Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разделението богат беден след всяко ново правителство става по голямо......на какво се дължи това...
    Няма как да е друго, щом някой си продава гласа за 20-50 лв....а други лапат милиони от злоупотреби и корупция....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      И каква стана тя сега ... пак с тикви ще се занимаваме ...
      Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      От почти 30 години само с тикви се занимаваме.

Целият театър, сценарий си проработи и заработи като по релси. Оставка на правителството, неколко десетки милиона похарчени за избори и продължаваме пак. Сефте !

Кой ебал .. ебал .. кака вече се ожени !
      Га си сял тиквени семки, тикви ще ручаш.
      Га Баце си "фърли" оставката, казах ви, че на бяло магаре че се върне, ма некой не слуша.

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Разделението богат беден след всяко ново правителство става по голямо......на какво се дължи това...
      Няма как да е друго, щом някой си продава гласа за 20-50 лв....а други лапат милиони от злоупотреби и корупция....
      Па тъй е с "демокрацията". Едни зяпат, други лапат. Капитализъм е туй. Нещо комунизъм ли искаш?
      Продават. И гласове и деца и квот може. Бедняшка чест няма.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Ебати парадокса, чета коментарите за изборите, даже по бтв в нюз бара имаше само един положителен коментар за победата на ГЕРБ....ако не е било избирателно, не моа го разбера тоз народ хем недоволен, хем гласува пак за същите, после пък недоволен от резултата.....

п.п. Ако БСП бяха издигнали Николета Лозанова да речем, а не тая Курнелия, ГЕРБ нямаха шанс, според една статистика 56% от гласувалите за ГЕРБ са жени.
        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:04.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Га си сял тиквени семки, тикви ще ручаш.
          Га Баце си "фърли" оставката, казах ви, че на бяло магаре че се върне, ма некой не слуша.

Па тъй е с "демокрацията". Едни зяпат, други лапат. Капитализъм е туй. Нещо комунизъм ли искаш?
          Продават. И гласове и деца и квот може. Бедняшка чест няма.
          Значи за комунизъм на мене не ми говори......баща ми, дядо ми бог да ги прости, бяха репресирани от него.....но сега комунизма у нас е по голям....преди в политбюро бяха 40 човека и ги събираха макс два пъти в годината, а сега в народното събрание са 240 и са всеки ден, ако ме разбираш.....

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Ебати парадокса, чета коментарите за изборите, даже по бтв в нюз бара имаше само един положителен коментар за победата на ГЕРБ....ако не е било избирателно, не моа го разбера тоз народ хем недоволен, хем гласува пак за същите, после пък недоволен от резултата.....

п.п. Ако БСП бяха издигнали Николета Лозанова да речем, а не тая Курнелия, ГЕРБ нямаха шанс, според една статистика 56% от гласувалите за ГЕРБ са жени.
            Нема верно в тая работа. Поредната уйдорма.

Comment

Ебати парадокса, чета коментарите за изборите, даже по бтв в нюз бара имаше само един положителен коментар за победата на ГЕРБ....ако не е било избирателно, не моа го разбера тоз народ хем недоволен, хем гласува пак за същите, после пък недоволен от резултата.....

))).......женска злоба Митак.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Значи за комунизъм на мене не ми говори......баща ми, дядо ми бог да ги прости, бяха репресирани от него.....но сега комунизма у нас е по голям....преди в политбюро бяха 40 човека и ги събираха макс два пъти в годината, а сега в народното събрание са 240 и са всеки ден, ако ме разбираш.....
                Бе, аз те разбирам, ма много не ме разбират.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Бе, аз те разбирам, ма много не ме разбират.
                  Е то ако имаше разбиране....нямаше да сме на тоя хал...

Comment

• Моето кълбо се оказа истинско:

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=197

---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    В грешка си. Ако БСП бяха разкарали Мазен Миков Овреме....

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Продължаваме с митичната руска заплаха за да се прикрие тъпченето на едно място.Всъщност това беше и целта, Европа никога не е имала за цел икономическия просперитет на Източна Европа.Беше една голяма заблуда за гладните шаранчета.

