Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хехе ,аз пък съм фен на Голямото Зелено Чудовище,а то както знаем е надпартийно!

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
      Момци, не виждам защо спорите, карате се и изостряте тона за кого ще гласувате. Всички сте грамотни хора с глави на раменете, спокойно можете да кажете: ше гласувам за еди кой си защото ...... Не забравяйте, че изборите са временно явление и после ще живеем пак заедно, няма нужда от разделения. А всички големи партии по същество са еднакви с еднакви цели, различията им са за пред хората. Идеята е правим правителство, идват пари от европа, разпределяме ги по наши фирми, получаваме подкупи и комисиони, разни хора печелят евро проекти на определена цена. Финансовите потоци в БГ са единствено европейски средства, почти нямаме производство, нямаме износ, всъщност единствения ни износ ценен за запада са българите - евтина работна ръка, двигател за икономиката им. И това е с протекцията на нашите правителства от 1990 година насам, знаете много добре колко хора са на запад не защото не им харесва тук, а защото нямат избор. Толкова правителства никой не иска да приближи български работник по заплащане до западно европейският. Другото хубаво нещо е, че никое правителство, независимо от многото реплики , че държат на образованието, не държи на него, а напротив, прекрасно е да управляваш необразовани хора, те са послушни и не задават въпроси. Всички правителства до момента харесват циганите, те са прекрасен електорат, прости и податливи на внушения, за двайсетачка глауват или па защото циганския бос е решил така. Всички правителства харесват да подгъзуват на Америка, Европа, Русия и турция, но па не си го признават, всъщност колкото по си натискат дупетата към батковците, толкова по обясняват, че няма такова нещо. Вътрешното управление на нашите партии е далеч от демокрацията, близо е до тоталитаризъм, от където са тръгнали всички наши политици В резюме всички партии:
      1. Обичат Европа и нейните пари;
      2. Обичат ниските доходи;
      3. Харесват циганите;
      4. Обожават неграмотните;
      5. Харесват да се дупят;
      6. Всичко за пари, ние сме капиталисти;
      7. Всички говорят за демокрация, ценности, национални интереси но... всъщност се интересуват от пари;
      8. Реформи - никой не ги обича;
      И накрая 9. Корупция - че за къде без нея?

Малък светъл лъч е, че във всяка партия има по няколко човека, които, се опитват да се сещат, че в държавата има и други хора. Партиите няма да ни оправят, трябва грамотни, мислещи хора, които не харесват пари и ей така за спорта се опитват да са добри.

Лично аз ще гласувам за Патриотите, че нещо много ме дразнят претичващите из БГ набедените бежанци, хората живеещи в турция идващи да гласуват в България, отсъствието на патриотизъм и национални интереси. Бих искал и малко протекционизъм за малкото родни продукти.
      Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Точно.
      Ми тогава, ползвайте преференциите и изберете стойностните хора от листата, щото много "мърша" има в тях.
      Някога, когато Атака не беше беззъб коалиционен партньор, всички викаха: Уууу, нацисти. Много са радикални и т.н. И гласуваха за тикви, дето да ни "оправят".
      Сега, в тая .... коалиция, незнам какво ви харесва. Нещо, проява на късопаметност ли е?

Тъй че, умната. Да няма после: каква стана?
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• И аз съм категорично против изборния туризъм и поради това оправдавам блокадата на границата.

От друга страна съм съгласен и с това, че трябва да има законност и ред.

Не разбирам едно. Защо, по дяволите, водещият Хекимян не попита снощи Бойко, след като проучване показва, че 80% от анкетираните считат, че законът не е наред, този закон продължава да го има и не е ли редно след като управляващите претендират за това, че работят за хората, да го променят?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          И аз съм категорично против изборния туризъм и поради това оправдавам блокадата на границата.

Не разбирам едно. Защо, по дяволите, водещият Хекимян не попита снощи Бойко, след като проучване показва, че 80% от анкетираните считат, че законът не е наред, този закон продължава да го има и не е ли редно след като управляващите претендират за това, че работят за хората, да го променят?
          И аз съм категорично против "изборния туризъм", но ако някой имаше желание, щеше да промени така закона, че да ликвидира "явлението". ПФ, нали пърдяха в едни гащи с ГРОБ? Щом не е премахнато нещо, значи устройва "някого".
          Що ни е да признаваме двойно гражданство?
          А като бивш граничар, няма да споделям, какво бих направил с мигрантите.

Ти наистина ли вярваш, че управляващите работят за хората?
          За конкретни "хора", да...

