като народ и какво очакваме да ни се случи когато 80% не се интересуват какво се случва в държавата? Те не казват Да не казват и Не. Даже празна бюлетина не пускат. Но пък всички са с претенцииAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Аз пък предварително си дадох сметка, че нямам достатъчно достоверна (по моите разбирания) информация по и без това сбъркания въпрос, за да дам обективен отговор. И затова, пак предварително, реших да гласувам с обратното на това, за което призове банкянската тиква. Това е, защото категорично смятам, че неговите решения са пълна противоположност на правилните и по-голям неможар от него досега не беше се пръквалТочно поради тая причина гласувах с ДА
И без това беше ясно, че каквито и да са резултатите, и тиквейшият, и Дмитриевич ще се обявят за победители, както и стана. Че и Костов, че и Кунева... че и Капонката...Май само ние сме губещи, щото милиончетата си ги похарчиха.
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеАбсолютно! Гласувах с "НЕ"! "НЕ" на заробването на държавата с над 20 000 000 000, които аз и вие, и нашите деца ще изплащаме поне няколко десетилетия ... Баси демагозите: "развитието на енергетиката" - дрън-дрън ... Те и в момента не могат да натоварят наличните мощности, та камо ли нова централа, още повече АЕЦ!!!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеКакво заслужаваме като народ и какво очакваме да ни се случи когато 80% не се интересуват какво се случва в държавата? Те не казват Да не казват и Не. Даже празна бюлетина не пускат. Но пък всички са с претенции
Неучастието ми е форма за неговата невалидност, предвид законовите изисквания за валидност. По този начин се действа и в други държави.Last edited by fred; d.m.y г., 22:54.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеКакво заслужаваме като народ и какво очакваме да ни се случи когато 80% не се интересуват какво се случва в държавата? Те не казват Да не казват и Не. Даже празна бюлетина не пускат. Но пък всички са с претенцииПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеКакво заслужаваме като народ и какво очакваме да ни се случи когато 80% не се интересуват какво се случва в държавата? Те не казват Да не казват и Не. Даже празна бюлетина не пускат. Но пък всички са с претенции
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Не гласувах. Но пиша с въпрос към някой който е - как така по медиите показват подробни статистики за това от кои партии са гласували и каква част от тях за /да или /не. Питаха ли ви дали сте подръжници на някоя партия, или да формулирам въпроса си така - как разбират кой от коя партия е ?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБи ли казал колко АЕЦ са построени или не с референдум.Интересувам се какво става в държавата и досега ми е ясно че няма специалисти които да вземат решение.Освен може би баба Гицка от не знам кое си село.Интересно защо няма референдум примерно за дюните - дали са дюни или не.И там не могат да решат.Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСилно се надявам, че не обясняваш ниската активност в референдума с безхаберието на хората. Лично аз обясних личните ми мотиви малко по-нагоре. И знам, че много хора са изхождали от същите съображения, но не и от безхаберие.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеНе гласувах. Но пиша с въпрос към някой който е - как така по медиите показват подробни статистики за това от кои партии са гласували и каква част от тях за /да или /не. Питаха ли ви дали сте подръжници на някоя партия, или да формулирам въпроса си така - как разбират кой от коя партия е ?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеНе гласувах. Но пиша с въпрос към някой който е - как така по медиите показват подробни статистики за това от кои партии са гласували и каква част от тях за /да или /не. Питаха ли ви дали сте подръжници на някоя партия, или да формулирам въпроса си така - как разбират кой от коя партия е ?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment