Известие

Collapse
No announcement yet.

Цената на тока може да падне с 50%

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Абе ББ всичко постри, не мой така
    Сам носи чували с пякъс, Цвъки правеше заврките, а Цецка бъркаше бетон.
    Иначе въобще не ме интересуват, но като цяло май го предпочитам пред оня руски съсел Станишев.
    Станишев за мен е слаб лидер, но го предпочитам твърдо пред ББ.
    Пред ББ предпочитам и Симеон дори.
    Навит съм и Местан да е Министър председател.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• За момента нямам предпочитания, но Станишев е абсурд, за Местан да не говорим.Всъщност протеста какво промени.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ако не бяха протестите и стеклите се след това събития, Герб можеше и да не спечелят изборите.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами трудно е да се каже, но наистина една от предпоставките да спечелят изборите ББ и компания се оказаха тия събитията, заради които ББ падна- смешно от друга страна.
          Е това ни е проблемът, хем боли, хем сърби, хем няма реална преценка.
          (БСП, ДПС и АТАКА не ги коментирам, те са си едно и за тях нормален човек не би гласувал)
          На практика наистина протестите затвърдиха ГЕРБ. ББ действа точно с номерата на комунистите.
          Last edited by fred; d.m.y г., 17:21.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Ако не бяха протестите и стеклите се след това събития, Герб можеше и да не спечелят изборите.
            Много правилно, всичко това си беше един сценарий. Аз досега по-нагли и по-необразовани политици от ГЕРБ не съм виждал. Били си взели поука от грешките си и от сега нататък щели да бъдат безгрешни. Ами те нямат капацитет за нищо. Единият бил философ ама много разбирал от европейски фондове, другата пък си взела дипломата от някакъв си измислен свободен университет където баща и бил ректор и т.н. Днес слушах какви глупости говори Борисов на пресконференцията им, това за мен са невероятно прости хора ламтящи за власт, достатъчно е само са видиш изражението на Цветанов когато се опитва да мисли.

Comment

• Само да отбележим и сценариста - БСП. Но сценарият и се провали, защото срещу тях стоеше един бивш техен продукт - ББ.
              А у нас неграмотни политици дал Господ - адекватно на състоянието на много избиратели. Щяха ли иначе да съществуват партии като ДПС, АТАКА, РЗС и естествено- БСП, големите червени лапачи Па за НДСВ думи нямам-Никито, Любка, Лучано, Долорес, за гржаданина Кобурготски нямам думи ...айде да не ги споменавам даже.
              Last edited by fred; d.m.y г., 20:04.
              sigpic

Comment

• Сценариста си беше точно ГЕРБ и ББ. Отначало с уж неочакваното уволнение на Дянков и т.н. Наскоро публикуваха в една от телевизиите обучителен семинар на хората от движение Орлов Мост. Там ги инструктират как всеки да се прикрепи към целева група и т.н.
                Ето да гледаш:
                http://www.mignews.info/skandal-gerb...ie-orlov-most/

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Енергетиката я насра правителството на ББ. Безпорен факт.
                  Недей да шикалкавиш.
                  Какви 60 години те подгониха пак. Р.Овч. се ядосва защо Белене не работи вече, през 2013, какъвто бил първоначалния план. Ако работеше сега и Белене кое щяхме да спрем сега в момента. Трябваше да дадем 20 млрд., за да можем да затворим Козлодуй преждевременно ли?! За всичките ТЕЦ е ясно, че спират без да им е изтекъл ресурса. За това ли трябваше да изхарчим десетки милиарди, взети на кредит при това.

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Вчера бях при баба ми, която каза, че почти не си готви на готварската си печка и пести.
                  Ето една от причините за ниското потребление.
                  Ти си мислиш, че поведението на баба ти е показател за някаква тенденция в енергетиката, но аз си мисля, че това е просто една голяма глупост. Машините и електроуредите в днешно време консумират все по-малко ток. Тече програма енергийна ефективност. Жилищата и фабриките вече почти не се отопляват с калорифери, а с инверторни климатици. Няма как да гледаш потреблението от 1988 и да правиш изводи за сегашното. 21 век сме все пак. Стиропорът е открит.

