Известие

Collapse
No announcement yet.

Гласувахте ли на Референдума и как?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
    Това не е верно. Точно комунизма ни затрива.
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...88%D0%B0%D0%BB
    А ние тъпаците се отказваме и вместо да изгониме комунистите, взимаме кредит от руснаците да строим "велики" предприятия с остаряла за времето си техника.

А иначе по темата - НЕ
    А за южен поток взехме ли пари от тях?
    Парите нямат националност.

---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:04 ----------

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    аз не гласувах и ти казвам защо. референдум се прави по въпроси които нямат верен отговор. примерно за смъртното наказание, за евтаназията и т.н.
    аец белене има верен икономически,политически и екологичен отговор. не е работа на баба пена от село долно уйново да решава ще има ли аец. писна ми всякакви галфони да се упражняват на тема ядрена енергетика. писна ми от мутрите на серджо,р.овч, костов, биби и останалите. даже и телевизия не гледах вчера. на всички е ясно че белене е една огромна схема за точене на държавни пари. това е.
    хората от белене ги съжалявам. готови да компрометират бъдещето на децата и внуците за евентуално работно място в аеца като шофьори,чистачи,готвачи, пазачи и заплата от има няма 400лв и евентуално нещо за крадване. наопаки са на целия свят.
    важното все пак е че серджо си направи преброяване на електората за сметка на държавата. видно е от действията му, че му е през оная работа за аец белене.
    Черна вода не обрича ли по твоят сценарий техните деца?
    Хората искат просто работа, ти какво предлагаш да работя там? Да пасат овци или да плетат мартенички за дебелата ти китка?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      А за южен поток взехме ли пари от тях?
      Парите нямат националност.[COLOR="Silver"]
      Отидохме извън темата, но помисли пак какви са няколкото разлики. Иначе си прав за парите.

Comment

Да не се пеняваим по тази глупава тема. И най-яловия референдум ще ни доведе пак до там - да се псуваме по форумите и да се нареждаме кат за световно.
        Голям праз кой как гласувал, най-добре щеше да е си обършем задниците с бюлетините, та наистина да разберат колко е безсмислен референдума.
        И луди от лудницата не биха се занимавали с толкова безсмислени неща.
        Права е Вики и тия, които не са гласували, то си е обида да участваме в подобни маскаради и това в 21 век, когато хората се развиват и творят.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Истината е, че на никой не му пукаше за референдума, както и за резултата от него. Нито на БСП, нито на ГЕРБ, нито на обикновения гражданин. Нямаше абсолютно никакъв залог в тая игра. Затова и мизата беше ниска - няколко реклами и участия в шоупрограми, наречени новини. Къде беше тежката артилерия - циганите? Ако имаше каквото и да било значение резултата, то познайте каква активност сред "малцинствата" щеше да има.
          Какво означаваше "НЕ"-то на този референдум и какво"ДА"-то ? Нищо конкретно.
          Просто пак си заформиха едно малко представление с наивни участници, като междувременно се похарчиха едни пари.
          Тъпите бсп - ари събраха подписи криво-ляво и решиха че са много велики. Те знаеха, че няма да мине номера, но бяха длъжни да се пробват- все пак там руските лобита са силни. А глупаците от "герб" даже не знаят какво искат, те просто са срещу "бсп".

