Щото неще народа да го намрази след 10 години.Он омраз иска цял живот да си кеса в парламента.Сега ако референдума беше твърдо ЗА.Като вземем да се озъртаме като зайци в каруца след първите сметки,он ще каже - Ами вие си я искахте,аз помогнах да се построи,сега плащайте си я.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гласувахте ли на Референдума и как?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПорови се поне малко в историята ни. От малко преди Априлското въстание та до приключването на втората световна война.
Прочети Ньойския договор и историята около него. Да се опитваш да унищожиш един народ, който само преди няколко десетки години се е освободил от петстотин годишно чуждо иго, само защото някакъв си пройдоха, дошъл да краде и за това съвсем правилно погинал у нас, преди 700-800 години...
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеНьойския договор ни е ощетил, това е факт. Факт е обаче, че немци и французи се клаха 2 световни войни и малко след това решиха да се съюзят за десетилетия напред. Немците и руснаците избиха милиони във ВСВ, а сега Германия е най-големия клиент на Газпром. Немците сринаха до основи Ковънтри, а англичаните - Дрезден. Сега заводите, където се правеха английските самолетни двигатели са собственост на БМВ. 100 години от времето на Ньойския договор минаха. Не може вечно да се оправдаваме с неблагосклонността на великите сили. Време е да потърсим причините вътре в нас. Англия и Франция нямат нищо общо с факта, че през 1990 някъде в Европа хлябът се купуваше с купончета.
А мен ме пращаха в 6:30 да пазя ред пред Гастронома за кисело мляко.Всяка сутрин с плетената чантичка,празните бурканчета и двете купончета за хляб,подсмърчах пред вратите.Да му се из.кам на осран.я комунистически строй.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеНьойския договор ни е ощетил, това е факт. Факт е обаче, че немци и французи се клаха 2 световни войни и малко след това решиха да се съюзят за десетилетия напред. Немците и руснаците избиха милиони във ВСВ, а сега Германия е най-големия клиент на Газпром. Немците сринаха до основи Ковънтри, а англичаните - Дрезден. Сега заводите, където се правеха английските самолетни двигатели са собственост на БМВ. 100 години от времето на Ньойския договор минаха. Не може вечно да се оправдаваме с неблагосклонността на великите сили. Време е да потърсим причините вътре в нас. Англия и Франция нямат нищо общо с факта, че през 1990 някъде в Европа хлябът се купуваше с купончета.
Защото точно те ни оставиха под руски диктат. Точно те ни отрязаха излаза на Бяло море. Точно те чертаха границите на Балканите така, че винаги да имаме проблеми.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Лисицата:
- Гарго, ще гласуваш ли на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
Гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
- Гарго, много е важно да изразиш мнението си. Ще гласуваш ли?
Гаргата:
-Да!
Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено:
- Аз и НЕ да бях казала, все тая...The power is nothing without control
Comment
-
Първоначално публикувано от M0ncheV Покажи съобщениеЛисицата:
- Гарго, ще гласуваш ли на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
Гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
- Гарго, много е важно да изразиш мнението си. Ще гласуваш ли?
Гаргата:
-Да!
Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено:
- Аз и НЕ да бях казала, все тая...sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеА мен ме пращаха в 6:30 да пазя ред пред Гастронома за кисело мляко.Всяка сутрин с плетената чантичка,празните бурканчета и двете купончета за хляб,подсмърчах пред вратите.Да му се из.кам на осран.я комунистически строй.Житото по него време също няма да е било проблем.
Иначе и аз винаги стигах първи до касите с млякото, дори и да "отпусках" по 20-30 метра на останалите, на стъпалата винаги си ги набирах, 11.2 на 100 м и 140 кг на лежанка си казваха думата и при избор на стартова позиция и по дистанцията.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Някога много отдавна четох мнението на един историк, че не е толкова важен статуса ти в обществото, както и общественият строй, а колко и как се е развило обществото. Робът на фараона, назначен за педагог на децата му е имал несравнимо по-високо положение и много по-качествен живот , от средностатистическия българин сега.
Сравнения колкото щеш.
Най-остарелите форни на управление в Европа са и най-развитите страни.
Конституциата е само гръбнака. Законите и спазването им са костите и мускулите, а пък кожата....
Разбирате ме.
Та не плюйте комунизма, защото не мопже само с него да се оправдаваме. Я вижте Китай!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение...
Та не плюйте комунизма, защото не мопже само с него да се оправдаваме. Я вижте Китай!
---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:22 ----------
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАми ти вярваш на един, аз на друг, а в нормалните държави правят пък както е описано тук например:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1741486
И за кой ли път питам- защо Сергей Дмитриевич Станишев не подписа за Белене?
Бай дъ уей, хубава статия, ся накой да не вземе да каже, че европейците са прости, па ний сме най-умните !
Comment
-
Ние сме нация от просяци...подиграват ни се кумирите ви...23 години преход направиха гордия българин просяк...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5481971Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеНие сме нация от просяци...подиграват ни се кумирите ви...23 години преход направиха гордия българин просяк...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5481971
Comment
-
Comment