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Навит съм и Местан да е Министър председател.
                  Само се опитваш да се правиш на интересен.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• Абе Никалай, докога ще говориш глупости. На други места където ползват енергийно ефективни уреди защо консумират два пъти повече електроенергия в сравнение с България. Въпреки всички нови технологии потреблението на ел. Енергия нараства защото консуматорите ползват повече.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Абе Никалай, докога ще говориш глупости. На други места където ползват енергийно ефективни уреди защо консумират два пъти повече електроенергия в сравнение с България. Въпреки всички нови технологии потреблението на ел. Енергия нараства защото консуматорите ползват повече.
                      Ми то колко ток да изразходваш да изпечеш една филийка с една кофичка "кисело мляко"?
                      За какво ти е празен хладилник?
                      Да не говорим, че цифровизацията е новия начин за ограбване на хората с по едни 50-60 лева за декодери.
                      сергей станишев /не заслужава да се пише с глравни букви/ изнуди нашите бащи и дядовци да си пререгистират вартбурзите и шкодичките, за да измъкне по 50 лева от кола чак опашките за КАТ бяха стигнали до кръговото на 4-ти километър.... лайнари!

Забравих да добавя, че имам сметка 1600 лева за ток за 6 месеца и не идват да го изключат миндилите от ЧЕЗ. Май лихвите ги блазнят повече.
                      Last edited by vaklinator; d.m.y г., 22:38.
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Много правилно, всичко това си беше един сценарий. Аз досега по-нагли и по-необразовани политици от ГЕРБ не съм виждал. Били си взели поука от грешките си и от сега нататък щели да бъдат безгрешни. Ами те нямат капацитет за нищо. Единият бил философ ама много разбирал от европейски фондове, другата пък си взела дипломата от някакъв си измислен свободен университет където баща и бил ректор и т.н. Днес слушах какви глупости говори Борисов на пресконференцията им, това за мен са невероятно прости хора ламтящи за власт, достатъчно е само са видиш изражението на Цветанов когато се опитва да мисли.
                        Не мисля, че всичко, като се започне от сметките за ток и се свърши с изборната победа е сценарий, разигран от ГЕРБ. Просто, защото нямат толкова мозък.
                        Но смятам, че ББ, подавайки оставката на кабинета, си изигра картите по възможно най-добрия начин в създалата се ситуация.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Абе Никалай, докога ще говориш глупости. На други места където ползват енергийно ефективни уреди защо консумират два пъти повече електроенергия в сравнение с България. Въпреки всички нови технологии потреблението на ел. Енергия нараства защото консуматорите ползват повече.
                          На другите места Пацо, използваха тези технологии и преди. Те са нови само за нас. В ГДР веднага след падането на стената ФРГ санира повечето панелки. Преди това дори и във витрината на социализъма не бяха чували за топлоизолация.
                          На другите места не си отваряха прозореца, когато им станеше топло, а си намаляваха отоплението. На другите места нямаха тежка индустрия с допотопни енергоемки технологии и нямаха държава-затвор, от който хората да се разбягат веднага след рухването му.
                          Та затова и няма как да сравняваш ел. потреблението през 1988 и през 2013.
                          Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 23:02.

Comment

Не мисля, че всичко, като се започне от сметките за ток и се свърши с изборната победа е сценарий, разигран от ГЕРБ. Просто, защото нямат толкова мозък.
                            Но смятам, че ББ, подавайки оставката на кабинета, си изигра картите по възможно най-добрия начин в създалата се ситуация.
                            Искаш да кажеш, че бб ще го гледаме пак с ножицата 4 години ли?
                            Alfa 155 2.0TS 8V '93
                            sigpic
                            VW LADAVAGEN '81
                            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Сценариста си беше точно ГЕРБ и ББ. Отначало с уж неочакваното уволнение на Дянков и т.н. Наскоро публикуваха в една от телевизиите обучителен семинар на хората от движение Орлов Мост. Там ги инструктират как всеки да се прикрепи към целева група и т.н.
                              Ето да гледаш:
                              http://www.mignews.info/skandal-gerb...ie-orlov-most/
                              То протестите тръгнаха спонтанно, а после се появиха режисьорите, та ги имаше всякакви, донякъде.А па и тоя сайт, като го гледам, нещо ми е съмнителен, червенее ярко.
                              Last edited by fred; d.m.y г., 23:08.
                              sigpic

Comment

Аз съм на абсолютно същото мнение, включително за мозъка и ефекта от оставката.

Comment

Working...
                                X