Това ми било референдум!?!
          Няма двама, които да дадат еднакво обяснение на въпроса какво означава "ДА" ...както и "НЕ"...
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Не ми казвай, че това го мислиш сериозно...
            Порови се поне малко в историята ни. От малко преди Априлското въстание та до приключването на втората световна война.
            Прочети Ньойския договор и историята около него. Да се опитваш да унищожиш един народ, който само преди няколко десетки години се е освободил от петстотин годишно чуждо иго, само защото някакъв си пройдоха, дошъл да краде и за това съвсем правилно погинал у нас, преди 700-800 години...
            Ето това е Франция господа! Съшата тая, която в алчността си подготви втората световна, а след нея за малко не ни затри. За английския принос просто не ми се говори.
            В Гърция, точно до нашата граница се намира най-големият по площ язовир на Балканите.Дълбок е само шест метра в най-дълбокото. Пълна тъпотия, като съоръжение.
            Истината е, че под него са погребани престъпленията на анличаните.Просто три села си избират за кметове комунисти. Англичаните анулират изборите, но при повторното гласуване се оказва, че резултата е същият. Чърчил заповядва да се изтрият от лицето на земята. Бомбардират ги с дву и три-тонни бомби. Гръцките партизани разбират за удара и успяват една част от населението да спасят. Най-накрая построяват на бързо язовирната стена, висока точно шест метра. Струма покрива всичко. Все пак народа помни. До хунтата, гърците са много по-зле от нас.
            Геополитиката не е измислена от вчера.
            Тезата ми не беше има или няма смисъл от референдума., а факта , че ни се отдаде възможност, а я просрахме.
            Ако всеки, който си мислкеше, че референдума е кьор-фишек беше отишъл и беше пуснал невалидна бюлетина , с характерно пожелание, то тогава всичко щеше да е наред.
            Така обжаче казано: ама референдума според мене е тъп и за това не гласувах!
            Не, господине или госпожо!
            Не отидохте да гласувате, защото ви мързеше и все чакате някой друг да ви реши проблема, а вие само да мрънкате!
            Аз отивам да си надробя една салата!
            Лека нощ!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
              Отидохме извън темата, но помисли пак какви са няколкото разлики. Иначе си прав за парите.
              Не се вълнувам от разликите, но защо в единия вариант искаме евро инвеститор и не приемаме само руско финансиране, а в другия приемаме руското финансиране?
              Аз питам, защо не приехме Русия да финансира целия проект.
              Само, моля Ви, недейте да ми разтягате локумите за липсата на пазар за тази ел. енергия и за енергийната зависимост.
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                В Гърция, точно до нашата граница се намира най-големият по площ язовир на Балканите.Дълбок е само шест метра в най-дълбокото. Пълна тъпотия, като съоръжение.
                Истината е, че под него са погребани престъпленията на анличаните.Просто три села си избират за кметове комунисти. Англичаните анулират изборите, но при повторното гласуване се оказва, че резултата е същият. Чърчил заповядва да се изтрият от лицето на земята. Бомбардират ги с дву и три-тонни бомби. Гръцките партизани разбират за удара и успяват една част от населението да спасят. Най-накрая построяват на бързо язовирната стена, висока точно шест метра. Струма покрива всичко. Все пак народа помни. До хунтата, гърците са много по-зле от нас.
                Геополитиката не е измислена от вчера.
                Тезата ми не беше има или няма смисъл от референдума., а факта , че ни се отдаде възможност, а я просрахме.
                Ако всеки, който си мислкеше, че референдума е кьор-фишек беше отишъл и беше пуснал невалидна бюлетина , с характерно пожелание, то тогава всичко щеше да е наред.
                Така обжаче казано: ама референдума според мене е тъп и за това не гласувах!
                Не, господине или госпожо!
                Не отидохте да гласувате, защото ви мързеше и все чакате някой друг да ви реши проблема, а вие само да мрънкате!
                Аз отивам да си надробя една салата!
                Лека нощ!
                За езерото Керкини ли говориш? Защото най-големият им язовир е Тисаврос....но и двете не отговарят на историята която разказваш. Дай повече подробности или линк, че ми стана любопитно?
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

В референдума има смисъл, но трябват малко промени в закона. Мисля, че изискването за броя гласували за напълно излишно. Всеки който го интересува проблема и иска да вземе участие ще иде и ще гласува, другите не ги интересува съответно не ходят и заинтересуваните решават. Искам също да има възможност да гласувам "против", а не само "за".

По въпроса с атомната аз не разбрах какво следва ако се построи и какво ако не се. Да ни бяха направили едно бизнеспланче, че да съзрем истината. За какво да ходя да гласувам като не ми е ясно какво следва.

