Известие

Collapse
No announcement yet.

Цената на тока може да падне с 50%

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rubig Покажи съобщение
    Общо взето така беше през комунизма като изключим българското село където работеха нашите баби и дядовци(поне при мен ) и смело мога да кажа че те не бяха хора които се правеха че работят макар че "СТРОЯТ" се правеше че им плаща.

пп:горе долу и сега е така само където баба и дядо ги няма както и българското село липсва а новият "СТРОЙ"продължава да се прави че ни плаща

пп2:ноооо както се казва каквото сме си посели това и ще жънеме(не че си мрънкам просто споделям)
    Ееее, Румба, ти не си ли ходил на бригада, бре?
    А и лека-полека хората пак към селото ще се ориентират... Ама всяко нещо с времето си
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

А често пъти на него му се плаща дял
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

В крайна сметка това минало доведе до нашето настояще.

Съгласен.За това е и моят ПП2

Comment

Да и аз така го разбрах
          sigpic

Comment

В крайна сметка това минало доведе до нашето настояще.

Съгласен.За това е и моят ПП2
            Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Да и аз така го разбрах
            За съжаление, живеем в "интересни времена", а китайците така проклинат... Ама нейсе, ще го преживеем, дано само се освестим овреме.
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Да, тая сутрин и аз отново се сетих за интересните времена, по радиото го спомена някой, та си помислих-ей, живее ми се в скучни времена вече
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Да, тая сутрин и аз отново се сетих за интересните времена, по радиото го спомена някой, та си помислих-ей, живее ми се в скучни времена вече
                Еее, има време, изтрай още малко
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Е да - за щастие или не, това е положението.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                    Ееее, Румба, ти не си ли ходил на бригада, бре?
                    А и лека-полека хората пак към селото ще се ориентират... Ама всяко нещо с времето си
                    Ходих Пламко ходих-и за череши и за ябълки и праскови съм брал, че даже на края на училищната година по 5 кила хартия и билки съм давал само за да си взема бележника ма и ти си спомняш де сигурен съм

Comment

Ходих Пламко ходих-и за череши и за ябълки и праскови съм брал, че даже на края на училищната година по 5 кила хартия и билки съм давал само за да си взема бележника ма и ти си спомняш де сигурен съм
                      Еее, ако знаеш що грозде и домати съм обрал край Плевен ...
                      Ама беше готино. Особено на тези с преспиването...
                      В интерес на истината май това беше най-веселата част по време на социализЪма
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Ххехе пък аз от село си дойдох лошо нема някога пак там да се върна

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                        Еее, ако знаеш що грозде и домати съм обрал край Плевен ...
                        Ама беше готино. Особено на тези с преспиването...
                        В интерес на истината май това беше най-веселата част по време на социализЪма
                        То и не спахме мнгогоооо

Comment

.......а ние беряхме тютюн......
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Общо взето така беше през комунизма като изключим българското село където работеха нашите баби и дядовци(поне при мен ) и смело мога да кажа че те не бяха хора които се правеха че работят макар че "СТРОЯТ" се правеше че им плаща.

пп:горе долу и сега е така само където баба и дядо ги няма както и българското село липсва а новият "СТРОЙ"продължава да се прави че ни плаща

пп2:ноооо както се казва каквото сме си посели това и ще жънеме(не че си мрънкам просто споделям)
                            Да, не само на село имаше хора, които работеха. Имаше и има много съвестни хора. Баща ми беше шеф на една много голяма държавна фирма. Нищо не открадна въпреки, че му предлагаха какво ли не. Доколко се е справял не знам, но се стараеше нещата да вървят. Разби си здравето до голяма степен. След него дойде нов управител, който за 2 години източи всичко и ликвидира фирмата. Обичайната съдба на всяка държавна фирма.

П.П. Да ти припомня за онова на таблото, интеграл ли беше И VDC почна да свети всеки ден вече. Явно ще се сменя датчик.

П.П. 2 Взе да светка като коледна елха тая кола вече и си мисля за Добло 2,0 дизел.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                              Да, не само на село имаше хора, които работеха. Имаше и има много съвестни хора. Баща ми беше шеф на една много голяма държавна фирма. Нищо не открадна въпреки, че му предлагаха какво ли не. Доколко се е справял не знам, но се стараеше нещата да вървят. Разби си здравето до голяма степен. След него дойде нов управител, който за 2 години източи всичко и ликвидира фирмата. Обичайната съдба на всяка държавна фирма.

П.П. Да ти припомня за онова на таблото, интеграл ли беше И VDC почна да свети всеки ден вече. Явно ще се сменя датчик.

П.П. 2 Взе да светка като коледна елха тая кола вече и си мисля за Добло 2,0 дизел.
                              ХАХАХХАХА.Тази кола е пророк бе Ники .Виж как те предупреждава за сътресения в демокрацията като се осветква

ппДа не си посмял да я смениш

Comment

ХАХАХХАХА.Тази кола е пророк бе Ники .Виж как те предупреждава за сътресения в демокрацията като се осветква

ппДа не си посмял да я смениш
                                Ей, направи му я да не светка нищо, та и Фреди да поживее нормално...
                                145, 1.6 boxer
                                156, 2.4 JTD - ex
                                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
                                X