Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
    Кръстоносец, отвори министерство на финансите, от там бюджет и после архив извади "Закон за държавния бюджет на Република България за 2008 г." после и за 2011г например. Та сравни двата бюджета и кажи според теб къде са потънали няколко милярда освен тия по плащането на външния дълг??? А и искам да попитам кой е точно закона за фискален резерв, че аз нали съм проз и немога да намеря 4.5млрд като минимум????И какво като е паднал как така фалирахме???

А иначе по нагоре четох и някои които обясняваше колко много магистрали е открил ББ. Та влезнах и направих справка и се оказва следното.
    Тракия - по времето на Станишев открити 73.9км Бойко открива 82.3км до момента.
    Хемус - декември 2005г Станишев открива 12.8км Бойко още нищо...
    Струма - 2007г Станишев открива 19км Бойко още нищо...
    Марица - 2007г Станишев открива 16.6км, 2010 Бойко открива 30км
    Люлин -2011г Бойко я открива 19км.

Та Станишев е открил общо 122км а Бойко 130км Направо много повече е открил цели 8км, ама като само това показват по телевизията и човек ще реши че имаме готов магистрален пръстен....
    Изчакай да видим ЕК, колко ще възстанови.
    Аз подлагам на съмнение и качеството на построеното.
    Безспорен факт е, че фискът беше опоскан, заедно с част от сребърния фонд и около 2млрд от парите за здравеопазване, дай да не си говорим неверни неща.
    Не отричам кризата, но все пак................
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Ти от София ли мяташ дзъркел до тука не ме разсмивай, все едно аз да споря с тебе за магазините по Витошка Нали знаеш, че най убедените в реалността са яко в матрицата и ти си от тях
      Няма какво да спориш за Витошка - то е ясно - дори тя се ромонтира в момента и само до няколко месеца ще бъде страхортна пешеходна зона. За колегата, който правеше ставнение за откритите магистрали от Станишев и ББ, едно уточнение - направи си справка за това колко км. магистрали в момента са в процес на изграждане? По времето на Станишев се направи една малка отсечка от АМ Струма ( от Перник до Долна Диканя), която и до днес все още НЕ Е УЗАКОНЕНА!!! . А какво ще кажете за метрото в София? Колго години се чакаше изграждането на това метро? А околовтръстният път на София - колко години се очакваше да се направи? В момента е в проес на изграждане и на останалата част - северната дъга. А пътищата по и около морето?...Мисля, че не е нужно да продължавам ...
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
      ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщение
        Няма какво да спориш за Витошка - то е ясно - дори тя се ромонтира в момента и само до няколко месеца ще бъде страхортна пешеходна зона. .....
        А за Варна какво ще кажеш !?
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Не се карайте, подавате се на провокацията, като гледам разделението е пълно, а това е целта, разберете го.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Не се карайте, подавате се на провокацията, като гледам разделението е пълно, а това е целта, разберете го.
            Така е ,прав си
            Уважавам мнението на всеки
            Големи хора сме ,мислещи и не е сериозно да се поддаваме на евтини провокации
            Last edited by viki; d.m.y г., 09:32.
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
              Така е ,прав си
              Почва да става страшно.
              Вчера бях свидетел как приятели от деца, се отричат един от друг по-политически убеждения.
              Изпитваме с пълна сила римската сентенция "Разделяй и владей", а би трябвало да сме по-интелигентни от древните римляни, и да проумяваме какво се случва.

Comment

• Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщение
                Няма какво да спориш за Витошка - то е ясно - дори тя се ромонтира в момента и само до няколко месеца ще бъде страхортна пешеходна зона. За колегата, който правеше ставнение за откритите магистрали от Станишев и ББ, едно уточнение - направи си справка за това колко км. магистрали в момента са в процес на изграждане? По времето на Станишев се направи една малка отсечка от АМ Струма ( от Перник до Долна Диканя), която и до днес все още НЕ Е УЗАКОНЕНА!!! . А какво ще кажете за метрото в София? Колго години се чакаше изграждането на това метро? А околовтръстният път на София - колко години се очакваше да се направи? В момента е в проес на изграждане и на останалата част - северната дъга. А пътищата по и около морето?...Мисля, че не е нужно да продължавам ...
                Ех, ако държава се управляваше само с изграждане на инфраструктура и заЕБване на всичко останало.
                Сашко, дори спортната зала в София е започната от предишното управление. Магистралите също, но когато трябва да даваш пари и за социални, здравни, за пенсии, за много други неща, няма как скоростно да насочиш паричен поток към изграждане на инфраструктура.
                Управлението на ГЕРБ е като цицестата и сексапилна фолкаджийка, страхотна мацка искана да бъде опъната от всички, но когато си отвори устата, смрад и тъпизми.
                Не се хващай на този магистрален популизъм. Твърде евтин е!
                п.п. Парите първо ги дава държавата и после ЕК, ако всичко е наред връща част от тях.