---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Моето кълбо се оказа истинско:

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=197

---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

В грешка си. Ако БСП бяха разкарали Мазен Миков Овреме....
                      БСП само яхват некви настроения, после нямат разлика от настоящите.Проблема е че никой не се бори реално за българските интереси пред когото и да било, всички обещават светло бъдеще с някой голям брат докато не захапе кокала.После винаги има някой който ни пречи.
                      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 12:57.

Comment

• Митак, някой и някак успешно е вкарал в тиквата ти тезата, че ситуацията у нас зависи само от действията на великите сили и по никакъв начин не зависи от нас самите.

Ей това аз наричам шарани. И то големи.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Митак, някой и някак успешно е вкарал в тиквата ти тезата, че ситуацията у нас зависи само от действията на великите сили и по никакъв начин не зависи от нас самите.

Ей това аз наричам шарани. И то големи.
                          Разбира се че зависи от нас, затова и тъпчем на едно място.След като нямаш армия и имаш чужди войски на територията си освен да правиш каквото ти казват друго не ти остава и го пришиваш като всенароден интерес.То батка само с анцуг и ададидаски не се става.

Comment

Разбира се че зависи от нас, затова и тъпчем на едно място.След като нямаш армия и имаш чужди войски на територията си освен да правиш каквото ти казват друго не ти остава и го пришиваш като всенароден интерес.То батка само с анцуг и ададидаски не се става.
                            Стига с тая армия бе. В кой век живееш? Швейцария и без армия прекрасно си е запазила цялостта и интересите по време на ВСВ.

След като ГЕРБ до момента на 2 пъти абдикираха от властта, а в последния си мандат натвориха една камара неща срещу народа и то срещу най-бедната му част, защо пак си ги избираме?

САЩ, ЕС, Русия, евреите, масоните или звездите са ни виновни???

Ние сме си виновни, че толкова пъти настъпваме все същата мотика.

И като е така, няма на кого да се сърдим и с кого да оправдаваме състоянието си.

Прост народ - слаба държава.

Това единственото вярно обяснение.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да, ама Швейцария няма стратегическото положение на България...пък и всички си държат парите там....сега и да искаш да промениш нещо не можеш, чатала е на врата и гащите са събути...щото еще в началото ако бяхме използвали ресурсите си и геополитическото си положение на картата с акъл, ся щяхме да сме най ухажваната страна...добре че поне десните са извън парламента.

Comment

• ГЕРБ :

1. купуваха гласове и най-вече преференциален "вот".

2. 3 дни преди изборите и най-вече последният ден петък "обиколиха" всички големи фирми в които работодателите-собственици бяха събрали работниците за по 2-3 часа, "да им говорят" водачите на листи.Това е станало, след като на работодателите са им били изпратени "пощальони" които са има казали, че ако не направят това, "няма да видят бял ден" и "няма да спечелят и половин обществен поръчка"(за тези които участват в такива) и това е пренасяне на ректьорския опит на Тиквочев от мутренските времена в политиката ...

Та, не се сърдете на хората.И аз имам такива познати които ги "нахоках" за този им начин на гласуване, защото преди това бяха казали че ще гласуват за "Да България".

Ама след това като размислих и те като ми казаха, че ги е "хванало страх за работата им" ме хвана жал за тях и им се извиних.

Те ми казаха "Теб никой не може да те принуди и затова не ни разбираш - ти си имаш твоите причини, ние нашите".

Така, че донякъде не сте прави. Всеки си "пази" хляба.

Вярно на мен никой нищо не може да ми каже, а и да ми каже не ми пука, ако е настоятелен, не мога да се отърва от неговото присъствие и ми досажда ще го пратя на м@йната му ... но не всички са като мен и не всички имат този избор ...

Така че не обвинявайте хората.Страх ги.За много неща.

Та ей затова отново Винету ще ни управлява.

Аз се надявам да се появи Олд Шетърхенд, който единствен е побеждавал Винету и да го просне на политическата сцена с един удар...

И този момент ще дойде рано или късно, защото "Всеки си намирай майстора" ...
                                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Working...
                                X