Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Специално за ГО полиците са общи за всички автомобили и понеже не всички коли в МВР са с нормални номера, така и повечето не излизат в подобни справки, например автомобилите на външно проследяване нямат постоянни номера.
    Е общите за колите със стационарни номера не излизат ли в ГФ?
    Едва ли НСО си играят да завиват номера, въртят колите до колкото знам.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Е общите за колите със стационарни номера не излизат ли в ГФ?
      Едва ли НСО си играят да завиват номера, въртят колите до колкото знам.
      Не излизат, преди време и аз бях проверявал, но всъщност колата си имаше полица. А НСО освен, че въртят колите, използват и други прийоми за заблуда, сменят номерата. В някой оперативни служби на МВР номерата се сменят с такива които ако ги провериш ти излиза, че няма такъв номер. Изобщо не ми е ясно тези коли реално какви номера имат и предполагам, че изобщо не се водят собственост на МВР.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Не излизат, преди време и аз бях проверявал, но всъщност колата си имаше полица. А НСО освен, че въртят колите, използват и други прийоми за заблуда, сменят номерата. В някой оперативни служби на МВР номерата се сменят с такива които ако ги провериш ти излиза, че няма такъв номер. Изобщо не ми е ясно тези коли реално какви номера имат и предполагам, че изобщо не се водят собственост на МВР.
        Ето, сега наистина беше обективен.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Винаги трябва да се търси логиката, а не първоначалните факти и информации. Затова си позволявам да се самоцитирам.

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Това, че по твоята справка излиза, че няма ГО това не означава, че наистина няма. Според мен си имат ГО и то не от най-евтините. Това е елементарната логика.
          Едни държавни пари да стоят и да не бъдат похарчени и да не бъде взет някой лев от избраната за целта застрахователна компания. Това е твърде малко вероятно.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Винаги трябва да се търси логиката, а не първоначалните факти и информации. Затова си позволявам да се самоцитирам.
            Абе, ти изкука бе моето момче.

Самоцитира се, хахахаххахахахахахахахаааааааааахахаха.

Еми напиши го пак бе, г-н Бога Слънце.
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Абе, ти изкука бе моето момче.
              Сузи, нямам намерение да ти оспорвам куку-първенството. Ти си безспорният Куку номер 1.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Сузи, нямам намерение да ти оспорвам куку-първенството. Ти си безспорният Куку номер 1.
                Чакай, че не мога да спра да се смея.
                ХАХАХАХАХАХАХАААААААААХАХА, ама ти наистина ли се самоцитира?
                К.М.

Comment

• Това е практика във форума, но прасето явно е в особено състояние на духа. Вероятно са му дали кофти помия тая вечер.

Comment

Working...
                  X