Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Глупости. Сергей Дмитриевич стана премиер без нито един ден трудов стаж преди това. Престани да изкарваш БСП някакви супер дупер квалифицирани управници, защото изобщо не е така.
    Размерът на фискалния резерв не е мерило за нищо. В много държави изобщо няма такъв. Няма никакъв смисъл да блокираш едни пари, които вместо да носят ползи, носят значителни разходи. Надуването на фискалния резерв особено в държава, в която хората не могат да си платят сметките за тока говори само за това колко не в час са управляващите.
    Около три семейни масови убийства, над 10 самоубийства и двама-трима самозапали ли се. Добър резултат.
    Не изкарвам никой супер управленец, защото беше коалиция.
    Поне не бараха парите за здраве и сребърния фонд.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

С присъщия си нервен жест посочих избора си и натиснах ,,гласувай,, . За ужас с периферното си зрение видях , че вместо герб съм натиснал съседните бсп....
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

"не бараха парите за здраве и сребърния фонд"
        направо ангели небесни, слезли на земята за да въздадат мир, любов и красота на хората... )))))))
        AR 166 2,4 jtdm
        NT II 2,7 tdi
        Peugeot 206 1,1
        AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Единствено от съществуващите бих гласувал за Атака ..... ама мнооооого ме съмнява тоя Волен дали е искрен и дали не поредния празен балон.... другите няма да коментирам - те се доказаха с делата си....... и за това гласувах за новосъздадена партия...... пак ще е същото
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
            С присъщия си нервен жест посочих избора си и натиснах ,,гласувай,, . За ужас с периферното си зрение видях , че вместо герб съм натиснал съседните бсп....
            Пуснах го в първия пост Абе като гледам анкетата не мога да се начудя тия от СДС как можаха да си нацепят партията на четвъртинки и осминки?? Определено щяха да са фактор в парламента - голяма глупост сътвориха
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
              "не бараха парите за здраве и сребърния фонд"
              направо ангели небесни, слезли на земята за да въздадат мир, любов и красота на хората... )))))))
              Утопично и крайно наивно е да смяташ, че някога ще бъдеш управляван от морални стожери.
              Въпросът е как се развива страната.
              Аз не харесвам бързите реформи и строежи, винаги са лоши в далечна и средносрочна перспектива.
              Само да не се заблуди някой, че аз не искам лява партия да ни управлява сега. Сега имаме нужда от дясно правителство, но идентично, истинско дясно.
              К.М.

Comment

Ето ви анкетка с малко повече хора, тук просто са ни малко гласовете и май не е много актуално, но според мен трябва да стягаме каиша още някоя и друга година.
                Attached Files
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Не се заблуждавайте с анкети проведени в интернет-пространството, пенсионерите не ползват компютри, забравихте и циганите за по едно кебапче и турците които гласуват под строй, колко милиона бяха те?
                  Всъщност поради тази причина сме на този хал, всички си стоим пред компютрите и цъкаме копчета, а те решават съдбата ни, и вероятно в момента трескаво се уговарят гласове.

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Ето ви анкетка с малко повече хора, тук просто са ни малко гласовете и май не е много актуално, но според мен трябва да стягаме каиша още някоя и друга година.
                    Нещо народа не е в час хич... ако гледаме така подредените гласове!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Единствено от съществуващите бих гласувал за Атака ..... ама мнооооого ме съмнява тоя Волен дали е искрен и дали не поредния празен балон.... другите няма да коментирам - те се доказаха с делата си....... и за това гласувах за новосъздадена партия...... пак ще е същото
                      Гласувах за Атака на изборите през 2005-та и през 2009-та, но сега няма да го направя, защото Волен беше изтривалката на ГЕРБ в Парламента през първите 2 години от управлението на сатрапа от село Банкя.

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Не се заблуждавайте с анкети проведени в интернет-пространството, пенсионерите не ползват компютри, забравихте и циганите за по едно кебапче и турците които гласуват под строй, колко милиона бяха те?
                      Всъщност поради тази причина сме на този хал, всички си стоим пред компютрите и цъкаме копчета, а те решават съдбата ни, и вероятно в момента трескаво се уговарят гласове.
                      Че, те циганите са основната надежда на милиционерската партия за достойно представяне на изборите, заедно със застаряващите незадоволени домакини, разбира се

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      Нещо народа не е в час хич... ако гледаме така подредените гласове!
                      Дано да не е меродавно, че ще излезе, че сме наистина робско племе...
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Мааааааааааайко мила!!!
                        sigpic

Comment

Боже, боже, боже
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                            Боже, боже, боже
                            Всичките са с главна буква.

Някакъв проблем ли имаш, та така се молиш?
                            К.М.

Comment

Добре, дайте да видим вие как искате да изглежда анкетата... Дайте в проценти. Изборите са на 16 МАй насрочени по предварителна информация - има два месеца само. Дайте вашите предложения да обсъдим..
                              AR 166 2,4 jtdm
                              NT II 2,7 tdi
                              Peugeot 206 1,1
                              AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

С риск да ме нападнете (спестете си/ми го), аз бих искал Иван Костов да стане министър председател, НО ми е ясно, че това няма как да се случи!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X