Сега мисля, че ще е справедливо да делят 20 млрд. на броя гласували "за", получената сума да се изисква от всеки и да си я строят.
                  Last edited by Derry; d.m.y г., 18:57.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                    В референдума има смисъл, но трябват малко промени в закона. Мисля, че изискването за броя гласували за напълно излишно. Всеки който го интересува проблема и иска да вземе участие ще иде и ще гласува, другите не ги интересува съответно не ходят и заинтересуваните решават. Искам също да има възможност да гласувам "против", а не само "за".

По въпроса с атомната аз не разбрах какво следва ако се построи и какво ако не се. Да ни бяха направили едно бизнеспланче, че да съзрем истината. За какво да ходя да гласувам като не ми е ясно какво следва.
                    Какъв точно бизнес план очакваш?
                    Може би, какво персонално ще спечелиш ти
                    К.М.

Comment

Какъв точно бизнес план очакваш?
                      Може би, какво персонално ще спечелиш ти
                      Някой в задния ми двор иска да си направи склад за атомна бомба и аз не знам защо съм го пуснал.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Че защо да не бъде представен И бизнесплан?

Суска, ти нали си водил преговори с консорциуми-фантоми - кажи как се процедира....
                        sigpic

Comment

Не се вълнувам от разликите, но защо в единия вариант искаме евро инвеститор и не приемаме само руско финансиране, а в другия приемаме руското финансиране?
                          Аз питам, защо не приехме Русия да финансира целия проект.
                          Само, моля Ви, недейте да ми разтягате локумите за липсата на пазар за тази ел. енергия и за енергийната зависимост.
                          То тия локуми са точно истините.И затова няма нито един инвеститор, освен Русия естествено.
                          Да беше я приел Станишев, вместо сега да се куми.
                          А и какво значи Русия да финансира проекта, като после трябва да се връща - 19 г.Как пък се изчисли точно 19, а не 10 или 49?Какви са тия точни разчети и кой гарантира, че ако тока не се продаде, няма приходи, няма да им връщаме "финансирането"?
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            То тия локуми са точно истините.И затова няма нито един инвеститор, освен Русия естествено.
                            А и какво значи Русия да финансира проекта, като после трябва да се връща - 19 г.Как пък се изчисли точно 19, а не 10 или 49?Какви са тия точни разчети и кой гарантира, че ако тока не се продаде, няма приходи, няма да им връщаме "финансирането"?
                            Ти май никога не си виждал как изглежда един такъв разчет.
                            Не мога да ти преразкажа тук как са изчислили точно 19 години, за това някои хора учат 5 години и после трупат стаж около 10.

---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:33 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Не е вярно, че не е имало инвеститор. Стига с тези манипулации.
                            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              За езерото Керкини ли говориш? Защото най-големият им язовир е Тисаврос....но и двете не отговарят на историята която разказваш. Дай повече подробности или линк, че ми стана любопитно?
                              Точно за Килкис ти говоря! Това , дето пишат в историята го остави!
                              Ела в края на август да те разведа , та да видиш туй-онуй. Ще те запозная и с хора, които са били свидетели. Поназнайват и български, та да не мислиш, че те ментосвам.
                              И Килкис не е езеро. Има си язовирна стена.
                              Както и много хубава кръчма от към планината!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ти май никога не си виждал как изглежда един такъв разчет.
                                Не мога да ти преразкажа тук как са изчислили точно 19 години, за това някои хора учат 5 години и после трупат стаж около 10.

---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:33 ----------

Не е вярно, че не е имало инвеститор. Стига с тези манипулации.
                                Ами ти вярваш на един, аз на друг, а в нормалните държави правят пък както е описано тук например:
                                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1741486

И за кой ли път питам- защо Сергей Дмитриевич Станишев не подписа за Белене?
                                Last edited by fred; d.m.y г., 21:39.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X