Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кабинетът Борисов подава оставка
Collapse
X
-
Щом определен брой живи същества се съберат на едно място независимо дали става дума за стадо животни или за човешка тълпа, те инстинктивно се поставят под властта на някакъв ръководител, т.е. водач. Водачът на човешки тълпи играе значителна роля. Неговата воля е ядрото, около което възгледите се оформят и уеднаквяват. Тълпата е стадо, което не би могло да мине без господар.
Гюстав Льо Бон
Психология на тълпите
Много полезна книга,препоръчвам я на всеки!“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Викииии, не знам във Варна как е ама нашия кИмет гледай какви придобивки влачи тука
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=s97nGtnN0LA
"Доставката на новите автобуси е първата част от проекта за интегриран градски транспорт на обща стойност над 130 милиона лева."sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеВикииии, не знам във Варна как е ама нашия кИмет гледай какви придобивки влачи тука
"Доставката на новите автобуси е първата част от проекта за интегриран градски транспорт на обща стойност над 130 милиона лева.""Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеВикииии, не знам във Варна как е ама нашия кИмет гледай какви придобивки влачи тука
"Доставката на новите автобуси е първата част от проекта за интегриран градски транспорт на обща стойност над 130 милиона лева."
Градът го няма,превърнат е в село Варнево.
А това са последните "новини"
Току що се връщам от Протеста-митинг във Варна. Първо трябваше да има свободно събрание на желаещите да излъчат инициативен комитет на протестиращите във Варна. След което да се премине към самия протест. На това събрание обаче влезе група от около 30 души - дебеловрати и нискочели момчета в черно - които започнаха да съботират събранието и да подменят естествените лидери, появили се до сега в протестите.
... Тези хора бяха разпознати като биячи на ТИМ.
Честните хора, събрали се да изкажат позицията си напуснаха веднага залата. Мафията се раздвижи и понеже във Варна тя е най-силна, тук битката ще е най-жестока. На митинга тези същите мутри се вклиниха пред говорещите и заглушаваха изказванията на хората.
Преценете как да информираме хората за това, но те трябва да знаят.
Снимаха ме - мен и Иван Петров - от разни телевизии, но всички изришно ни предупредиха, че името ТИМ не бива да се споменава в ефир - представяш ли си?
И вероятно материала ще бъде излъчен с много съкращения, а ние говорихме с истинските имена. Когато предупредихме един от началниците на полицията, който естествено беше наблизо, той ни каза, че нищо не може да направи. Аз стоя зад думите си - бях свидетел на всичко, което се случи.
К. Симеонов“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение........sigpic
Comment
-
"Доставката на новите автобуси е първата част от проекта за интегриран градски транспорт на обща стойност над 130 милиона лева."
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:57 ----------
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЗаповядай,ще те разходя сам да видиш как е
Градът го няма,превърнат е в село Варнево.
А това са последните "новини"
Току що се връщам от Протеста-митинг във Варна. Първо трябваше да има свободно събрание на желаещите да излъчат инициативен комитет на протестиращите във Варна. След което да се премине към самия протест. На това събрание обаче влезе група от около 30 души - дебеловрати и нискочели момчета в черно - които започнаха да съботират събранието и да подменят естествените лидери, появили се до сега в протестите.
... Тези хора бяха разпознати като биячи на ТИМ.
Честните хора, събрали се да изкажат позицията си напуснаха веднага залата. Мафията се раздвижи и понеже във Варна тя е най-силна, тук битката ще е най-жестока. На митинга тези същите мутри се вклиниха пред говорещите и заглушаваха изказванията на хората.
Преценете как да информираме хората за това, но те трябва да знаят.
Снимаха ме - мен и Иван Петров - от разни телевизии, но всички изришно ни предупредиха, че името ТИМ не бива да се споменава в ефир - представяш ли си?
И вероятно материала ще бъде излъчен с много съкращения, а ние говорихме с истинските имена. Когато предупредихме един от началниците на полицията, който естествено беше наблизо, той ни каза, че нищо не може да направи. Аз стоя зад думите си - бях свидетел на всичко, което се случи.
К. СимеоновИма само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Ами ако се осерат в парламента и спрат парите от Европа може и да връщаме, няма да се учудяsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеАми ако се осерат в парламента и спрат парите от Европа може и да връщаме, няма да се учудяИма само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеДобре де, майка, мани ме мене, сляп съм - отвори интернет и прочети
Не вярвам на никакви отчети за извършени километри ремонти. Вярвам само на това, което съм видял със собствените си очи и евентуално на колеги от други градове, които пишат как е по техните райони.
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:15 ----------
[/COLOR]Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениеВчера по скат новините го каза самия кмет,каза че са блокирани някви сметки и няма пари с какво да плати,и онези о нфсб го метнаха веднага
---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:17 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПросто ББ прави нещата доста бързо без да обмисля добре нещата. Така постига и много положителни, но и много отрицателни резултати.Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 18:29.
Comment
-
Ако пътищата не са ремонтирани наистина, Станишев щеше ли да се дуе толкова?
А Бойко нямаше ли да използва възможността да го наклепа, ако имаше схема?
И стига с тия положителни неща - те доебаха маменцето на целата държава, вие се радвате на трохите....
Дайте малко по-сериозно и проумейте веднъж завинаги, че здравето, образованието, производството и дори културата са по-важни от метрото, магистралата и волейболаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЩом определен брой живи същества се съберат на едно място независимо дали става дума за стадо животни или за човешка тълпа, те инстинктивно се поставят под властта на някакъв ръководител, т.е. водач. Водачът на човешки тълпи играе значителна роля. Неговата воля е ядрото, около което възгледите се оформят и уеднаквяват. Тълпата е стадо, което не би могло да мине без господар.
Гюстав Льо Бон
Психология на тълпите
Много полезна книга,препоръчвам я на всеки!То и без да се събират много хора на едно място, повечето гледат, вярват и подражават на нещо или някого или поне мислят, че правят еди какво си.
---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:50 ----------
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеХайде стига залитали в глупости, това с безпартийния модел има точно толкова смисъл колкото с еднопартийния.
Хайде да видим кой ще се сети първи защо.
Изобщо решението на проблемите за пореден път се замита от политически приказки и безумни искания.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе случайно преди дадох примера с копърките на летището. - проблем за чиито решение трябваше единствено воля и нищо друго.
Защо само ББ го реши?
Преди около 12 години работих на летището и ги познавам по физиономия всички копърки. Миналия месец бях да посрещам гости на втори терминал и мога да ти кажа, че видях абсолютно същите стари муцуни - до един. Единствената разлика с преди е, че сега са си наистина с таксита, но все на някакви ЕТ-та. Видъх ги да се въртят около паркинка и от другата страна на стоянката на ОК.
Така че нищо не се е променило от "доброто" старо време.
Поздрави,sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
Comment