Известие

Collapse
No announcement yet.

Гласувахте ли на Референдума и как?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
    Потвърждавам, че гласувах с "НЕ", но въпросът е некоректен... или отговора..!
    По-принцип съм "ЗА" развитието на каквото и да било... стига да има положителен ефект за държавата, но гласувам с "НЕ" за Белене.
    Абсолютно! Гласувах с "НЕ"! "НЕ" на заробването на държавата с над 20 000 000 000, които аз и вие, и нашите деца ще изплащаме поне няколко десетилетия ... Баси демагозите: "развитието на енергетиката" - дрън-дрън ... Те и в момента не могат да натоварят наличните мощности, та камо ли нова централа, още повече АЕЦ!!!

Comment

Гласувах с "ДА" на въпроса който беше зададен в бюлетината! А именно: "Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждането на нова ядрена електроцентрала?"

Ядрен специалист се става след многогодишно обучение и последваща няколко годишна практика.

За сравнение за камериерка, сервитьор, барман и т.н. обслужващ персонал в туризма има няколко месечни курсове!

За мен не е все едно дали ние сме нация от специалисти или от обслужващ персонал.

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      Абсолютно! Гласувах с "НЕ"! "НЕ" на заробването на държавата с над 20 000 000 000, които аз и вие, и нашите деца ще изплащаме поне няколко десетилетия ... Баси демагозите: "развитието на енергетиката" - дрън-дрън ... Те и в момента не могат да натоварят наличните мощности, та камо ли нова централа, още повече АЕЦ!!!

На тия дето развиват теорията, че произвеждаме повече от колкото ни е необходимо:

http://gikotev.blog.bg/drugi/2013/01...akonno.1044618

Основният въпрос тук е защо се претоварват над номинала реакторите ако няма потребление?

http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/02...ot_tazi_nosht/

Недостиг от 400 MW!!! И това при почти тотално ликвидирана индустрия!!!
      Last edited by CBET; d.m.y г., 21:09.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

БеляНЕ

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Парадоксалното в цялата работа е това, че от всички най-много искат ядрената централа хората от Белене и региона.

А в нормалните страни хората обикновено протестират срещу строеж на такива централи там където живеят.

Това означава, че много сме го закъсали.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

срам

Какво заслужаваме като народ и какво очакваме да ни се случи когато 80% не се интересуват какво се случва в държавата? Те не казват Да не казват и Не. Даже празна бюлетина не пускат. Но пък всички са с претенции
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Гласувах с "ДА".
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Аз пък предварително си дадох сметка, че нямам достатъчно достоверна (по моите разбирания) информация по и без това сбъркания въпрос, за да дам обективен отговор. И затова, пак предварително, реших да гласувам с обратното на това, за което призове банкянската тиква. Това е, защото категорично смятам, че неговите решения са пълна противоположност на правилните и по-голям неможар от него досега не беше се пръквал Точно поради тая причина гласувах с ДА И без това беше ясно, че каквито и да са резултатите, и тиквейшият, и Дмитриевич ще се обявят за победители, както и стана. Че и Костов, че и Кунева... че и Капонката...Май само ние сме губещи, щото милиончетата си ги похарчиха.
                ...
                155 1,6 TS 16V `96
                166 2,4 JTD `99
                147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  Ти нищо няма да плащаш, нито пък децата ти, защото ще строят седми блок със същите пари, Бе.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                    Какво заслужаваме като народ и какво очакваме да ни се случи когато 80% не се интересуват какво се случва в държавата? Те не казват Да не казват и Не. Даже празна бюлетина не пускат. Но пък всички са с претенции
                    Тука си прав-визирам изборите, но има едно уточнение.Аз например винаги гласувам и се интересувам какво става в държавата и в този случай.Не подкрепям референдума, защото е тотално сбъркан и безмислен, включително и въпросът, както и цялата му предистория.Такива въпроси не трябва да се решават с референдум.
                    Неучастието ми е форма за неговата невалидност, предвид законовите изисквания за валидност. По този начин се действа и в други държави.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 22:54.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Би ли казал колко АЕЦ са построени или не с референдум.Интересувам се какво става в държавата и досега ми е ясно че няма специалисти които да вземат решение.Освен може би баба Гицка от не знам кое си село.Интересно защо няма референдум примерно за дюните - дали са дюни или не.И там не могат да решат.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Силно се надявам, че не обясняваш ниската активност в референдума с безхаберието на хората. Лично аз обясних личните ми мотиви малко по-нагоре. И знам, че много хора са изхождали от същите съображения, но не и от безхаберие.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Не гласувах. Но пиша с въпрос към някой който е - как така по медиите показват подробни статистики за това от кои партии са гласували и каква част от тях за /да или /не. Питаха ли ви дали сте подръжници на някоя партия, или да формулирам въпроса си така - как разбират кой от коя партия е ?
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Би ли казал колко АЕЦ са построени или не с референдум.Интересувам се какво става в държавата и досега ми е ясно че няма специалисти които да вземат решение.Освен може би баба Гицка от не знам кое си село.Интересно защо няма референдум примерно за дюните - дали са дюни или не.И там не могат да решат.
                            Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Силно се надявам, че не обясняваш ниската активност в референдума с безхаберието на хората. Лично аз обясних личните ми мотиви малко по-нагоре. И знам, че много хора са изхождали от същите съображения, но не и от безхаберие.
                            Разбирам мотивите ви, но независимо от нагласите ни, референдум се проведе и то точно в този сбъркан вид. За мен по-добър начин на протест би бил гласуване с невалидна бюлетина. Парите за референдума така или иначе бяха "усвоени".
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                              Не гласувах. Но пиша с въпрос към някой който е - как така по медиите показват подробни статистики за това от кои партии са гласували и каква част от тях за /да или /не. Питаха ли ви дали сте подръжници на някоя партия, или да формулирам въпроса си така - как разбират кой от коя партия е ?
                              Правят се социологически проучвания на входа на секциите.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                                Аз не видях да питат когото и да било. Това са спекулации. Лично моето гласуване, по никакъв начин не ме обвързва с подкрепящите партии.
                                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                                X