Известие

Collapse
No announcement yet.

Гласувахте ли на Референдума и как?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да веее, те и британските депутати - все жълти...

Определение за глупост:
    Да виждаш истината, да осъзнаваш истината и все пак да вярваш на лъжи!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
      Определение за глупост:
      Да виждаш истината, да осъзнаваш истината и все пак да вярваш на лъжи!
      Точното определение за комунист.

А британските депутати да си гледат техните проблеми че и те не са цъфнали. Па и ги шибат постояно разни от Индия, Ямайка....

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Простотия и жълти писания има навсякъде по света.И това ще мине и замине.Имаше подобни писания, коагто приеха първата вълна от бившите соц страни.
        Когато започнахме да строим комунизма, той вече бе показал урудливото си лице в СССР, сега започнахме да строим демократичен-капитализъм отново когато той беше започнал да зацикля и да звънти на кухо.
        Винаги сме една крачка назад.

---------- Post added at 06:38 ---------- Previous post was at 06:36 ----------

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение

А британските депутати да си гледат техните проблеми че и те не са цъфнали. Па и ги шибат постояно разни от Индия, Ямайка....
        А британците колко години са "шибали" индийците и ямайците, колко ресурси са извлекли от там, за да съградят великата си империя и да я запазят толкова дълго силна и независима?
        Та в този ред на мисли, всеки индиец живеещ във Великобритания отдавна е заслужил това свое право.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение

Да бе. дай ние да ги сменим, като следващите роби...явно индийците и маймуните от Ямайка вече не щат...то стандарта ни благодарение на 20 години "демократично" управление и без това е по-нисък от на маймуните...
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Когато започнахме да строим комунизма, той вече бе показал урудливото си лице в СССР, сега започнахме да строим демократичен-капитализъм отново когато той беше започнал да зацикля и да звънти на кухо.
            Винаги сме една крачка назад.[COLOR="Silver"]
            .......
            Е понякога за крачкте вината не е наша просто
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1172971]Когато започнахме да строим комунизма, той вече бе показал урудливото си лице в СССР, сега започнахме да строим демократичен-капитализъм отново когато той беше започнал да зацикля и да звънти на кухо.

"демократичен- капитализъм" кое от двете звънти на кухо?! Губиш форма, Прасе!
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

[QUOTE=BLUE1;1173366]

Не знам , кой какво губи, ама като ви чета и ми се губи апетита!
                Ша си сипя още едно@
                Наздраве!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

[QUOTE=BLUE1;1173366]

Надявам се знаеш защо съм го поставил в кавички.
                  Никога не съм влизал във форма.
                  К.М.

Comment

И какво стана сега, цената на тока висока, протести и прочие простотии...да го духа тъпия българин!
                    Преди месец не отиде на референдума пък сега, му криво...ще умра от смях с тоя глупав народ, зелени енергии и висока цена от тец-овете...
                    ...преди време имаше такъв лаф, "да му имам на българина втория акъл"...

Кой продаде ТЕЦ-овете - КостоФФ
                    Кой продаде ЕРП-тата - ЦарО
                    Кой "разви" "зелените енергии" - Тиквата
                    Last edited by gigi; d.m.y г., 08:53.
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                      И какво стана сега, цената на тока висока, протести и прочие простотии...да го духа тъпия българин!
                      Преди месец не отиде на референдума пък сега, му криво...ще умра от смях с тоя глупав народ, зелени енергии и висока цена от тец-овете...
                      ...преди време имаше такъв лаф, "да му имам на българина втория акъл"...

Кой продаде ТЕЦ-овете - КостоФФ
                      Кой продаде ЕРП-тата - ЦарО
                      Кой "разви" "зелените енергии" - Тиквата

Да ви еба у демократите, няма да плачете сега - духайте...супата!
                      Май и днес не си си пил хапчетата.
                      Айде бегай в ignor list - а

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• кеф а..., плащаш 25% загуби на ЕРП-тата и ти е кеф,... знаеш ли къде му на сливенския циганин че на теб ти е скъп тока...той нали не плаща, ти "умнико" го плащаш....а циганина е избирател...
                        Last edited by gigi; d.m.y г., 08:54.
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

• Прасчо е дебелак, Екотроника нищо не разбира, а Кръстоносеца е гейзер!
                          А бе шибат ни яко, ама само тука се дърлим.
                          Я да видим, колко от нас са протестирали!
                          Аз лично протестирах за сметка от има-няма седем лева!
                          Да ама само газ детектор е работил. 20 мА на 12 волта харчи. На 220 В е неоткриваем.
                          За мене също може да кажете нещо!
                          Та да не се чувствувам пренебрегнат!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Е, ако не беше демокрацията, сега щяхме да сме като в Северна Корея-там никой не протестира, освен срещу световния империализъм и жидомасонството.А като няма ток, вода и хляб естествено е виновен пак империализма+кишата, сушата и гришата (разбирай Иван Костов.В Сев.Корея ще е някой Хън Мън Гън примерно.Обесен на площада, но отровните му плодове още тровят честната пролетарска държавица).
                            Ами аз протестирах около 7 години от 1991-1998.Подавал съм жалби, оспорвал съм актове, ходил съм по митинги и стачки и какво ли не.Вече и не протестирам, защото се пръкне я Сидеров, я дебелия Каракачанов, я Станишев с план за приватизация естествено (дали е питал Р.Овч. който притежава бая пресонси дружества, за ток де, като и ПЕС е друг въпрос).
                            Вече не протестирам-ако не съм съгласен подавам жалба или водя дело.
                            Ако протестирам пак ще е за нещо конкретно-например промени в законодателството, а не защото не ми харесва сметката просто.Протестите трябва да имат ясна и точна цел.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 21:55.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Прасчо е дебелак, Екотроника нищо не разбира, а Кръстоносеца е гейзер!
                              А бе шибат ни яко, ама само тука се дърлим.
                              Я да видим, колко от нас са протестирали!
                              Аз лично протестирах за сметка от има-няма седем лева!
                              Да ама само газ детектор е работил. 20 мА на 12 волта харчи. На 220 В е неоткриваем.
                              За мене също може да кажете нещо!
                              Та да не се чувствувам пренебрегнат!
                              Моля, моля, дебелак не съм.
                              Просто съм добре сложен.
                              К.М.

Comment

• Не гласувах. Излезе ми много работа и не можах да отида.

Comment

Working...
                                X