Известие

Collapse
No announcement yet.

Гласувахте ли на Референдума и как?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Щото неще народа да го намрази след 10 години.Он омраз иска цял живот да си кеса в парламента.Сега ако референдума беше твърдо ЗА.Като вземем да се озъртаме като зайци в каруца след първите сметки,он ще каже - Ами вие си я искахте,аз помогнах да се построи,сега плащайте си я.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Точно така.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Порови се поне малко в историята ни. От малко преди Априлското въстание та до приключването на втората световна война.
        Прочети Ньойския договор и историята около него. Да се опитваш да унищожиш един народ, който само преди няколко десетки години се е освободил от петстотин годишно чуждо иго, само защото някакъв си пройдоха, дошъл да краде и за това съвсем правилно погинал у нас, преди 700-800 години...
        Ньойския договор ни е ощетил, това е факт. Факт е обаче, че немци и французи се клаха 2 световни войни и малко след това решиха да се съюзят за десетилетия напред. Немците и руснаците избиха милиони във ВСВ, а сега Германия е най-големия клиент на Газпром. Немците сринаха до основи Ковънтри, а англичаните - Дрезден. Сега заводите, където се правеха английските самолетни двигатели са собственост на БМВ. 100 години от времето на Ньойския договор минаха. Не може вечно да се оправдаваме с неблагосклонността на великите сили. Време е да потърсим причините вътре в нас. Англия и Франция нямат нищо общо с факта, че през 1990 някъде в Европа хлябът се купуваше с купончета.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Ньойския договор ни е ощетил, това е факт. Факт е обаче, че немци и французи се клаха 2 световни войни и малко след това решиха да се съюзят за десетилетия напред. Немците и руснаците избиха милиони във ВСВ, а сега Германия е най-големия клиент на Газпром. Немците сринаха до основи Ковънтри, а англичаните - Дрезден. Сега заводите, където се правеха английските самолетни двигатели са собственост на БМВ. 100 години от времето на Ньойския договор минаха. Не може вечно да се оправдаваме с неблагосклонността на великите сили. Време е да потърсим причините вътре в нас. Англия и Франция нямат нищо общо с факта, че през 1990 някъде в Европа хлябът се купуваше с купончета.

А мен ме пращаха в 6:30 да пазя ред пред Гастронома за кисело мляко.Всяка сутрин с плетената чантичка,празните бурканчета и двете купончета за хляб,подсмърчах пред вратите.Да му се из.кам на осран.я комунистически строй.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Имат!
            Защото точно те ни оставиха под руски диктат. Точно те ни отрязаха излаза на Бяло море. Точно те чертаха границите на Балканите така, че винаги да имаме проблеми.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Прав си, но е минало и колкото и да се тръшкаме няма да го променим. Но пък е хубаво да си го спомняме.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Лисицата:
                - Гарго, ще гласуваш ли на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
                Гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
                - Гарго, много е важно да изразиш мнението си. Ще гласуваш ли?
                Гаргата:
                -Да!
                Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено:
                - Аз и НЕ да бях казала, все тая...
                The power is nothing without control

Comment

Първоначално публикувано от M0ncheV Покажи съобщение
                  Лисицата:
                  - Гарго, ще гласуваш ли на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
                  Гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
                  - Гарго, много е важно да изразиш мнението си. Ще гласуваш ли?
                  Гаргата:
                  -Да!
                  Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено:
                  - Аз и НЕ да бях казала, все тая...
                  Поуката е: Действай, а не приказвай
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                    А мен ме пращаха в 6:30 да пазя ред пред Гастронома за кисело мляко.Всяка сутрин с плетената чантичка,празните бурканчета и двете купончета за хляб,подсмърчах пред вратите.Да му се из.кам на осран.я комунистически строй.
                    Интересна беше тая криза тогава. При положение, че сега в североизточна България има едно стадо крави 80-90 парчета, в Българево, а тогава всяко село имаше краварници с поне 100 бройки, свинарници и пилчарници отделно. Може да има и друго стадо сега, но не съм го виждал Житото по него време също няма да е било проблем.
                    Иначе и аз винаги стигах първи до касите с млякото, дори и да "отпусках" по 20-30 метра на останалите, на стъпалата винаги си ги набирах, 11.2 на 100 м и 140 кг на лежанка си казваха думата и при избор на стартова позиция и по дистанцията.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Някога много отдавна четох мнението на един историк, че не е толкова важен статуса ти в обществото, както и общественият строй, а колко и как се е развило обществото. Робът на фараона, назначен за педагог на децата му е имал несравнимо по-високо положение и много по-качествен живот , от средностатистическия българин сега.
                      Сравнения колкото щеш.
                      Най-остарелите форни на управление в Европа са и най-развитите страни.
                      Конституциата е само гръбнака. Законите и спазването им са костите и мускулите, а пък кожата....
                      Разбирате ме.
                      Та не плюйте комунизма, защото не мопже само с него да се оправдаваме. Я вижте Китай!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        ...
                        Та не плюйте комунизма, защото не мопже само с него да се оправдаваме. Я вижте Китай!
                        Виждаме и Северна Корея!

---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:22 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Ами ти вярваш на един, аз на друг, а в нормалните държави правят пък както е описано тук например:
                        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1741486

И за кой ли път питам- защо Сергей Дмитриевич Станишев не подписа за Белене?
                        ... Щото няма топки!

Бай дъ уей, хубава статия, ся накой да не вземе да каже, че европейците са прости, па ний сме най-умните !

Comment

Ние сме нация от просяци...подиграват ни се кумирите ви...23 години преход направиха гордия българин просяк...
                          http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5481971
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

ббс : буря над ла манша. европа изолирана !

точка

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                              Ние сме нация от просяци...подиграват ни се кумирите ви...23 години преход направиха гордия българин просяк...
                              http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5481971
                              Не е вярно това. Доста често говоря с чужденци - основно немци и швейцарци. Съвсем добронамерени са и пазарите им са отворени за всичко, което идва от България. Нямаме никаква причина да се мислим за просяци.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

Простотия и жълти писания има навсякъде по света.И това ще мине и замине.Имаше подобни писания, коагто приеха първата вълна от бившите соц страни.
                                Last edited by fred; d.m.y г., 22:15.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X