Comment

• Това обяснява ли поне донякъде почудата ми, че толкова много българи все още се канят да гласуват за тия боклуци???
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              И аз съм категорично против "изборния туризъм", но ако някой имаше желание, щеше да промени така закона, че да ликвидира "явлението". ПФ, нали пърдяха в едни гащи с ГРОБ? Щом не е премахнато нещо, значи устройва "някого".
              Що ни е да признаваме двойно гражданство?
              А като бивш граничар, няма да споделям, какво бих направил с мигрантите.

Ти наистина ли вярваш, че управляващите работят за хората?
              За конкретни "хора", да...
              Абе как е така си променяте некъв си там закон.Нали има Конституция и разните там закони дето се приемат в Обикновено НС трябва да са списани според нея. Щом някой е българин,има и съответните права,пък бил той ако ще и нубиец да е по произход. Може да си влиза обратно в България когато си иска и да гласува за когото си ще. Ай по-сериозно,моля!

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                И аз съм категорично против изборния туризъм и поради това оправдавам блокадата на границата.

Е, вдяна най после тва дет се опитвам да ти набия в картуната, ай ся честито - Европа е единна.... ако можеш си позволиш по висока скорост.Ама няма да ти позволят.Може би някой ден и това ще проумееш че не Русия ти пречи.Сега не закопаха там откъде почнахме - чакалнята.Приятен престой.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Е, вдяна най после тва дет се опитвам да ти набия в картуната, ай ся честито - Европа е единна.... ако можеш си позволиш по висока скорост.Ама няма да ти позволят.Може би някой ден и това ще проумееш че не Русия ти пречи.Сега не закопаха там откъде почнахме - чакалнята.Приятен престой.
                  Аз никога не съм казвал, че Русия ми пречи.

Казвал съм и винаги ще казам, че СССР попречи на България сега да е вече напълно интегрирана в ЕС държава, движеща се на еднакви скорости с всички останали.

А що се касае до днешна Русия - не ми дреме дали си произвеждат картофи или картечници. Искам просто да не се занимават с мен.

Ей това си го набий ти в тиквата!

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                    Абе как е така си променяте некъв си там закон.Нали има Конституция и разните там закони дето се приемат в Обикновено НС трябва да са списани според нея. Щом някой е българин,има и съответните права,пък бил той ако ще и нубиец да е по произход. Може да си влиза обратно в България когато си иска и да гласува за когото си ще. Ай по-сериозно,моля!
                    Начи викаш кат е с двойно гражданство хем гласува за султанат в Турция, хем после приижда в България да гласува за .....ами те не знаеха за кого ще гласуват, на място щели да им кажат.И тия хора ще ми определят бъдещето.Това че са родени в България не означава че са българи.Той и камикадзето от лондонския мост бил роден в Англия ама по произход бил чалма и такъв си остана.Няма български турчин, има турски турчин.Конституцията ще се промени в интерес на България, която е източно православна, официален език е българския.Стига с тази толерантност че в Европа вече само пингвини няма по улиците и утре ще направят Колизея на джамия.

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Аз никога не съм казвал, че Русия ми пречи.

Казвал съм и винаги ще казам, че СССР попречи на България сега да е вече напълно интегрирана в ЕС държава, движеща се на еднакви скорости с всички останали.

А що се касае до днешна Русия - не ми дреме дали си произвеждат картофи или картечници. Искам просто да не се занимават с мен.

Ей това си го набий ти в тиквата!
                    СССР е история, и аз искам САЩ да не се занимават с европейските и нашите дела ама сами си поканихме за туй ще живеем в санитарния коридор около Русия докато тя и САЩ не се разберат, после нас няма да ни има, затуй ни е отредена чакалнята.Май още не разбираш че Русия вече не е в уведомителен тон и не можеш да и казваш какво да прави.Не разбираш ли че вече никой не ни разглежда като партньор а като средство.Русия ни предложи няколко икономически проекта, САЩ - танкове.

Comment

• И САЩ и Русия се стремят да прокарват влияние в ЕС.

Голямата разлика помежду им е в това, че за разлика от САЩ, които могат да си служат с икономически лостове за въздействие, Русия не може. Много не и достига.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• С което признаваш че САЩ се месят във вътрешните работи на други държави и дет има пари за тях викаме, демек ако Русия имаше тази възможност сега можеше и да си русофил.Ей тва признание чаках.И като гледам какво стана в Югославия,Украйна, Ирак, Сирия, Либия заради "икономическата" намеса на САЩ и какво се очертава на Балканите и Прибалтика като цяло....

