If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това, че отново герб или бсп ще спечелят изборите, поради липса на друга алтернатива и на мен никак не ми е приятно. Но с това не идва краят на света. Така както идва на власт една партия, я може и да падне, ако народът е недоволен. Просто борбата продължава.
Да де, но във фейсбук. На улицата сме един файтон , въпреки че лично аз мога да си лежа спокойно, защото не съм финансово притеснен. Това обаче не е причина да бъда и социално безчувствен и да се правя, че не виждам безобразията във всички сфери на живота.
Да де, но във фейсбук. На улицата сме един файтон , въпреки че лично аз мога да си лежа спокойно, защото не съм финансово притеснен. Това обаче не е причина да бъда и социално безчувствен и да се правя, че не виждам безобразията във всички сфери на живота.
Както видяхме в изминалите месеци протестите бяха реални а в това, че се организират във виртуалното пространство няма нищо лошо.
Това е една от добрите страни на интернет - елиминирането на информационното затъмнение, като средство за подтискане на масите.
Този форум не е представителна извадка.
Тук са се събрали наивници и идеалисти. Само такива могат да си купят кола среден клас с цена за поддръжка равна на луксозна немска лимузина.
A прости ме, о0обаче за мен представителна немска лиму е примерно една еС класа там поддръжката уеко отива на умножено по две (при това още с маслото), за хАмортисьори не говорим изобщо.
Квото е у форума същото ходи и да гласува )
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:05 ----------
Фанатизма ти пречи да си обективна. Манталитета на недооценен служител те е вкарал в една рамка, от която няма излизане без да се понапънеш умствено и да се поогледаш безпристрастно.
Според някои Сократ навремето е казал "ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα", а ти си с претенциите, че знаеш и разбираш всичко ...
А не колега, Вие по-разбирате.... оценен служител съм спокойно. Говоря по горе за служителки от шивашки фабрики, от фабрики за обувки, сладкарски цехове, барове-рестРанти-дискотЯки,МАГАЗИНИ В РАЗНИ МОЛ-ОВЕ.
На всички тези места, колега, работят хора които да прав си за едно не са оценени. И ти обясних защо. А по нагоре от тях също има не добре оценени.
Въпроса е, че масаво (оп пропуснах строителите, да ме прощават) та масово в тези среди в които работят и повечето хора заплащането е колкото... ммм разхода за гориво на шефа им. Е има едни 10% от бизнесмените в тези сфери които плащат нормално. И за щастие в трудовата книжка имам стаж при такива. Но ми е малко жалко за повечето колеги. И да ти кажа точно тези сфери бяха доста прилично натиснати от това правителство да си платщат всичко както е по закон, а подкупи напоследък доста трудно взеха да се искат...що ли при другаря СерГей беше по-различно?
Всеки знае себе си, това е истината. Нито аз ще гласувам някога за Костов, Царя или нЕкой от 3ката която ни плясла в дипетата, нито ти и разни други колеги ще изберат ГЕРБ жив и здрав
A прости ме, о0обаче за мен гласувам някога за Костов, Царя или нЕкой от 3ката която ни плясла в дипетата, нито ти и разни други колеги ще изберат ГЕРБ жив и здрав
Калинка - Малинка си ти.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
A прости ме, о0обаче за мен представителна немска лиму е примерно една еС класа там поддръжката уеко отива на умножено по две (при това още с маслото), за хАмортисьори не говорим изобщо.
А не колега, Вие по-разбирате.... оценен служител съм спокойно. Говоря по горе за служителки от шивашки фабрики, от фабрики за обувки, сладкарски цехове, барове-рестРанти-дискотЯки,МАГАЗИНИ В РАЗНИ МОЛ-ОВЕ.
На всички тези места, колега, работят хора които да прав си за едно не са оценени. И ти обясних защо. А по нагоре от тях също има не добре оценени.
Въпроса е, че масаво (оп пропуснах строителите, да ме прощават) та масово в тези среди в които работят и повечето хора заплащането е колкото... ммм разхода за гориво на шефа им. Е има едни 10% от бизнесмените в тези сфери които плащат нормално. И за щастие в трудовата книжка имам стаж при такива. Но ми е малко жалко за повечето колеги. И да ти кажа точно тези сфери бяха доста прилично натиснати от това правителство да си платщат всичко както е по закон, а подкупи напоследък доста трудно взеха да се искат...що ли при другаря СерГей беше по-различно?
Всеки знае себе си, това е истината. Нито аз ще гласувам някога за Костов, Царя или нЕкой от 3ката която ни плясла в дипетата, нито ти и разни други колеги ще изберат ГЕРБ жив и здрав
Е, колко си оценен/а, бе колега/жке (не се разбира мъж ли си или жена от ника ти)? Ако получаваш по-малко от 4690 лв. бруто на месец няма от какво да си доволна/лен
Остави nelina, на всички вече ни е ясно, че си в цветарския бизнес и предпочиташ един, строго определен вид цвете!
Като гледам ядките на протестиращите почвам да се питам, дали няма да дойде момент в който e по добре да се подкрепи БСП, сакън да не дойдат още по големи идиоти.
Като гледам ядките на протестиращите почвам да се питам, дали няма да дойде момент в който e по добре да се подкрепи БСП, сакън да не дойдат още по големи идиоти.
Фреди, да нямаш висока температура или да си прекалил с алкохола, кви ги пишеш бре човек?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Мъка, мъкаа...кой ще отреже ся лентичката като отворят стария булевард с новия асфалт.Няма ни Бойко ни Кирчо.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment