Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Почти със всичко съм съгласен с тебе освен това че Русия ни притиска.....кога за последно сме изпълнили някое искане на Русия ...ами аз не се сещам , дори напротив гледаме винаги, независимо в какви въпроси да сме на въпреки , само за да целунем по надълбоко нечий задник и без да мислим кое ни е по изгодно и естествено получаваме обратна реакция....Това го казвам не защото руснаците са светци или много ги обичам , а просто тая истерия с целуването на задника на САЩ и ЕС много ама мнооооого наподобява целуванвето на задника на СССР едно време .....И най много се дразня че другите държави искат нещо в замяна за покорното си поведение , а ние (имам предвид политиците) си целуват тези задници просто от удоволствие....или някакви други мотиви си имат не знам ...
    За щастие в последните години успяхме да не изпълняваме тези искания.
    А за другото и ти си прав-тия дето управляват, в голямата си част знаят само задници да целуват, за да оцеляват.
    Та ей тука е един вид разковничето-да се научат, че ако вършат глупости също могат да не оцелеят под народния натиск.Лошото е, че самият ни народ е разединен и иска разнопосочно разни неща, което е от полза на тия, дето целуват задници.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Ще се самоцитирам - "гледаме винаги, независимо в какви въпроси да сме на въпреки , само за да целунем по надълбоко нечий задник и без да мислим кое ни е по изгодно и естествено получаваме обратна реакция...."
      Ако говориш за отношението към Русия не си прав, еле пък по време на актуалното правителство. Управлява партията, която искаше България да стане част от СССР, подкрепена от създадената и поддържаната с руски пари Атака. За хората от БСП да си патриот означава да обичаш Русия. Имаш интернет, може да провериш. Какъв болен мозък може да каже подобно нещо? Да поставяш чужда страна пред твоята собствена. Но няма и как да е като лидерът им дори не е българин.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Хора, наистина вече толкова са ми омръзнали тези еднакви лица едните се гъзят на ляво, другите на дясно ,едните на запад, другите на изток....като мухите са - няма отърване. Не знам дали няма да е по добре да се влезне в Софийския да се вземат най добрите професори и специалисти във всяка една област, да им плащат не 5К официална заплата а 50К и да стискаме палци...... Наистина на човек му идва да си събере парцалите и да се махне ..... в крайна сметка един живот живеем.....
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Хора, наистина вече толкова са ми омръзнали тези еднакви лица едните се гъзят на ляво, другите на дясно ,едните на запад, другите на изток....като мухите са - няма отърване. Не знам дали няма да е по добре да се влезне в Софийския да се вземат най добрите професори и специалисти във всяка една област, да им плащат не 5К официална заплата а 50К и да стискаме палци...... Наистина на човек му идва да си събере парцалите и да се махне ..... в крайна сметка един живот живеем.....
          Тази идея вече я има. Небезизвестният проф. Вучков - има проект за правителство само от професори. Даже май партия щеше да прави...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Хайде и тук, че тая кола не е паднала от небето:

Коментарите са излишни направо...
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Това, че по твоята справка излиза, че няма ГО това не означава, че наистина няма. Според мен си имат ГО и то не от най-евтините. Това е елементарната логика.
              Едни държавни пари да стоят и да не бъдат похарчени и да не бъде взет някой лев от избраната за целта застрахователна компания. Това е твърде малко вероятно.
              2014: Deutschland über alles

Comment

• Оплетохте се взаимно.
                Обединете позиции, за да сте по-силни.
                Чудех се, какво се е провинил този Пеевски толкова, та така го демонизираха всички?
                Може ли някой да ми обясни.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Оплетохте се взаимно.
                  Чудех се, какво се е провинил този Пеевски толкова, та така го демонизираха всички?
                  Може ли някой да ми обясни.
                  Може, но би било загуба на време.

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Оплетохте се взаимно.
                  Това, че сме гласували за една и съща партия не означава, че сме на еднакви позиции по всички въпроси. Това е разликата при нас. Ние имаме мнение и то изразяваме. Ние не сме част от декорацията, която приема единодушно всички решения на ръководството.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Това, че по твоята справка излиза, че няма ГО това не означава, че наистина няма. Според мен си имат ГО и то не от най-евтините. Това е елементарната логика.
                    Едни държавни пари да стоят и да не бъдат похарчени и да не бъде взет някой лев от избраната за целта застрахователна компания. Това е твърде малко вероятно.
                    ГФ не работи/няма данни?
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Пореден Вот.ХАХАХА
                      Сериозно вече се съмнявам, че ГЕРБ работят за правителството.
                      Май съм сигурен вече.
                      К.М.

Comment

• Никога не съм мислил, че може да има по тъпо управление след Тройната коалиция, а и Борисов в частност, ама тия надминаха всички.Такова правителство.....нямам думи
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Никога не съм мислил, че може да има по тъпо управление след Тройната коалиция, а и Борисов в частност, ама тия надминаха всички.Такова правителство.....нямам думи
                          Освен Пеевски, кое е тъпото?
                          Но бъди честен и не преднамерен.
                          К.М.

Comment

• А помниш ли няколкото назначения и уволнения, които направи Орешарски?
                            Смяташ, ли че той осъществява някаква политика или по скоро слугува?
                            Раздуването на министерства, по старата формула на тройната коалиция-за всеки да има места.
                            Второ-я ми кажи една реформа, поне замислена и за която се води някакво действие да бъде приложена?
                            Last edited by fred; d.m.y г., 20:17.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              А помниш ли няколкото назначения и уволнения, които направи Орешарски?
                              Смяташ, ли че той осъществява някаква политика или по скоро слугува?
                              Раздуването на министерства, по старата формула на тройната коалиция-за всеки да има места.
                              Второ-я ми кажи една реформа, поне замислена и за която се води някакво действие да бъде приложена?
                              Назначенията са политически актове.
                              Всяка партия ги прави, когато дойде на власт.
                              Всеки оформя ръководен екип.
                              Какви реформи искаш, кажи?
                              4 месеца, стигат само за неотложни социални мерки.
                              Реформите ще дойдат след година.
                              Нека изчакаме и тогава да критикуваме.
                              К.М.

Comment

• Сам го каза-да, назначенията са партийни, ама тоя дето ги назвачава, не знае КОЙ назначава.И то непрекъснато.
                                Е как очакваш да работи правителството?
                                Иначе-4 месеца са малко но и много, нещо не ми харесва, но да изчакаме, така е.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X