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          С което признаваш че САЩ се месят във вътрешните работи на други държави и дет има пари за тях викаме, демек ако Русия имаше тази възможност сега можеше и да си русофил.Ей тва признание чаках.И като гледам какво стана в Югославия,Украйна, Ирак, Сирия, Либия заради "икономическата" намеса на САЩ и какво се очертава на Балканите и Прибалтика като цяло....
                          Точно така. Ако държавата, която на 9 9 44 ни е била стъпила на врата и ни е държала 45 г. под политически похлупак, не се казваше СССР а беше САЩ, сега щях да съм САЩофоб. Което не означава, че щях да съм русофил, както и сега не означава, че съм САЩофил.

Много ли е трудно за разбиране?
                          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:08.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                            Гражданството не се определя от Конституцията, а от "Закон за Българското гражданство" от от 20.02.1999 г.

Обн. ДВ. бр.136 от 18 Ноември 1998г., изм. ДВ. бр.41 от 24 Април 2001г., доп. ДВ. бр.54 от 31 Май 2002г., изм. ДВ. бр.52 от 29 Юни 2007г., изм. ДВ. бр.109 от 20 Декември 2007г., изм. ДВ. бр.74 от 15 Септември 2009г., изм. ДВ. бр.82 от 16 Октомври 2009г., изм. ДВ. бр.33 от 30 Април 2010г., изм. ДВ. бр.11 от 7 Февруари 2012г., изм. ДВ. бр.21 от 13 Март 2012г., изм. и доп. ДВ. бр.16 от 19 Февруари 2013г., изм. ДВ. бр.66 от 26 Юли 2013г., изм. ДВ. бр.68 от 2 Август 2013г., изм. и доп. ДВ. бр.108 от 17 Декември 2013г., изм. ДВ. бр.98 от 28 Ноември 2014г., изм. ДВ. бр.14 от 20 Февруари 2015г., изм. ДВ. бр.22 от 24 Март 2015г., изм. и доп. ДВ. бр.103 от 27 Декември 2016г.

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Точно така. Ако държавата, която на 9 9 44 ни е била стъпила на врата и ни е държала 45 г. под политически похлупак, не се казваше СССР а беше САЩ, сега щях да съм САЩофоб. Което не означава, че щях да съм русофил, както и сега не означава, че съм САЩофил.

Много ли е трудно за разбиране?
                            На врата ни бяха стъпили местните дерибеи, а се оправдаваха със СССР.
                            Българинът трябва да е само Българофил. За останалите трябва да има единствено трезва преценка.

Comment

• Сега изборния закон или закона за гражданството ша редактираме?
                              Фактите са следните- има български граждани които не са с български произход,но не са с нищо по различни от останалите и имат право да избират коя регистрирана в България политическа партия да ги представлява в НС.
                              Last edited by 546; d.m.y г., 22:22.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                Гражданството не се определя от Конституцията, а от "Закон за Българското гражданство" от от 20.02.1999 г.

Обн. ДВ. бр.136 от 18 Ноември 1998г., изм. ДВ. бр.41 от 24 Април 2001г., доп. ДВ. бр.54 от 31 Май 2002г., изм. ДВ. бр.52 от 29 Юни 2007г., изм. ДВ. бр.109 от 20 Декември 2007г., изм. ДВ. бр.74 от 15 Септември 2009г., изм. ДВ. бр.82 от 16 Октомври 2009г., изм. ДВ. бр.33 от 30 Април 2010г., изм. ДВ. бр.11 от 7 Февруари 2012г., изм. ДВ. бр.21 от 13 Март 2012г., изм. и доп. ДВ. бр.16 от 19 Февруари 2013г., изм. ДВ. бр.66 от 26 Юли 2013г., изм. ДВ. бр.68 от 2 Август 2013г., изм. и доп. ДВ. бр.108 от 17 Декември 2013г., изм. ДВ. бр.98 от 28 Ноември 2014г., изм. ДВ. бр.14 от 20 Февруари 2015г., изм. ДВ. бр.22 от 24 Март 2015г., изм. и доп. ДВ. бр.103 от 27 Декември 2016г.

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

На врата ни бяха стъпили местните дерибеи, а се оправдаваха със СССР.
                                Българинът трябва да е само Българофил. За останалите трябва да има единствено трезва преценка.
                                Мога да приема това за (донякъде) вярно само до отстраняването на В. Червенков.

По повод закона за българското гражданство........питам се, дали примерно във Великобритания съществува някой закон, който за 18 г е бил поправян 18 пъти.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X