Известие

Collapse
No announcement yet.

Цената на тока може да падне с 50%

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
    Сега? Кога е това сега? Щяха да спират единия блок, но не съм гледал новини.

Като се прави 60 г. напред за какъв трябва да се прави във време на криза, когато въобще няма пари? Да я направят когато има пари. Макар никой не може да покаже, че след н-броя години ще имаме нужда от толкова и толкова мегавата. Те не могат да сметнат процента на растеж на икономиката за една година, а ще ми кажат след 60. Ама трябва да се лапа сега, че после ще дойдат други и те ще намажат, нали?
    Крадецът краде и оставя къщата непокътната, грабителят разрушава къщата и разграбва от развалините.
    Сам разбери какво искам да кажа.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Айде сега поезия-има си тема за нея
      Грабителят може да краде, под предлог, че изгражда нещо си, като налага икономически обвързаности за десетилетия напред, без да има нужда от тях.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Е, то е ясно, че ще има и за износ, вътрешния ще си го задоволи.
        А темата не е за Белене, а за поевтиняването на тока, евентуално.Но както се вижда ток има и ще има. Тук има една прогноза, интересна в тая връзка, свързана с доста други пряки и косвени фактори:
        http://www.wec-bulgaria.org/bg/publi...12/Sulakov.pdf
        Сигурно е много интересно, но като стигнах до момента, в който умножи 800000 компютъра по 600 вата и затворих пидиефа.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• В момента не се използва капацитет за изнасяне на ток за около 1000 мвт/ч. като други страни използват България за транзит за да изнасят за Турция.

Comment

• Нещо което ме изненада.....понеже съм касиер на блока....сметката за стълбище и асансьор е на половина......моята сметка е с близо 100лв надолу( за март става дума).......не знам да се радвам ли или да се въздържа.....

..не следя особено темата,та ме извинете ако нещо съм пропуснал.
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Сега всички онези, които само допреди 2 месеца раздухваха тезата за енергиен катаклизъм в случай че не се построи Белене да вървят дружно в пандиза. Може и в този в Белене.
              Щото аз не вярвам, че настоящата картинка с електроенергийния баланс не им е била известна и преди 2 месеца.
              А само се проведе един безсмислен референдум, с който станахме за смях пред света и се прахосаха едни пари от и без това оскъдния ни ресурс.
              Да само че централата щеше да влезе в експлоатация 1919г. най-рано.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Да само че централата щеше да влезе в експлоатация 1919г. най-рано.
                Ако знаех, че става въпрос не просто за нов АЕЦ, а за машина на времето, с 2 ръце щях да подкрепям строежа

Сега сериозно - нали пък заветите на ЕС са до 2050 да имаме над 90% ВЕИ мощности? Кого да слушаме?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                  Нещо което ме изненада.....понеже съм касиер на блока....сметката за стълбище и асансьор е на половина......моята сметка е с близо 100лв надолу( за март става дума).......не знам да се радвам ли или да се въздържа.....

..не следя особено темата,та ме извинете ако нещо съм пропуснал.
                  Засега се въздържи

---------- Post added at 02:43 ---------- Previous post was at 02:43 ----------

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                  Сигурно е много интересно, но като стигнах до момента, в който умножи 800000 компютъра по 600 вата и затворих пидиефа.
                  Е требе да си търпелив

---------- Post added at 02:46 ---------- Previous post was at 02:43 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  В момента не се използва капацитет за изнасяне на ток за около 1000 мвт/ч. като други страни използват България за транзит за да изнасят за Турция.
                  Нищо чудно, при нас заради таксата пренос (по-високата) се оскъпява цената на нашия си ток, поне това обясняваха то ТВ.
                  sigpic

Comment

• Чудех се защо Фреди, Николайчо, Екотроника и т.н. ги няма днес, а то пленума на ЦК на ГЕРБ е започнал в зала Армеец.

Егати соц идилията.
                    К.М.

Comment

• А, не съм от ББ, по удесно съм
                      Last edited by fred; d.m.y г., 14:11.
                      sigpic

Comment

• Сигурно следиш пленума по медиите.
                        Е може ли да се съберат в спортната зала Армеец
                        К.М.

Comment

• E как да не може ББ е построи, пък е и спортист бре
                          sigpic

Comment

E как да не може ББ е построи, пък е и спортист бре
                            Много брекаш,зависта пак те налазва ген

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:32 ----------

И си мисля че си по у лево,даже най левия
                            Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

E как да не може ББ е построи, пък е и спортист бре
                              Той я форсира
                              Тя бе започната.
                              Строиха я така, че да я приключат качествено в нормални срокове, но той реши кат един истински комсомолец да я форсира.
                              Тренировъчната зала за баскет и волей е покрита с ЛАМИНАТ 6мм.
                              Хората, които разбират от тези спортове ще ме разберат.
                              К.М.

Comment

• Абе ББ всичко постри, не мой така
                                Сам носи чували с пякъс, Цвъки правеше заврките, а Цецка бъркаше бетон.
                                Иначе въобще не ме интересуват, но като цяло май го предпочитам пред оня руски съсел Станишев.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X