---------- Post added at 07:36 ---------- Previous post was at 07:35 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Почва да става страшно.
                Вчера бях свидетел как приятели от деца, се отричат един от друг по-политически убеждения.
                Изпитваме с пълна сила римската сентенция "Разделяй и владей", а би трябвало да сме по-интелигентни от древните римляни, и да проумяваме какво се случва.
                Ти си първият гларус философ, който познавам.
                К.М.

Comment

• За мен това правителство в оставка, може да се опише с една дума и тя е: НЕАДЕКВАТНО!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Така си е милиционерската и ДС тактика да насъскаме хората един срещу друг че да не ни погнат нас. И като добавим българската логика не искам аз да съм добре стига на съседа да му е по-зле. Даже няма нужда и от платените клакьори и тия дето не виждат по-далеч от обувките си
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      ........................................
                      Ти си първият гларус философ, който познавам.
                      Пак подвеждаш хората които четат тук, не се познаваме.
                      Ако се познавахме щеше да знеш, че съм дебел, нисък, космат, с една вежда, и освен от шпакловки от друго не разбирам...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Пак подвеждаш хората които четат тук, не се познаваме.
                        Ако се познавахме щеше да знеш, че съм дебел, нисък, космат, с една вежда, и освен от шпакловки от друго не разбирам...
                        Кой е казал, че всички галруси са красиви, обезкосмени, с буйни коси, и с изскубани вежди.
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Изчакай да видим ЕК, колко ще възстанови.
                          Аз подлагам на съмнение и качеството на построеното.
                          Безспорен факт е, че фискът беше опоскан, заедно с част от сребърния фонд и около 2млрд от парите за здравеопазване, дай да не си говорим неверни неща.
                          Не отричам кризата, но все пак................
                          Качеството на построеното е ясно какво е - Българско.......
                          Че пари от фиска са теглени ясно, никой не твърди друго, обаче е ясно къде са отишли, както писах вече, провери бюджетите, помисли малко по макроикономически и ще си отговориш.

А това дали е вярно незнам, но освен за магистралите за друго данни не могат да се открият.
                          http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1445448
                          Да се има предвид че за Боко са планираните за откриване участъци, но както се вижда по доста от тях има забавяне и май ще ги открива друг и ще стане че всяко правителство открива еднакви километри магистрали....по 130 на 4г. Хората ги строят тия километри за 4 месеца ама.....

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                            Качеството на построеното е ясно какво е - Българско.......
                            Че пари от фиска са теглени ясно, никой не твърди друго, обаче е ясно къде са отишли, както писах вече, провери бюджетите, помисли малко по макроикономически и ще си отговориш.

А това дали е вярно незнам, но освен за магистралите за друго данни не могат да се открият.
                            http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1445448
                            Да се има предвид че за Боко са планираните за откриване участъци, но както се вижда по доста от тях има забавяне и май ще ги открива друг и ще стане че всяко правителство открива еднакви километри магистрали....по 130 на 4г. Хората ги строят тия километри за 4 месеца ама.....
                            Да, а по едно друго време фиска нарастваше, паралелно с доходите, а безработицата беше под 10 %.
                            Аз и друг път съм го казвал, разходи се планират, и аз искам ударно да си ремонтирам колата и апартамента, но трябва да давам пари и на детето, трябва да давам пари и за дрехи, за храна и т.н.
                            Здравата кола няма да ми реши всички проблеми.
                            Това е толкова елементарно.
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                              ... а олигарсите и мафиотите ги взеха от теб и мен. Честито! А докато ние си говорим дали пак да изберем тиквата, щото другите са по-зле, в ефира хвърчат СМС-и до държавни чиновници и ГРОБ организира транспорт до Сф за митинг в подкрепа на мутрите като неовладян изблик на всенародната любов към агент Буда. Какво ми говорите за комунистите, милиционерите ги сложиха в малкия си джоб.
                              Ми парите постоянно сменят собственика сиПоне някой и от тях е взел да видят хубаво ли е.И какво спорите при кой какво се е правило като всички виждаме че крайния резултат е никакъв.Още експерименти ли искате.Трябва да се сложи точка и колкото по-скоро толкова по-добре.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ето защо няма нито един "бизнесмен" в затвора.
                                http://www.pik.bg/bojko-izliza-ot-vl...s-2-mlrd-leva/

Comment

Working...
                                X